Fotbal intern

STEAUA. Ultimul meci pe Ghencea, ultima LOVITURĂ pentru Halep!

STEAUA. Simona Halep e fan declarat al echipei pregătite acum de Laurenţiu Reghecampf! De altfel, ea a dat lovitura de începere la un derby Steaua - Dinamo, în urmă cu doi ani, cu fularul...
22.03.2016 | 23:59
STEAUA Ultimul meci pe Ghencea ultima LOVITURA pentru Halep

STEAUA. Simona Halep e fan declarat al echipei pregătite acum de Laurenţiu Reghecampf! De altfel, ea a dat lovitura de începere la un derby Steaua – Dinamo, în urmă cu doi ani, cu fularul roş-albaştilor la gît. Legătura Halep – Steaua se duce chiar mai departe.

STEAUA. Cele două campioane, la fotbal şi la tenis, suferă de exact un an!

Pe 22 martie 2015, Steaua a disputat ultimul meci pe Ghencea, împotriva Viitorului condus de Hagi. A fost 4-1 pentru roş-albaştri, după ce Viitorul a condus prin reuşita lui Bonilla, în minutul 7. Steaua a întors rezultatul prin Cristi Tănase (28 şi 81), Rusescu (79) şi Ţucudean (89).

STEAUA. La scurt timp după acel meci, Clubul Sportiv al Armatei a refuzat prelungirea contractului de închiriere a bazei sportive Ghencea. Gigi Becali s-a orientat atunci către Arena Naţională, semnînd un act pentru a juca pe cel mai mare stadion al ţării. Steaua a achitat atunci şi taxele pentru omologarea arenei de către LPF.

STEAUA. Simona Halep, 11 turnee cîştigate

Tot pe 22 martie a anului 2015, Simona Halep reuşea cel mai mare titlu din carieră, turneul WTA de la Indian Wells (California), dotat cu premii totale de 5.381.235 dolari. Ea a învins-o atunci în finală pe sîrboaica Jelena Jankovic (favorită 18), cu 2-6, 7-5, 6-4.

Era cel de-al 11-lea titlu din carieră pentru sportiva din România, după cele de la Nürnberg, ‘s-Hertogenbosch, Budapesta, New Haven, Moscova, Sofia, Doha, Bucureşti, Shenzhen, Dubai. Din nefericire, Simona nu a mai cîştigat de atunci nici un turneu.