Fotbal intern

STEAUA. Jucătorul DORIT de Gigi nu joacă ÎMPOTRIVA lui!

STEAUA. Nicolo Napoli a declarat pentru FANATIK.RO că îşi doreşte cu orice preţ să obţină un rezultat pozitiv pe terenul Stelei, dar totodată îl sfătuieşte pe Creţu, fundaşul curtat de...
06.12.2014 | 13:30
STEAUA Jucatorul DORIT de Gigi nu joaca IMPOTRIVA lui

STEAUA. Nicolo Napoli a declarat pentru FANATIK.RO că îşi doreşte cu orice preţ să obţină un rezultat pozitiv pe terenul Stelei, dar totodată îl sfătuieşte pe Creţu, fundaşul curtat de campioni, suspendat pentru meciul de duminică din Ghencea, să se concentreze doar pe ce are de făcut la CSMS Iaşi, nu la transferul în Ghencea.

Domnule Napoli, aţi urmărit partida CS Universitatea Craiova-Steaua?

Normal! Am avut două motive întemeiate să fac acest lucru. În primul rînd, duminică seară voi avea meci cu Steaua, iar în al doilea rînd, mă leagă şi pe mine foarte multe amintiri cu stadionul “Ion Oblemenco” şi oraşul Craiova. Am antrenat destui ani Universitatea Craiova şi nu pot uita atmosfera pe care suporterii Ştiinţei au făcut-o atunci, cînd sub comanda mea, după foarte mulţi ani, oltenii au bătut Dinamo cu scorul de 2-0.

V-a impresionat jocul făcut de Steaua din partida cu oltenii?

Indiferent dacă Steaua a trimis pe teren foarte mulţi jucători de rezervă, pe parcurs au intrat Sănmărtean şi Chipciu, iar lucrul asta s-a văzut imediat. Am observat chiar şi înverşunarea lui Raul Rusescu şi te asigur că nu e nici o diferenţă între el şi Keşeru. Ambii sînt doi atacanţi de mare valoare şi nu contează pentru Steaua cine dintre ei e rezervă. Nu se simte vreo diferenţă.

RPS7537-660x471

Wesley nu joacă în Ghencea

Revenind la meciul de duminică, împotriva Stelei, cum credeţi că va fi?

În mod sigur, Steaua este favorită certă. E cea mai bună echipă din România, cea mai în formă la ora actuală, dar asta nu înseamnă că noi ne vom preda. Vom merge în Ghencea să încercăm să scoatem un rezultat pozitiv. Am şi eu la echipă fotbalişti capabili să facă un meci mare împotriva echipei campioane a României.

Aveţi probleme de lot?

Da! Am cîteva probleme de lot, dar în primul rînd nu mă pot baza în Ghencea pe Wesley, accidentat, şi pe Creţu, suspendat. Primul a revenit abia de trei zile la antrenamente, dar tot nu cred că este sută la sută refăcut fizic să joace într-un asemnea meci. Noi avem nevoie de puncte şi voi căuta să bag în teren la ora jocului cei mai în formă şi mai pregătiţi jucători ai mei, indiferent de numele lor.

wesley

“Nu-i voi acorda un tratament special lui Sănmărtean”

Este vreun jucător de la Steaua de care vă temeţi cel mai mult în acest joc?

Nu se pune problema aşa! Eu nu mă tem de nimeni, însă îi respect valoarea lui Lucian Sănmărtean. După părerea mea, acest jucător putea evolua lejer la marile echipe din Spania şi Italia. Totuşi, chiar şi în aceste condiţii, nu îi voi acorda un tratament special acestui fotbalist. Vom încerca să-l blocăm în zonă, nu voi pune un om care să stea pe teren doar după el.

CSMS Iaşi are nevoie de întăriri în această iarnă?

Am discutat despre aceat subiect cu peşedintele clubului, Florin Prunea. A rămas să discutăm după terminarea campionatului, iar atunci vom pune totul pe hîrtie. Am cîteva nume în minte, dar nu vi le pot spune. E posibil să aduc jucători şi de la fosta mea echipă, Universitatea, dar încă nu ştiu sigur.

wide-full1406281063

“Creţu nu trebuie să se gîndească, încă, la Steaua”

S-a tot vehiculat în ultimul timp că Steaua îl doreşte pe Creţu, cum comentaţi?

Creţu este unul dintre cei mai bun jucători ai mei, dar consider că el mai are mult de muncit pentru CSMS Iaşi. Este un copil foarte bun, care poate juca pe mai multe posturi, iar în condiţiile astea este normal să fie dorit de echipele mari din România, şi nu doar de acestea. Însă, după părerea mea, el trebuie să se gîndească doar la obiectvul echipei mele. Nu trebuie să îşi încarce memoria cu un posibil transfer la Steaua, deoarece s-ar putea să nu mai fie concentrat pe ceea ce îi cer eu să facă la echipa mea. Apoi, dacă totul este ok, să fiţi sigur că o să facă pasul următor în cariera sa.

crettt

Nu prea aţi cîştigat împotriva Stelei…

Mi-am dorit enorm să cîştig împotriva Stelei, cu toate formaţiile la care am antrenat. Fie că a fost vorba de Craiova, FC Braşov, Turnu Severin, însă am reuşit să înving Steaua doar o singură dată în carieră, atunci cînd pregăteam Astra.

cretuuu

4 echipe a antrenat Nicolo Napoli în România, Universitatea Craiova, FC Braşov, Astra şi CS Turnu Severin, înainte de a veni la Iaşi

5.000 de euro pe lună cîştigă Nicolo Napoli la CSMS Iaşi

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!

Tags: