Fotbal intern

STEAUA. Deadline: “Vrem negocieri, dacă nu, PLECĂM!”

STEAUA. Adi Popa, Andrei Prepeliţă şi Iasmin Latovlevici le-au mărturisit apropiaţilor că mai aşteaptă o lună ca oficialii roş-albaştrilor să le pună oficial pe masă o propunere de...
02.11.2014 | 00:07
STEAUA Deadline Vrem negocieri daca nu PLECAM

STEAUA. Adi Popa, Andrei Prepeliţă şi Iasmin Latovlevici le-au mărturisit apropiaţilor că mai aşteaptă o lună ca oficialii roş-albaştrilor să le pună oficial pe masă o propunere de prelungire de contract cu Steaua. În caz contrar, cei trei jucători îşi vor rezerva dreptul să negocieze din iarnă cu alte echipe deoarece vor intra în ultimele şase luni de contract cu formaţia din Ghencea.

STEAUA. Gigi Becali a propus momentan noi contracte doar pentru Sănmărtrean, Szukala, şi Arlauskis. La ora actuală, în curtea Stelei mai sînt încă trei jucători cărora le expiră în vara anului viitor înţelegerile cu Steaua. Este vorba de Adi Popa, Prepeliţă şi Latovlevici, dar care nu au primit oficial vreo propunere de prelungire a contractelor. Mai mult, Popa chiar a deschis subiectul despre contractul său, după meciul cu Dinamo fără ca măcar să fie întrebat!

“Sînt minciuni că mi s-a propus prelungirea”

STEAUA . Adi Popa a răbufnit în timp ce jurnaliştii îl întrebau despre meciul cu Dinamo. “ Vreau să fac unele precizări.Ţin să vă spun că nu mi s-a propus nici o prelungire de contract. S-au spus doar minciuni despre situaţia mea. La ora actuală eu rulez la Steaua, după contractul pe care l-am semnat în prima zi în care am venit la această echipă. Am vrut să fac aceste precizări ca să ştiţi care este situaţia mea”, i-a “înţepat” Popa pe şefii Stelei.

Adi-popa-steaua

Şi Lato e supărat 

STEAUA . În schimb, Iasmin Latovlevici a declarat la finalul meciului Stelei de la Galaţi. ” Să pun vorbe bune pentru prelungirea contractelor colegilor mei cu Steaua? Eu mai întîi să pun vorbe bune pentru mine, deoarece nimeni nu mi-a propus nimic şi nici nu ştiu ce va fi pînă la iarnă. Eu ştiu doar că mai am contract cu Steaua pînă în vara anului viitor, dar dacă nu mi se va propune nimic, atunci asta este situaţia“, a declarat Lato.

LATOVLEVICI-1024x731

“Nu mi s-a propus nicio prelungire de contract”

STEAUA .La rîndul său, Andrei Prepeliţă e gata să plece din Ghencea. ” Mie personal nu mi s-a propus nici o prelungire de contract cu Steaua. Însă dacă e să plec de la această formaţie, atunci o voi face doar în străinătate, doarece în ţară nu voi lua în calcul nici o ofertă. Am aproape 30 de an şi aproape 300 de meciuri în Liga I şi trebuie să mă gîndesc şi la mine”. a spus Prepe în urmă cu cîteva zile.

Andrei+Prepelita+FC+Steaua+Bucuresti+v+PFC+c8xJJgC4y6Kl

“Din decembrie jucătorii se vor gîndi la viitorul lor”

În aceste condiţii, chiar dacă s-au ferit să declare public că nu le convine deloc situaţia actuală, cei trei jucători al Stelei au ţinut totuşi să le ofere un mesaj clar oficialilor clubului din Ghencea. Concret? Ori Gigi Becali şi Valereiu Argăseală vin mai repede cu ofertele de prelungire de contract, ori cei trei jucători se vor gîndi încă din această iarnă să îşi caute singuri alte echipe sau chiar să semneze deja precontracte cu alte formaţii. “Este clar că cei trei jucători trebuie să se gîndească la ei, dar nici nu pot aştepta la infinit să li se pună pe masă prelungirea contractelor“,a spus pentru FANATIK.RO o sursă din anturajul clubului din Ghencea.

4 meciuri are Adi Popa la echipa naţională a României

10 meciuri a  jucat Latovlevici pentru echipa naţională

1 meci a jucat Prepeliţă pentru echipa naţională

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!

 

Tags: