Fanatik Show

ŢUCUDEAN LA STEAUA. Fanii au luat foc: ”RUŞINE!”

STEAUA. Două săptămîni au trecut de cînd Tamaş o lăsa pe Dinamo cu ochii în soare şi semna cu echipa din Ghencea, dar trădările nu aveau să se oprească aici! Miercuri, Ţucudean a parafat...
28.01.2015 | 21:27
TUCUDEAN LA STEAUA Fanii au luat foc RUSINE

STEAUA. Două săptămîni au trecut de cînd Tamaş o lăsa pe Dinamo cu ochii în soare şi semna cu echipa din Ghencea, dar trădările nu aveau să se oprească aici! Miercuri, Ţucudean a parafat înţelegerea cu formaţia finanţată de Gigi Becali. Doi ”cîini” veritabili au devenit, peste noapte, stelişti! Fanii ambelor echipe s-au contrat pe pagina de facebook FANATIK SHOW, în doar cîteva ore, mii se fani exprimîndu-şi punctul de vedere prin comentarii, distribuiri sau like-uri ale mutării!

298112-torte-meci

Cei care s-au aprins mai tare au fost suporterii dinamovişti, care l-au făcut pe Ţucudean ca la uşa cortului. Nici Gabi Tamaş nu avea să scape. Acestora nu le-a trecut încă supărarea că, unul dintre ”cîinii” lor, a acceptat să joace chiar pentru rivala de moarte. ”Trădareeeeee!”, ”Azi pupaţi unde scuipaţi!”, ”Mai avea nevoie de un maidanez”, ”Ruşine, Ţucudean, ruşine, ruşine!”, ”Un gunoi!”, A fost şi rămîne o javră, nu un cîine adevărat!!!”, ” Care steaua? Cine e ţucudean?”, sînt cîteva dintre cele mai electrizante mesaje trimise.

tucuuuuuuuuuuuu

mesaje1

 

masaj2

STEAUA. ”Să-ţi dai autogol!”

Fanii echipei conduse de Costel Gâlcă au fost ceva mai temperaţi, mai mult, unii dintre ei i-au luat peste picior pe omologii din ”Ştefan cel Mare”. ”Bine ai venit, George!”, a fost urarea unuia pentru atacantul care tocmai a răspuns afirmativ ofertei de la Steaua. ” :))))….uite aşa jucaţi şi voi în Europa :)))) căţeilor….”, a fost mesajul altui fan al ”roş-albaştrilor”.

mesaj3

masaj4

STEAUA. Unul dintre fanii dinamovişti i-a urat lui Ţucudean ceea ce e cel mai rău pentru un fotbalist, să-şi dea autogol, chiar în meciul ”cîinilor” cu ”roş-albaştrii”! Un altul, cu sufletul curat, i-a urat atacantului să-şi facă treaba acolo unde e plătit.

mesaj 5

 

mesaj 6

”Vine şi Moţi la Steaua!”

STEAUA. În horă au intrat şi Gigi Becali şi cei de la MApN, care au cîştigat procesul cu finanţatorul campioanei şi i-au anulat acesteia sigla şi culorile. Astfel, unul dintre cei care au comentat venirea lui Ţucudean în Ghencea spune că meritul lui Gigi Becali în performanţele Stelei este imens. Tot acesta este de părere că oamenii de la Armată sînt invidioşi pe Gigi, şi de aceea au vrut sigla Stelei. În final, acesta spune că în Ghencea va ajunge, cît de curînd, şi Moţi!

mesaj 7

tucuuuuu