Fotbal intern

STEAUA. Becali, în LACRIMI după meci: “Emoţii de 10.000.000 €!”

STEAUA. Gigi Becali a făcut spectacol mediatic la finalul partidei cu Sparta Praga, meci cîştigat cu 2-0 de către elevii lui Reghe....
04.08.2016 | 00:06
STEAUA Becali in LACRIMI dupa meci Emotii de 10000000 E

STEAUA. Gigi Becali a făcut spectacol mediatic la finalul partidei cu Sparta Praga, meci cîştigat cu 2-0 de către elevii lui Reghe.

STEAUA. Patronul Stelei a anunţat că după finalul celor 90 de minute, preţul lui Nicuşor Stanciu a crescut la 15 milioane de euro.

“Am venit de la puşcărie, am fost atacat, după aceea cu MApN. Dar cea mai mare emoţie o primesc de la cele 10 milioane euro care vin.

Stanciu a tipărit 10 milioane de euro, s-a vîndut pe aceşti bani. Tocmai i-am crescut oferta lui Stanciu pentru 15 milioane de euro. Nu vreau să îl dau! E un jucător de geniu, dar nu  e printre primii cinci din lume, nu îl pot compara cu ei”, a declarat Becali la finalul partidei.

Aroganţe către Chipciu

STEAUA. Becali speră să aibă de partea sa divinitatea în următoarea tragere la sorţi şi a trimis săgeţi către fostul jucător al Stelei, Alexandru Chipciu.

“Nu mai avem nici un fel de problemă! Dacă vrea Dumnezeu să cădem cu Anderlecht, care văd că nu e chiar aşa pentru că văd că numărul 1 este Chipciu….La noi se naşte o echipă mare, care nu se precipită, pasează. Am făcut un spectacol frumos! Trebuie să mai aducem jucători. O să mai aducem 3-4 jucători.

Hamroun e jucător de 7 milioane euro, dar e fraier, nu înţelege. Stai, mă, că poţi să joci în Europa, că eşti adversar de clasă. Pe mine mă interesează Steaua, nu mă interesează Astra. Dar mă bucur, iau 5-6 milioane pe care trebuia să îi împart cu ei. Acum plîng de bucurie, sînt fericit!”

“Manchester City ne spulberă!”

STEAUA. Gigi Becali a dezvăluit şi numele echipei pe care nu vrea să o întîlnească în play-off-ul Ligii Campionilor.

“Manchester City te spulberă! Nu vreau să cad cu ei. În rest, pot să cad cu orice. Şi cu AS Roma, mie îmi place să cad cu ei. Îmi place să joc cu formaţiile din Italia. Mai vedem cu cine cădem. Cred în norocul meu şi cred că Dumnezeu mă iubeşte pentru jertfa pe care am adus-o. Eu aşa zic: “Ia, Doamne, arma şi luptă-te cu duşmanii mei!” Şi El se luptă!”

“Îi rog pe cei dd la Armată să lăsăm acest război, să curăţăm ce e rău şi hai să terminăm odată! Hai să lăsăm ţara asta în pace, pe Becali şi Steaua. Toţi banii îi aduc în ţară! Nu am vîndut nimic din patrimoniul României”