Fotbal intern

STEAUA. Doi GREI din lot au rămas la Bucureşti! Nu joacă la Mediaş

UPDATE 14:51 / FANATIK.RO a aflat că din lotul deplasat de tehnicianul Stelei în Ardeal lipseşte Alex Bourceanu, unul dintre cei mai experimentaţi fotbalişti din lot. Mijlocaşul nu a mai bifat...
04.04.2015 | 15:00
STEAUA Doi GREI din lot au ramas la Bucuresti Nu joaca la Medias
ADVERTISEMENT

UPDATE 14:51 FANATIK.RO a aflat că din lotul deplasat de tehnicianul Stelei în Ardeal lipseşte Alex Bourceanu, unul dintre cei mai experimentaţi fotbalişti din lot. Mijlocaşul nu a mai bifat nici un minut într-o partidă oficială pentru Steaua de la partida cu Pandurii. Relaţiile dintre tehnician şi fotbalist s-au răcit în ultimele luni, astfel că şansele ca “Gatusso” să mai apară în tricoul roş-albastru pînă la finalul sezonului sînt egale cu zero.

În afara lui Bourceanu, la Bucureşti a rămas şi Arlauskis, suspendat, deplasarea la Mediaş urmînd a fi făcută cu avionul pînă la Sibiu, urmată de un drum cu autocarul către locul partidei.

ADVERTISEMENT

********************************************************************************

STEAUA. Costel Gâlcă s-a prezentat, în urmă cu cîteva zile, împreună cu Alex Bourceanu la o conferinţă de presă, unde a dorit, de ochii lumii, să arate că nu există nici un conflict între el şi fostul internaţional. Dar războiul dintre cei doi este departe de a fi încheiat. După ce la meciul amical cu Farul Constanţa l-a ţinut pe banca de rezerve, întroducînd-ul pe teren abia în a doua parte a meciului, cu Petrolul Ploieşti fostul căpitan al Stelei nici măcar nu a prins lotul de 18.

STEAUA. Alex Bourceanu strînge din dinţi şi numără zilele pînă cînd îi expiră împrumutul la Steaua. Sătul de umilinţele la care este supus de către antrenorul principal al clubului din Ghencea, fostul căpitan al roş-albaştrilor nu mai vrea sub nici o formă să mai continue de la vară în tricoul campionilor şi mai ales sub comanda actualului tehnician al liderului ligii I.

ADVERTISEMENT

STEAUA. “Nu se poate aşa ceva! Costel Gâlcă are ceva personal cu mine. Am ajuns să nu mai joc nici măcar în meciuri amciale, iar acum pentru partida cu Petrolul nici măcar nu am prins lotul de 18. Nu mai vreau sub nici o formă să rămîn la Steaua din vară, dar mai ales sub comanda acestui tehnician. Dacă ştiam că voi păţi aşa ceva nici măcar nu mai acceptam împrumutul anul trecut, s-a plîns Bourceanu.

“Nu mai trage cu inima. E superficial şi greşeşte mult la antrenamente”

STEAUA. În aceste condiţii surse din anturajul staff-ului tehnic al roş-albaştrilor au dezvăluit pentru FANATIK.RO din ce motiv Alex Bourceanu nu joacă în primul “11”, iar în unele meciuri nu mai prinde nici măcar lotul de 18. Pe lîngă faptul că Gâlcă nu a uitat că mijlocaşul împrumutat de la Trabzonspor a refuzat să facă deplasarea la Piatra Neamţ, fostul internaţional este nemulţumit şi de modul în care jucătorul său se pregăteşte în ultimul timp la antrenamente.

ADVERTISEMENT

Este clar că Bourceanu nu mai este în acest moment Bourceanu pe care îl ştiau suporterii de pe vremea lui Laurenţiu Reghecampf. Trece printr-o pasă proastă chiar şi la antrenamente. În trecut, Alex băga materiale de rupea, iar acum, pe lîngă faptul că se vede clar că a lăsat-o mai moale, a început să şi greşească foarte des la exerciţiile pe care le face. Se vede clar că mintea şi inima lui nu mai sînt în Ghencea”, a mărturisit sursa respectivă.

STEAUA. “Au rămas peste noapte în cantonament, iar sîmbătă intră din nou”

STEAUA. Altfel, după partida cu Petrolul Ploieşti, Costel Gâlcă a intrat deja în febra meciului de dumincă seară cu Gaz Metan Mediaş din Liga I. “Gata, meciul cu Petrolul a trecut. Vom juca finala, însă pînă atunci avem meci greu cu Gaz Metan în campionat. Vom rămîne în cantonament peste noapte, iar vineri dimineaţă veţi efectua un antrenament de refacere, iar cei care nu aţi jucat veţi face antrenament normal. Ulterior veţi primi liber, iar sîmbătă veţi intra din nou în cantonament”a sunat mesajul lui Gâlcă.

ADVERTISEMENT