Fotbal intern

STEAUA. Vali Argăseală CONFIRMĂ FANATIK! Ce MUTĂRI se mai fac

UPDATE 20:36 / Preşedintele Stelei, Valeiu Argăseală, a vorbit după meciul cîştigat de Steaua despre noua achiziţie, Ţucudean, dar şi despre Teixeira, pe care campionii îl vor în trupa...
06.02.2015 | 18:30
STEAUA Vali Argaseala CONFIRMA FANATIK Ce MUTARI se mai fac

UPDATE 20:36 / Preşedintele Stelei, Valeiu Argăseală, a vorbit după meciul cîştigat de Steaua despre noua achiziţie, Ţucudean, dar şi despre Teixeira, pe care campionii îl vor în trupa lor.

”S-a văzut, Ţucudean e o alegere bună. A arătat că este nevoie de el la echipă. Dacă batem fiecare meci, indiferent că dă gol sau nu, George e un transfer reuşit”, a declarat Argăseală.

UPDATE / Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, a confirmat informaţia oferită de FANATIK.RO, prin care impresarul lui Teixeira a anunţat că jucătorul nu a fost căutat de nimeni de la Steaua. “Este adevărat, nu am discutat deloc cu Teixeira! Am văzut că sînt probleme mari la Petrolul, să vedem ce va fi, poate din vară să îl luăm. Alte transferuri nu cred că vom mai face. Ni l-am dori pe Pintilii, dar e o problemă, el poate veni doar pînă în mai, cînd Al Hilal îl vrea neapărat înapoi. Ori asta e o problemă. Să vedem ce va fi”, a spus Argăseală, la Digisport.

…despre prelungirile contractelor: “Nu am discutat de prelungirea contractelor lui Prepeliţă sau Latovlevici. E un atu important, vom discuta. Pe partea stîngă avem probleme, a plecat şi Pîrvulescu, pot apare şi accidentări şi suspendări.”

…despre siglă: “Cu sigla nu sînt noutăţi. Respectăm termenele şi legea şi nu avem ce face momentan. Şi Armata la fel trebuie să facă, prin lege, să facă evaluare. Prin aprilie sau mai vom discuta despre vechea siglă.”

…despre comunicatul fanilor: “Am discutat cu cei de la Peluza Nord, nu cu cei de la Sud. E păcat că sînt două facţiuni în opoziţie totală. Cum am spus, sînt etape peste care nu putem trece! Sînt reguli, pe care, indiferent de cît de mult am vrea, nu le putem încălca.”

…despre Laurenţiu Reghecampf: “Nu se pune problema ca Reghe să revină la Steaua. Avem antrenor, pentru o perioadă lungă de timp.”

…despre Ţucudean: “Aşteptăm de la Ţucudean să se integreze, e pentru prima oară titular. Dacă marchează, cu atît mai bine!”

––––––––––-

STEAUA. Campioana României nu a impresionat în partidele amicale susţinute la Oliva Nova şi Antalya, iar lipsa lui Sănmărtean de la mijlocul terenului se simte mai mult decît preconiza Gâlcă. Tehnicianul a cerut conducerii să transfere un fotbalist pe măsura “Magicianului”, însă doleanţa sa a fost, pentru moment, ignorată de oficialii Stelei. Totuşi, oficialii din Ghencea au vrut să profite de problemele existente la Petrolul şi au încercat aducerea lui Filipe Teixeira. Valeriu Argăseală, preşedintele Stelei, chiar a recunoscut interesul pentru mijlocaşul portughez. “Există discuţii despre Teixeira”, a spus preşedintele roş-albaştrilor.

PETROLUL, VESTE INCREDIBILĂ!! ADIO, CUPE EUROPENE PENTRU PLOIEŞTENI!!!

“Steaua? Nu este nimic adevărat!”

STEAUA. Totuşi, negocierile dintre Steaua şi Petrolul pentru Teixeira nu au mers în direcţia dorită de oficialii din Ghencea. “Lupii” au solicitat o sumă de bani în schimbul mijlocaşului, lucru cu care campioana nu a fost de acord. Şi, dată fiind situaţia, şansele ca Teixeira să îmbrace tricoul Stelei sînt egale cu zero. Lucru confirmat şi de Cipriano Marcelo, agentul fotbalistului Petrolului. “Filipe este sub contract cu Petrolul pînă la vară. Există o posibilitate să devină liber de contract şi avem variante pentru el. Steaua? Nici vorbă! Nu este nimic adevărat! Nimeni de la Steaua nu ne-a căutat, nu ne-a trimis vreo ofertă sau vreun semn”, a spus impresarul lui Teixeira pentru FANATIK.RO.

ANTENA 1 ŞI-A ÎNTRERUPT EMISIA TIMP DE PATRU ORE!

Ofertat din Turcia şi Azerbaidjan

STEAUA. Petrolul se află în cantonament, în Antalya, iar în lotul lui Mircea Rednic se regăseşte şi Filipe Teixeira. Care, conform surselor FANATIK.RO, a fost întrebat de coechipierii săi dacă sînt şanse să ajungă la Steaua. “Eu nu ştiu nimic, cu mine nu a vorbit nimeni! Nu m-a căutat nimeni din Ghencea!”, le-a răspuns Teixeira colegilor de la Petrolul. În aceste condiţii, mijlocaşul portughez este decis să-şi ducă înţelegerea cu “lupii” la bun sfîrşit, după care să semneze la vară, din postura de jucător liber, cu orice echipă. Teixeira a avut, în această iarnă, oferte din Turcia şi Azerbaidjan, dar nici una nu s-a concretizat.

Gigi l-a vrut în 2012

 STEAUA. Teixeira a fost foarte aproape să ajungă în Ghencea în urmă cu doi ani şi jumătate. Mijlocaşul evolua pentru Rapid, dar mutarea a picat din raţiuni financiare. “M-am înţeles cu Copos pentru 300.000 de euro. L-am trecut pe jucător chiar şi pe lista UEFA, dar nu am ajuns la un acord cu el. Mi-a cerut 600.000 de euro pentru două sezoane. Eu nu pot să-i dau atît. Impresarul a cerut 330.000 de euro peste ce avea jucătorul la Rapid. 250.000 de euro pentru el şi vreo 70.000 de euro pentru jucător”, spunea, la momentul respectiv, Gigi Becali.

450.000 de euro este cota lui Teixeira conform site-ului transfermarkt.de

60 de partide a jucat Teixeira pentru Petrolul. A reuşit 13 goluri şi 17 assist-uri 

STEAUA L-A OCHIT PE NOUL SĂNMĂRTEAN! “ŞTIE CU VARZA!”