Fotbal intern

Steaua. Cele TREI lucruri pe care i le reproşează Reghecampf lui Gigi!

STEAUA. Declaraţiile explozive ale lui Gigi Becali după egalul Stelei de la Mediaş au declanşat o adevărată furtună la formaţia „roş-albastră”. Tensiunile din ce în ce mai mari dintre...
28.02.2017 | 00:07
Steaua Cele TREI lucruri pe care i le reproseaza Reghecampf lui Gigi

STEAUA. Declaraţiile explozive ale lui Gigi Becali după egalul Stelei de la Mediaş au declanşat o adevărată furtună la formaţia „roş-albastră”. Tensiunile din ce în ce mai mari dintre patron, pe de o parte, şi Laurenţiu Reghecampf şi Meme Stoica, pe de altă parte, au devenit acum publice. Reghecampf este deranjat de atitudinea lui Becali din ultimul timp, dar şi în aceste condiţii antrenorul în vârstă de 41 de ani a încercat să facă performanţă cu echipa latifundiarului din Pipera.

STEAUA. Pe 3 decembrie 2015, Gigi Becali a decis să îi dea din nou echipa pe mâini lui Laurenţiu Regheampf, după ce a constatat că finul său Mirel Rădoi a scăpat vestiarul de sub control, iar calificarea în play-off era la vremea respectivă în mare pericol. Astfel că omul care câştigase cu Steaua două campionate nu i-a întors spatele patronului „roş-albaştrilor” şi a decis să se înhame la lucru, deşi, profesional, era în joc numele său.

A vorbit cu Gigi Becali după meci

STEAUA. Cunoscut ca un luptător, Reghe a trecut la treabă, şi a încercat să scoată maximum de rezultate cu jucătorii pe care patronul său i-a pus la dispoziţie. După ce a pierdut titlul la mustaţă în faţa Astrei lui Marius Şumudică, tehnicianul în vîrstă de 41 de ani a luptat pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor şi a făcut tot ce a depins de el pentru o calificare în primăvara Euroapa Leauge, însă, din păcate pentru el, nu a reuşit să îndeplinească obiectivele respective. Astfel că s-a concentrat doar pe lupta internă, iar cu o etapă înainte de finalul sezonului regulat Steaua se află la 5 puncte în spatele Viitorului, după remiza de la Mediaş, 1-1.

La finalul meciului, Gigi Becali s-a enervat teribil şi a „pus tunurile” public pe antrenorul său. FANATIK.RO a aflat că patronul Stelei a discutat apoi cu Reghe la telefon, iar tehnicianul era destul de supărat de foarte multe evenimente care s-au întâmplat în sânul echipei în ultimele luni. De altfel, de-a lungul acestei perioade, antrenorul s-ar fi plâns staff-ului său de problemele pe care le-a avut cu Gigi Becali. Ce îi reproşează Reghe?

1. A uitat că a preluat echipa la greu

STEAUA. În primul rînd, Laurenţiu Reghecampf este deranjat de faptul că Gigi Becali a uitat destul de repede faptul că în decembrie 2015, când el a preluat formaţia de la Mirel Rădoi, Steaua era cu un pas afară din play-off şi situaţia la club era una foarte grea. Vestiarul era dezbinat, jucătorii importanţi erau protagoniştii unor episoade incredibile de indisciplină, iar rezultatele erau modeste. Apoi, după schimbarea respectivă a antrenorului, atmosfera s-a schimbat complet, iar Steaua a fost la un pas chiar să cîştige campionatul, după ce  recuperase multe puncte faţă de Astra Giurgiu.

2. I-a ameninţat pe toţi că bagă Steaua în faliment

STEAUA. Un alt lucru pe care FANATIK.RO l-a aflat este legat de presiunea la care Reghe şi oamenii săi din staff au fost supuşi în vara anului trecut. Gigi Becali le-a transmis tehnicienilor săi că, dacă nu vor califica Steaua în Europa League, el va băga clubul în faliment. Acest mesaj a fost repetat în mod obsesiv, iar starea de incertitudine s-a răsfrânt şi asupra lotului grupării „roş-albastre”. Mulţi dintre fotbaliştii cu personalitate erau cu gândul la plecare, iar Reghecampf şi ceilalţi oficiali din anturajul echipei, printre care şi MM Stoica, au fost nevoiţi să stea ore în şir la discuţii cu aceştia pentru a-i linişti, dar şi pentru a-i motiva!

3. Nu a adus jucătorii ceruţi de Reghe

STEAUA. FANATIK.RO a mai aflat că Laurenţiu Reghecampf, pe lîngă faptul că este deranjat de faptul că Gigi Becali vorbeşte mereu la televizor şi face public primul „11” înainte de meciuri, lucru recunoscut public de antrenorul „roş-albaştrilor” chiar înaintea jocului cu Mediaş, e supărat şi pe faptul că toate oalele i se sparg lui acum în cap, deşi patronul ştie care sunt problemele de la echipă.

În primul rînd, Reghecampf i-a cerut lui Gigi Becali în această iarnă transferurile a doi fundaşi centrali, a unui „închizător” şi a unui „număr 10”, dar patronul Stelei nu a adus nici un fotbalist de acest profil. Singurul apărător pe care Gigi i l-a adus lui Reghe este Bălaşa, dar fostul internaţional U 21 nu este fundaş central de meserie. În ultimii doi ani el a jucat doar fundaş dreapta. În plus, Becali a insistat să îi aducă doi atacanţi centrali cu profil asemănător, Gnohere şi Alibec, oblingându-l practic să schimbe sistemul pentru a le face lor amândurora în formaţia de start.