Sport

EXCLUSIV! SURPRIZĂ: “Gigi BECALI rămîne în puşcărie”

UPDATE 15:55 Gigi Becali s-a întors în jurul orei 15:00 la penitenciarul Poarta Albă, după ce s-a prezentat începînd cu ora 8:00, la muncă, la Academia lui Gică Hagi. Latifundiarul din Pipera...
09.05.2014 | 00:08
EXCLUSIV SURPRIZA Gigi BECALI ramine in puscarie

UPDATE 15:55 Gigi Becali s-a întors în jurul orei 15:00 la penitenciarul Poarta Albă, după ce s-a prezentat începînd cu ora 8:00, la muncă, la Academia lui Gică Hagi. Latifundiarul din Pipera se va întoarce la lucru de luni, deoarece sîmbătă şi duminică nu lucrează.

UPDATE 9:55  Veste şocantă pentru familia lui Gigi Becali! Conform conducerii din Penitenciarului Poarta Albă, latifundiarul din Pipera nu a fost lăsat liber astăzi, urmînd ca momentul în care acesta iese să fie stabilit de către comandantul închisorii. “Deţinutul Gigi Becali nu a ieşit din Penitenciar şi nici nu va ieşi în cursul zilei de azi. Ziua liberă pe care o va primi urmează să fie stabilită de conducere”, a declarat purtătorul de cuvînt al Penitenciarului Poarta Albă pentru FANATIK, Gabriel Botezan.

UPDATE 09:40  Sursele FANATIK.RO au dezvăluit că cele două fete ale lui Gigi Becali au plecat de acasă în cursul dimineţii. Vila impetuoasă a latifundiarului este o fortăreaţă, fiind angajaţi mai mulţi paznici pentru a-i păstra acestuia intimitatea dorită.

STEAUA a învins Universitatea Cluj CU 1-0 şi a cucerit matematic TITLUL pentru al doilea sezon consecutiv.

Cu trei etape înainte de finalul campionatului, roş-albaştrii au devenit matematic campioni, însă bucuria a fost una limitată. Motivul? Chipciu & compania nu au uitat faptul că Gigi Becali se află după gratii şi au evitat să sărbătorească în exces cucerirea titlului cu numărul 25. Pentru al doilea an consecutiv, patronul Stelei nu va putea fi prezent în momentul în care LPF va înmîna trofeul echipei, iar imaginile cu premierea le va putea viziona doar din celula de la Poarta Albă. Elevii lui Reghecampf au dedicat, la unison, titlul lui Gigi Becali, care, aflat în puşcărie, a fost teribil de emoţionat cînd a văzut gestul fotbaliştilor săi.

Şi-au ţinut promisiunea faţă de manager

Nu doar lui Gigi Becali i-a fost dedicat titlul cu numărul 25. Fotbaliştii din Ghencea nu l-au uitat nici pe managerul Mihai Stoica, căruia, după ce a fost condamnat la puşcărie, i-au promis că vor cîştiga fără probleme campionatul. În momentul în care a fost încarcerat Meme, Steaua se lupta pentru titlu cu Astra şi Petrolul, iar disputa se anunţa una deschisă pînă în ultima etapă. Totuşi, Reghecampf şi jucătorii i-au transmis lui Stoica să stea liniştit pentru că nu vor rata ocazia să cucerească un nou titlu. Promisiune care a fost onorată cu trei etape înainte de finalul sezonului.

MIHAI STOICA

 

P: 500 RON BONUS in Cazinoul Unibet. Înregistreaza-te acum!

Prime doar dacă intră în Ligă

Chiar dacă au cucerit titlul, jucătorii roş-albaştri nu se pot bucura şi din punct de vedere financiar. Asta pentru că banii le vor intra în conturi doar dacă Steaua va reuşi calificarea în grupele Champions League şi în 2014! Primele pentru acest sezon sînt unele destul de consistente, iar fotbaliştii se vor umple de bani dacă vor accede la masa bogaţilor. Astfel, fotbalişti precum Keşeru, Chipciu, Tănase sau Sănmărtean vor încasa în jurul a 200.000 de euro pentru îndeplinirea acestui obiectiv, însă nici ceilalţi jucători din lot nu vor fi neglijaţi, chiar dacă încasările vor fi mai reduse, sume între 50.000 şi 150.000 de euro. O resursă de rezervă va proveni, totuşi, din cîştigarea Cupei României, caz în care fiecare fotbalist va băga în buzunare cîte 20.000 de euro.

Ce fotbalişti pot pleca

Titul cu numărul 25 ar putea fi ultimul pentru mai mulţi fotbalişti din lotul lui Laurenţiu Reghecampf. Dacă lui Ciprian Tătăruşanu îi expiră contractul cu Steaua şi va ajunge, cel mai probabil, la Fiorentina, cel puţin unul dintre Szukala, Gardoş, Latovlevici, Prepeliţă şi Chipciu ar urma să părăsească Ghencea. Toţi au oferte de la cluburi puternice din străinătate, însă doar “Lato” are mari şanse să fie lăsat să se transfere, mai ales că roş-albaştrii l-au achiziţionat deja pe Toşca. De asemenea, lui Piovaccari îi expiră împrumutul în Ghencea, însă clubul negociază prelungirea acestuia.

Latovlevici

Merg în vizită la Gigi

Reghecampf şi jucătorii săi sînt aşteptaţi în cursul zilei de azi la vila lui Gigi Becali din Pipera, asta dacă omului de afaceri i se va permite să-şi viziteze familia. Chipciu şi compania vor ajunge direct de la Cluj şi vor avea ocazia să-şi vadă în carne şi oase patronul după aproape un an. De asemenea, staff-ul Stelei va avea ocazia să se bucure alături de Gigi pentru ultimele două titluri cîştigate. Anul trecut, latifundiarul din Pipera a fost condamnat chiar înaintea petrecerii pentru cucerirea titlului cu numărul 24.

Cu cine ar putea să joace Steaua în Ligă

Avînd în vedere coeficientul ţării, campioana României va fi nevoită să joace trei tururi pînă să ajungă în grupele Ligii Campionilor. Steaua este cap de serie şi va avea parte de nişte adversari destul de modeşti.

Turul doi preliminar nu oferă nici o formaţie de care steliştii să se teamă, cea mai puternică posibilă adversară fiind Dinamo Tbilisi, formaţie pe care Steaua a eliminat-o şi anul trecut. Un alt nume care spune ceva microbiştilor este cel al suedezilor de la Malmo sau norvegienii de la Stromsgodset.

În turul trei lucrurile se complică puţin, însă situaţia este în continuare favorabilă pentru stelişti. Debrecen, campioana Ungariei, dar şi Steaua Roşie Belgrad, cîştigătoarea campionatului din Serbia, sînt singurele formaţii care pot pune probleme formaţiei din Ghencea. De asemenea, tot în acest tur este posibil şi un duel cu Legia Varşovia, amintirea steliştilor din sezonul trecut.

În play-off Steaua poate întîlni una dintre următoarele cinci formaţii: Sparta Praga (Cehia), Dinamo Zagreb (Croaţia), Ludogoreţ (Bulgaria), Şeriff (Moldova) sau Maribor (Slovenia). Primele meciuri pe care le va disputa Steaua în preliminariile Ligii Europa vor avea loc pe 15/16 iulie turul, respectiv 22/23 iulie, returul.