Sport

STEAUA. Carp, adus PE PILE de Rădoi? “Sînteţi o ţară de nebuni!”

STEAUA. S-a speculat că transferul lui Cătălin Carp la Steaua are legătură cu faptul că Mirel Rădoi a ales să facă şcoala de antrenori la Chişinău, iar familia fotbalistului a reacţionat...
29.09.2015 | 11:41
STEAUA Carp adus PE PILE de Radoi Sinteti o tara de nebuni

STEAUA. S-a speculat că transferul lui Cătălin Carp la Steaua are legătură cu faptul că Mirel Rădoi a ales să facă şcoala de antrenori la Chişinău, iar familia fotbalistului a reacţionat pe un ton dur.

STEAUA. Impresarul lui Cătălin Carp, Ion, este totodată şi unchiul jucătorului. Agentul din Republica Moldova a avut o reacţie vehementă cînd a aflat că se fac legături între faptul că Mirel Rădoi urmează cursurile Şcolii de Antrenori din Republica Moldova, în timp ce tatăl fundaşului, Ilie, ocupă funcţia de director tehnic la federaţia din Chişinău.

STEAUA. Exclusiv. Rădoi, INTERZIS la Coverciano! „NU ARE VOIE!” 

STEAUA. Familia lui Cătălin Carp susţine că fundaşul nu a ajuns la Steaua pe “pile”, internaţionalul moldovean are o valoare mult peste nivelul fotbalului din România. Unchiul fundaşului nu a ezitat să să trimită săgeţi şi către căpitanul Stelei, Fernando Varela.

Atac şi la Fernando Varela

“Nu are nici o legătură fratele meu cu Mirel Rădoi. El este un simplu director tehnic la federaţie, peste loturile de juniori, de tineret. Sînteţi o ţară de nebuni. Toată Europa rîde de voi, dacă faceţi astfel de legături. Nu aveţi patriotism, sînteţi zero. Nu aveţi legătură cu cetăţenia, cu nimic. E vinovat un copil din Basarabia, pentru asta? Dacă era negru, juca mereu la Steaua!

EXCLUSIV. Super OFERTĂ pentru un stelist! „Gigi a cerut 3.500.000 €” 

Dacă e din Republica Moldova, nu joacă! Aţi văzut meciul cu Universitatea Cluj? Cătălin a dat două-trei pase de gol. E cel mai bun fundaş central din România. Cînd au greşit Varela şi Tamaş în Supercupă, nu s-a spus nimic. Varela în sus, Varela în jos. Nu aveţi fundaş precum Cătălin în România”, a spus Ion Carp, unchiul fotbalistului.

Atac la adresa lui Mircea Lucescu

STEAUA. Unchiul lui Cătălin Carp, Ion, nu a uitat nici să îl atace pe Mircea Lucescu. “Are ceva în comun Lucescu cu România? Nu are nimic. A mai luat vreun român la Şahtar? Uitaţi-vă în cerul gurii lui Lucescu. Iubeşte banii, dolarii, euro, nu românii.

Doliu în sportul românesc: A murit Constantin Anghelache! 

Ce, vine el să investească banii lui la o şcoală de fotbal, ca Hagi? Mircea Lucescu nu a vrut să ajungă Bicfalvi la Dinamo Kiev, să ştiţi. Voi nu cunoaşteţi nimic”, a spus impresarul.

A refuzat Dinamo pentru Steaua

Impresarul Ion Carp susţine că fundaşul în vîrstă de 21 de ani a refuzat mai multe oferte pentru a ajunge la Steaua. “Am avut mai multe oferte pentru Cătălin. L-au vrut Craiova, CFR, Dinamo. Dinu Gheorghe mi-a trimis contractul acasă, dar am ales Steaua pentru că e cea mai stabilă echipă. Am refuzat cinci formaţii”, susţine aceşai Ion Carp.

“Ce mare fotbal aveţi voi? Şi rezervele din Moldova vă bat!”

STEAUA. Nici tatăl lui Cătălin Carp, Ilie, nu a putut să se abţină şi a avut numai cuvinte jignitoare la adresa fotbalului din România. “V-a bătut şi Ludogoreţ. Şi rezervele din Moldova vă bat. Ce mare fotbal aveţi voi? Noi sîntem haiduci, voi sînteţi jidani. Toată viaţa aţi fost nişte trădători”, a spus şi tatăl fotbalistului, Ilie Carp, potrivit libertatea.ro.

VIDEO / Secretul „Bizonului” Gnohere: „Asta mi-a dat PUTERE!