Stiri sportive

STEAUA. Ofertă BOMBĂ pentru Szukala de la Piţurcă

STEAUA. Al Ittihad se află la nouă puncte distanţă de liderul Al Nasr, iar Piţurcă se află în pragul demiterii în cazul în care nu va reuşi să aducă formaţia pe linia de plutire cît mai...
25.12.2014 | 00:29
STEAUA Oferta BOMBA pentru Szukala de la Piturca

STEAUA. Al Ittihad se află la nouă puncte distanţă de liderul Al Nasr, iar Piţurcă se află în pragul demiterii în cazul în care nu va reuşi să aducă formaţia pe linia de plutire cît mai curînd. În acest sens, fostul selecţioner al echipei naţionale doreşte să-l aducă în Arabia Saudită pe căpitanul Stelei, Cristi Tănase. Al Ittihad este gata să plătească 2.5 milioane de euro pentru “Dodel”, ofertă care nu este pe placul lui Gigi Becali. Latifundiarul vrea patru milioane în schimbul mijlocaşului, motiv pentru care un reprezentant al lui Al Ittihad s-a deplasat la Bucureşti pentru negocieri cu Steaua.

Îl vrea şi pe Szukala la Al Ittihad

STEAUA. Sosirea emisarului lui Al Ittihad la Bucureşti are, însă, un dublu scop. Conform surselor FANATIK.RO, arabul a fost mandatat să negocieze, pe lîngă Tănase, şi transferul lui Lukasz Szukala! Victor Piţurcă îl doreşte pe internaţionalul polonez în Arabia Saudită, dorind, totodată, să dea o lovitură şi lui Laurenţiu Reghecampf, antrenorul lui Al Hilal. În aceste condiţii, nu este exclus să asistăm la o adevărată “luptă la baionetă” între cele două rivale din Arabia Saudită pentru Szukala. Piţurcă are, totuşi, un as în mînecă faţă de Reghecampf. Care s-ar putea dovedi decisiv. Cel puţin din punctul de vedere al lui Gigi Becali.

644650-641956-348351-348351-piturca-neagoe

Arabii scot banii

STEAUA. Piţurcă doreşte să-l transfere pe Szukala încă din această iarnă, iar Al Ittihad este gata să achite Stelei acum şi o sumă de bani. De partea cealaltă, Al Hilal este interesată de fundaş abia din vară, cînd acesta va deveni liber de contract. Situaţie în care Gigi Becali va alege “caşcavalul” şi va accepta oferta lui Al Ittihad. Mutarea lui Szukala la Al Ittihad ar putea fi îngreunată de faptul că fotbalistul este reprezentat de Anamaria Prodan, iar relaţia de duşmănie a “Satanei” cu soţii Reghecampf este binecunoscută. Steaua va răspunde în scurt timp ofertei lui Al Ittihad şi nu este exclus ca din ianuarie Szukala şi Tănase să fie colegi în Orient.

Oferte din Bundesliga

STEAUA. Al Ittihad şi Al Hilal nu sînt singurele formaţii interesate de Szukala. În ultimele luni, de serviciile internaţionalului polonez s-au interesat formaţii precum Eintracht Frankfurt, Freiburg şi Lazio, dar pe adresa Stelei nu a sosit nici o ofertă concretă. “Lukasz joacă în naţionala Poloniei şi aţi văzut cum evoluează. El este şi cetăţean neamţ. Am fost contactaţi de mai multe echipe din străinătate, urmînd să începem discuţiile cu ei, după ce terminăm dialogul cu Steaua”, a spus Anamaria Prodan, agentul fundaşului. Steaua încă mai speră ca Lukasz să-şi prelungească înţelegerea scadentă vara viitoare.

2.7 milioane de euro este cota lui Szukala conform transfermarkt.de

101 partide a jucat Szukala pentru Steaua. A marcat 13 goluri

Tags: