Fotbal intern

Scandal cu Steaua 86. Acuzat că vrea doar banii lui Gigi Becali!

21.09.2018 | 12:39
Scandal cu Steaua 86 Acuzat ca vrea doar banii lui Gigi Becali
Echipa Stelei înainte de startul finalei Cupei Campionilor Europeni de la Sevilla cu FC Barcelona

Florentin Marinescu, scandal cu Steaua 86! Ilie Bărbulescu, fostul fotbalist al roş-albaştrilor, îl sfătuieşte pe Florentin Marinescu, 68 de ani, să nu îşi mai aroge prea multe merite pentru performanţele generaţiei Steaua 86 deoarece în cea mai mare parte a vremii respective de pregătirea fizică s-a ocupat Anghel Iordănescu.

Gigi Becali a dezvăluit în zilele trecute că este posibil să înceapă o colaborare la FCSB cu Florentin Marinescu, 68 de ani, omul care susţine că a contribuit din plin la pregătirea fizică a jucătorilor care au făcut parte din generaţia Steaua 86. Într-o discuţie cu FANATIK.RO, actualul preşedinte al Federaţiei Române de Arte Marţiale a confirmat faptul că urmează să discute cu patronul roş-albaştrilor despre o posibilă venire a sa la FCSB.

Steaua 86 intră în scandal cu omul pe care îl bănuie că îi vrea doar banii lui Gigi Becali

Contactat de către FANATIK.RO, pentru a discuta despre Florentin Marinescu, Ilie Bărbulescu, fostul component al generaţiei Steaua 86 îl avertizează pe Gigi Becali să fie foarte atent la alegerea pe care ar putea să o facă faţă de Florentin Marinescu. “Nu am nimic cu Florentin Marinescu, dar hai că îi propun şi eu lui Gigi Becali să mă transfere şi pe mine fundaş stânga la echipa lui. Eu sunt mai tânăr ca Marinescu. Am doar 61 de ani. Încă mai am şutul ăla pe care îl ştiu toţi suporterii Stelei. Mai dau un pic din burtă jos şi sunt bun de joc! Dar hai să revenim la lucruri serioase. Ce treabă au artele marţiale cu fotbalul?

Păi vine acum şapte dani ăsta de Marinescu şi revoluţionează pregătirea fizică la echipa lui Gigi Becali? Hai să fim serioşi! Cred că Meme Stoica s-a spart de râs când a auzit de varianta cu Marinescu. De ce nu se duce Marinescu să revoluţioneze pregătirea fizică pe la Chiajna sau Voluntari? I-a mirosit cumva lui Gigi…… Hai că nu vreau să spun mai multe?

Pe Marinescu ăsta ni l-a adus la echipă Valentin Ceauşescu, dar staţi liniştiţi că noi câştigam Cupa Campionilor şi fără Marinescu. A, ne-a ajutat şi el la vremea aia. Nu vreau să îi iau deloc din aport, dar el lucra cu noi stretching şi ne mai ajuta un pic cu exerciţii pentru masa musculară. Însă vreau să ştiţi că în totalitate de pregătirea fizică se ocupa la Steaua, Puiu Iordănescu, iar nea Imi avea ultimul cuvânt, nu Marinescu ăsta. De unde apar oameni buni ăstia că eu nu îmi dau seama? Le mai recomand eu şi un şofer bun de autocar. Fratele lui Liţă Dumitru. Era şoferul autocarului nostru pe timpul Stelei 86. E bun rău. Băieţii lui Dică vor ajunge repede la stadion şi vor fi în formă bună de meci”,a încheiat râzând Ilie Bărbulescu.

Florentin Marinescu şi Ilie Bărbulescu au colaborat în echipa generaţiei Steaua 86. Sursa Foto Libertatea
Florentin Marinescu şi Ilie Bărbulescu au colaborat în echipa generaţiei Steaua 86. Sursa Foto Libertatea
Tags: