Fotbal intern

STEAUA. Îl ia Gigi pe Konate? Ce RĂSPUNS a primit de la Praga

UPDATE 23:30 / Oferta lui Gigi Becali pentru fotbalistul Spartei a fost declinată de oficialii cehilor, care au considerat că un milion de euro este prea puţin....
06.08.2016 | 00:08
STEAUA Il ia Gigi pe Konate Ce RASPUNS a primit de la Praga

UPDATE 23:30 / Oferta lui Gigi Becali pentru fotbalistul Spartei a fost declinată de oficialii cehilor, care au considerat că un milion de euro este prea puţin.

Adam Kotalik, directorul sportiv al Spartei Praga, a spus că mijlocaşul nu va părăsi echipa pentru doar un milion de euro.

“Am primit o ofertă pentru Konate, dar nu e nici măcar aproape de ceea ce aşteptam. Nu-mi imaginez cum am putea accepta o asemenea ofertă pentru un jucător precum Konate”, a spus Kotalik, directorul sportiv al Spartei Praga.

––––––––––––––––––––––––––

STEAUA / Gigi Becali a declarat că a înaintat oferta Spartei Praga pentru a-l transfera pe Tiemoko Konate.

“Am făcut o ofertă de 1 milion de euro, a venit impresarul lui. Nu i-am cerut legitimaţie. I-am zis că mai mult de un milion nu dau pe el. Am negociat şi salariul lui, tot, numai să accepte oferta de 1 milion Sparta”, a spus Gigi Becali.

STEAUA. Oficialii Stelei au anunţat că un jucător de la Sparta Praga rămîne la Bucureşti pentru a negocia trecerea sa la vicecampioana României.

STEAUA. Tocmai Gigi Becali, patronul Stelei, este cel care a făcut anunţul că Tiemoko Konate, jucătorul dorit de Reghe de la Sparta Praga, este fotbalistul care o să negocieze contractul cu Steaua.

STEAUA. Mai mult, Becali a dezvăluit că impresarul fotbalistului s-a deplasat în ziua meciului la reşedinţa latifundiarului din Pipera pentru a negocia trecerea jucătorului de culoare la Steaua.

Impresarul lui Konate a venit la mine, la Palat, ca să vorbim, dar i-am spus că o să vorbim după meci. Poate era o minciună. Dar eu ştiu că mîine urmează să vină alături de impresar ca să vorbim. Poate el vrea să vină la noi, la Steluţa”, a spus Gigi Becali, care l-a remarcat pe jucătorul cehilor încă de la meciul din tur, de la Praga.