Fotbal intern

VIDEO. Steaua BATE Botoşaniul şi e la un punct de liderul CFR Cluj!

Steaua a primit vizita formaţiei FC Botoşani, scor 2-0, în etapa a 8-a din Liga 1 Betano, sezonul 2017-2018, pe Arena Naţională. Echipa pregătită de Nicolae Dică a urcat pe podium, pe locul 3,...
28.08.2017 | 00:00
VIDEO Steaua BATE Botosaniul si e la un punct de liderul CFR Cluj

Steaua a primit vizita formaţiei FC Botoşani, scor 2-0, în etapa a 8-a din Liga 1 Betano, sezonul 2017-2018, pe Arena Naţională. Echipa pregătită de Nicolae Dică a urcat pe podium, pe locul 3, cu 18 puncte. “Roş-albaştrii” sunt la egalitate cu CS Universitatea Craiova şi la un punct în spatele lui CFR Cluj, echipă care a pierdut în runda a 8-a la Timişoara, scor 3-4, cu ACS Poli. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Scroll pe aplicaţie pentru a vedea toate meciurile de azi.

FCSB – BOTOSANI LIVE STREAM Vezi meciul online aici – sursa youtube

SURSĂ VIDEO – vezi fazele

*Nicolae Dică a făcut toate schimbările până în minutul 65 al partidei cu FC Botoşani. Dennis Man l-a înlocuit pe Cătălin Golofca în prima repriză, Gnohere a intrat în locul lui Denis Alibec, iar ultimul înlocuit a fost Constantin Budescu, în minutul 65, cu Filipe Teixeira. În momentul schimbării, mijlocaşul transferat de la Astra Giurgiu s-a uitat spre banca tehnică a Stelei şi şi-a făcut cruce.

VIDEO. Min. 41. Florin Tănase reuşeşte o fază superbă şi îl “execută” pe Cobrea 2-0

VIDEO. Min. 18. Budescu, gol dintr-o lovitură liberă senzaţională 1-0

Update. *În minutul 5 de pe Arena Naţională, Denis Alibec, căpitanul Stelei, a primit îngrijiri medicale după ce a acuzat probleme la genunchiul drept. Spre fericirea lui Nicolae Dică, atacantul a revenit pe teren.

Update. Bogdan Planic a ajuns azi la Bucureşti şi a mers direct la baza Stelei din Berceni. Mai mult, fundaşul sârb a fost luat de Nicolae Dică la Arena Naţională, cu autocarul, acolo unde îşi va vedea colegii la treabă. Suporterii Stelei prezenţi la stadion au rămas surprinşi când l-au văzut pe Planic coborând din autocarul vicecampioanei. 

***

Steaua – Botosani LIVE VIDEO Liga 1 Betano. UPDATEAşa cum a spus şi cu o zi înaintea partidei, Nicolae Dică este decis să-i ofere lui Florinel Coman primele minute oficiale la FCSB în meciul contra Botoşaniului. Cel mai probabil Coman va intra în repriza secundă. Iată cum ar putea arăta un posibil prim 11 al Stelei în această seară.

Niţă – Benzar, Larie, Jorge, Momcilovici – Nedelcu, Morais – Man, Budescu, Golofca – Alibec.

Steaua – Botosani LIVE VIDEO Liga 1 Betano. Nicolae Dică a recunoscut într-o conferinţă de presă că s-a gândit să schimbe sistemul de joc la Steaua, dar că momentan totuşi nu crede că o să facă acest lucru pentru că în această pauză de două săptămâni are convocaţi la echipa naţională şase jucători.

Steaua – Botosani LIVE VIDEO Liga 1 Betano. “M-am gândit şi la schimbarea sistemului de joc, dar lucrul asta nu o poţi să îl faci de azi pe mâine. Trebuie să am timp la dispoziţie, iar acum am şi vreo şase jucători plecaţi pe la loturile naţionale. Însă pe viitor s-ar putea să schimb şi sitemul de joc după ce o să îl pregătesc mai mult pe la antrenamente”, a spus Dică.

Steaua – Botosani LIVE VIDEO. “Fiecare echipă poate să termine pe primul loc”

În continuare Nicolae Dică a vorbit despre:

Grupa Stelei din Europa League: Grupa noastră este foarte echilibrată, iar eu consider că fiecare echipă poate să câştige primul loc. Le voi cere elevilor mei să dea totul de la meci la meci şi îmi doresc să ne calificam în primăvara europeană. Nu îmi doream să joc din nou cu Plzen, dar asta este situaţía acum”

Florinel Coman. “Florinel Coman o să fie în lotul de 18 pentru meciul cu Botoşani. El este pe drumul cel bun. Nu este sută la sută refăcut, dar treptat trebuie să îşi intre în ritm. Este cam 70 la sută”

Budescu: “Constantin Budescu este ok din punct de vedere medical. El face antrenamente normal şi se află în lotul de 18 pentru partida cu Botoşani”

Moruţan şi Boli: “Obiectivul nostru principal este să câstigam campionatul acum. Botoşani a avut un start de campionat foarte bun. Deocamdată Moruţan nu mai poate veni la echipă, nu mai exista discuţii. A fost şi varianta Boli, dar şi această varinată a căzut.

Bălaşa: “Se pregăteşte separat, este bine medical, mai are cam o săptămână de antrenament separat”

De Amorim. “Au fost discuţii cu cei din Cipru, pentru un împrumut al lui De Amorim, apoi a căzut varianta cu împrumutul, iar în urmă cu 2 zile am vorbit cu MM şi patronul şi a ramas că va ajunge în Cipru”