ADVERTISEMENT
Carousel hot news

STEAUA. Fanatik, confirmat. El e dorit în locul lui Arla!

UPDATE / Presa din Polonia notează că Vytautas Cerniauskas, fostul portar al FC Vaslui, este foarte aproape de a ajunge la Steaua Bucureşti. Şi site-ul transfery.info anunţă iminenta mutare în...
Autori: Daniel Vlad, Mircea Dominte | 11.11.2014 | 21:00

UPDATE / Presa din Polonia notează că Vytautas Cerniauskas, fostul portar al FC Vaslui, este foarte aproape de a ajunge la Steaua Bucureşti. Şi site-ul transfery.info anunţă iminenta mutare în vară, cînd jucătorul va rămîne liber de contract.

ADVERTISEMENT

“Ştiu că antrenorii îl plac, dacă Steaua va prezenta o ofertă concretă, eu sunt sigur că vom ajunge la un acord. Korona Kielce ar trebui să nu-i pună probleme, pentru că el a semnat cu clubul un contract până la finalul sezonului”, a scris site-ul transfery.info, citînd declaraţia impresarului Anatoli Sarpe oferită FANATIK.RO.

FANATIK.RO a anunţat în urmă cu o săptămînă interesul Stelei pentru Cerniauskas.  

ADVERTISEMENT

captura2

 

***************************************************************************************

STEAUA. În cazul foarte probabil în care titularul din poarta Stelei, Gedrius Arlauskis va pleca din Ghencea în iarnă, oficialii campionilor şi-au luat măsuri de precauţie pentru schimbarea sa. Conducerea Stelei a demarat deja primele discuţii pentru aducerea lui Vytautas Cerniauskas, fostul portar de la FC Vaslui, plecat între timp în Polonia, la Korona Kielce.

ADVERTISEMENT

STEAUA. Steliştii s-au interesat de soarta lui Cerniauskas şi în vară, după plecarea lui Tătăruşanu, dar aducerea lui Arlauskis a sistat orice discuţie ulterioară. Forma bună arătată însă de lituanian, l-au adus pe acesta în atenţia mai multor cluburi din campionate puternice ale Europei şi sînt şanse bune ca acesta să plece în iarnă, în schimbul a aproximativ 400 – 500 de mii de euro mai ales că în vara lui 2015 el devine liber de contract. Şefii din Ghencea sînt tot mai împăcaţi cu acest gînd, cu atît mai mult cu cît deja au început “şarjele” la un alt fost goalkeeper din Liga 1.

GIGI BECALI A OFERTAT UN JUCĂTOR DINAMOVIST!!! FOTBALISTUL A RECUNOSCUT!!! “STEAUA M-A OFERTAT!!!” – VEZI DETALII!!!

c6702265233099b946f6cd464fd1fc50

ADVERTISEMENT

STEAUA. “Antrenorii Stelei îl plac!”

RIO AVE – STEAUA. Vytautas Cerniauskas se află în prezent sub contract cu Korona Kielce, însă şansele ca acesta să accepte o experienţă la Steaua, mai ales că la rîndul său intră în ultimele şase luni de contract la iarnă. În plus, conaţionalul lui Arlauskis agreează campionatul României, avînd în vedere că a mai jucat şi în trecut aici, la FC Vaslui. Informaţiile FANATIK.RO au fost confirmate şi de impresarul acestuia, Anatoli Şarpe. Contactat de FANATIK.RO, acesta a declarat: “Ştiu că staff-ul tehnic al Stelei îl place şi dacă cei de acolo vin cu o ofertă concretă, sînt convins că discuţiile pot ajunge la un numitor comun. Cei de la Korona nu i-ar face probleme să plece, mai ales că a semnat pentru un singur sezon cu ei”.

FOTBAL - STEAUA BUCURESTI - FC VASLUI

ADVERTISEMENT

 

Portar bun, dar care face erori colosale!

RIO AVE – STEAUA. Cerniauskas este un portar foarte bine cotat, în ciuda faptului că a făcut mai multe gafe memorabile de-a lungul timpului. Ultima, chiar în urmă cu o săptămînă, împotriva Wislei Krakovia, atunci cînd a primit gol după ce a ieşit total eronat pe o centrare – VEZI VIDEO. Din fericire, echipa sa a cîştigat cu 3-2, iar eroarea sa a trecut în plan secund. Nu acelaşi lucru se poate spune însă şi despre greşeala din urmă cu trei ani, atunci cînd mingea scăpată de el într-un meci cu Astra a intrat în poartă şi a provocat înfrîngerea vasluienilor cu 0-1 în ultimele minute ale partidei. Mai mult, Cerniauskas are pe conştiinţă şi o înfrîngere cu Pandurii, din 2013, după ce a degajat o minge în conaţionalul Matulevicius, aceasta oprindu-se în poartă.

ADVERTISEMENT

Decizie-soc luata de Valentina Pelinel la aproape un an de la accidentul de schi

LPF 2013 - ASTRA GIURGIU - FC VASLUI

67 de meciuri a jucat Cerniauskas pentru FC Vaslui.

20 de goluri în 13 meciuri a încasat lituanianul în acest sezon în poarta Koronei Kielce.

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!