Fotbal intern

STEAUA. Marica, maşina de făcut bani! Are afaceri de MILIOAN€!

*Deşi joacă pe salariu mediu pe economie, Ciprian Marica intenţionează să investească o sumă uriaşă într-un local din Bucureşti, foarte cunoscut steliştilor...
25.02.2016 | 16:42

*Deşi joacă pe salariu mediu pe economie, Ciprian Marica intenţionează să investească o sumă uriaşă într-un local din Bucureşti, foarte cunoscut steliştilor

STEAUA. Gigi Becali a reuşit să facă nu mai puţin de 11 transferuri în pauza competiţională din această iarnă, iar cel mai răsunător nume adus în lotul lui Laurenţiu Reghecampf este cel al lui Ciprian Marica, fostului atacant al lui Dinamo, Şahtar, Stuttgart, Schalke, Getafe şi Konyaspor,.

Internaţionalul în vîrstă de 30 de ani a fost dorit de Gigi Becali de mai multe ori în ultimii ani, dar abia în această iarnă a reuşit patronul campioanei să obţină semnătura sa. A profitat de faptul că Marica şi-a reziliat contractul cu formaţia turcă Konyaspor şi i-a făcut o ofertă. Apoi încă una. De fapt a upgradat-o pe prima. Şi apoi încă o dată. Şi tot aşa pînă cînd atacantul naţionalei României a semnat un contract valabil un sezon. Pe salariul mediu pe economie! Circa 2.500 de lei brut!! …Compensat, însă, generos dacă Steaua va ajunge iar la masa bogaţilor: „Îi dau primă de Liga Campionilor un million de euro dacă ne calificăm, nu are salariu. Are mediu pe economie”, a promis „nea Gigi”. Latifundiarul din Pipera îi oferise iniţial 20.000 de euro pe lună, dar „angajatul” a preferat să joace aproape gratis timp de un sezon pentru trupa campioană.

„Nea Gigi, ce să fac cu 20.000 de euro, cînd eu iau 60.000 din chirii?”

STEAUA. Situaţia financiară nu este o problemă pentru Marica – n-a fost niciodată! -, pe lîngă familia bogată din care provine mai are şi el lipici la bani. „Mi-a spus «Nea Gigi, ce să fac cu 20.000 de euro, cînd eu iau 60.000 din chirii?»”, dezvăluia chiar Becali replica lui Marica. Aşa şi este! Ciprian Marica a ştiut cum să îşi gestioneze banii cîştigaţi din fotbal şi este unul dintre cei mai ingenioşi jucători din Liga 1. Fotbalistul Stelei este foarte priceput în a face bani şi nu s-a încurcat ca alţii în scandaluri, ci a preferat să tacă şi să facă. Un prim exemplu: a investit o sumă cu multe zerouri într-un spaţiu comercial din zona Unirii, pe care l-a închiriat în urmă cu ceva timp unei bănci de pe urma căreia are un profit lunar de aproximativ 5.000 de euro.

Afacere de jumătate de milion

STEAUA. Ciprian nu s-a oprit aici. Internaţionalul român are un spirit de mare afacerist, nu s-a risipit prin baruri şi discoteci noapte de noapte, nu şi-a cheltuit banii munciţi pe teren cu cine ştie ce domnişoare dornice de aventuri costisitoare pentru bărbaţii de lîngă ele şi a mizat mereu pe afaceri din care să poată trăi liniştit ani buni. A revenit în România în această iarnă pus şi pe fotbal, dar şi pe afaceri, hotărît să-şi mărească semnificativ contul bancar. Ciprian Marica vrea să impresioneze pe gazon şi să facă parte din lotul echipei naţionale la EURO 2016, dar gîndul îi zboară şi la bani.

SITUAŢIE INEDITĂ! JUCĂTORUL STELEI A DEVENIT AGENT IMOBILIAR!

A găsit cum să îşi ocupe timpul liber pe care îl va avea şi s-a gîndit că este momentul să investească din nou într-o afacere, fiind gata să scoată din buzunar nu mai puţin de 500.000 de euro. Adică nici mai mult, nici mai puţin decît jumătate din banii pe care ar urma să îi primească de la Becali dacă Steaua se va califica în Liga Campionilor! Vîrful Stelei a pus ochii pe un local de vîrf – a se citi „de lux”! – din centrul Capitalei şi doreşte să se asocieze cu patronul „locului” în această afacere prosperă. Locaţia este cunoscută în lumea showbizz-ului şi nici fotbaliştii Stelei nu sînt străini de acest restaurant-bar. „Roş-albaştrii” profită de fiecare ocazie pentru a se distra în locaţia pentru care negociază Ciprian Marica şi în care este dispus să investească o căruţă de bani.

Şi-a „tras” cîrciumă de fiţe pe plaja din Mamaia

STEAUA. Ciprian Marica este pus pe făcut bani, iar fotbalul îl joacă din plăcerea de a face performanţă. Atacantul Stelei provine dintr-o familie înstărită şi nu a dus niciodată grija zilei de mîine. Fotbalistul are ochiul format atunci cînd vine vorba de investiţii, iar în vara anului trecut a intrat în rîndul oamenilor de afaceri care deţin cîte un local de lux pe litoralul românesc. Marica este patronul unul bar ultra-luxos din staţiunea Mamaia, iar locaţia a fost vizitată încă de la început de oameni importanţi din showbizz-ul românesc şi din sport.

Patronul Ciprian nu s-a uitat la bani atunci cînd a decis să îşi deschidă această afacere, iar totul este la superlativ, de la dotări la produsele oferite. A închiriat şi o bucăţică de plajă, toate acestea pentru a le oferi clienţilor săi servicii complete, iar investiţia se ridică la cîteva sute de mii de euro. Pe care, spun apropiaţii, şi i-a scos în doar două luni!

Susţine financiar bursieri români

STEAUA. Nu a ajuns încă în Top Forbes şi are o carieră limitată de timp, dar a hotărît să susţină finanicar 7 bursieri care excelează în ştiinţe exacte, sport şi arte. Ciprian Marica a înfiinţat o fundaţie care îi poartă numele şi se foloseşte de banii pe care i-a cîştigat pe terenul de fotbal pentru a le face celor aleşi o mare bucurie. Atacantul Stelei şi-a asumat susţinerea minţilor luminate ale neamului pe termen lung, pînă la finalizarea studiilor.

1.000.000 euro este cota lui Marica, conform transfermarkt.com