STEAUA. Anchetă pentru cărţile lui Gigi Becali: “Am fost ÎN VOIT!”

Mirela Apostol   
in Stiri sportive
30/07/2016, 19:53
STEAUA. Anchetă pentru cărţile lui Gigi Becali: “Am fost ÎN VOIT!” GALERIE FOTO

STEAUA. Corpul de Control al Ministerului Justiţie a realizat un raport din care reiese că mai mulţi oameni aflaţi în închisoare, printre care Cristi Borcea, Giovani Becali sau Gigi Becali, eliberat din detenţie între timp, din care reies o serie de nereguli grave. Conform datelor, patronului Stelei ar fi scris o carte la şapte ore, lucru aproape imposibil avînd în vedere carenţele de limba română care au fost semnalate într-o cerere redactată de Becali pe vremea cînd acesta era încarcerat, conform vice.ro:

”Domle director
Subsemnatul Becali George deţinut în secţia Valul lui Traian secţia 9-1
– Vă aduc la cunoştinţă că mi sa aprobat de căre comisia de muncă să scriu cartea„Parlamentul lui Becali Europei” „Becali Parlamentul Europei şi parlamentul Romîniei” în secţia 9-1 la locul amenajat timp de 30 de ore.
Vă mai aduc la cunoştinţă că am fost învoit 5 zile din care 3 zile săptămâna aceasta, ca atare am de lucru (cuvânt indescifrabil, n.r.) 8 (probabil, n.r.) ore în această săptămână din cele 48 de ore prevăzute de lege.
Avînd în vedere că am fost în voit şi în acest timp am acesat Saitul Parlametului Europei şi al României mi-am reînpro reînprospătat memoria cu discursurle şi acţiunile mele despre care vreau să scriu.
De acea vă rog să aprobaţi să lucrez 10 ore din cele 30 ore sîmbătă în locul amenajat în secţie avînd mai multă inspiraţie şi memoria proaspătă din învoire în plus de aceasta scriu cu mai multă eficienţă dacă mă aplec mai mult timp de odată în acesta perioadă deoaece am venit de acasă şi am moralul foarte ridicat.
05-02-2015 Gigi Becali”.

STEAUA. Gigi Becali a publicat, în închisoare, cinci cărţi pe baza cărora i s-au dedus 150 de zile din sentinţă. După ce cazul său a fost mediatizat, Ministrul Justiţiei, Raluca Prună, a suspendat prevederea din legea care permitea reducerea a 30 de zile din pedeapsa unui deţinut la scrierea unei cărţi.

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep finala de la Cincinnati. Veste bună pentru români!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×