Stiri sportive

STEAUA. FOTO! Aşa ar putea arăta noua siglă a Stelei!

STEAUA. Instanţa supremă a anulat printr-o decizie irevocabilă, marca Steaua Bucureşti înregistrată sub numărul 061735, în 29 ianuarie 2004, de clubul de fotbal al lui Gigi Becali, în...
04.12.2014 | 11:56

STEAUA. Instanţa supremă a anulat printr-o decizie irevocabilă, marca Steaua Bucureşti înregistrată sub numărul 061735, în 29 ianuarie 2004, de clubul de fotbal al lui Gigi Becali, în procesul intentat acestuia de Clubul Sportiv al Armatei. La scurt timp după anunţ, preşedintele roş-albaştrilor, Valeriu Argăseală, i-a asigurat pe fanii din Ghencea că echipa nu va fi afectată. “Decizia instanţei se referă la sigla actuală a Stelei, nu la nume, palmares, culori sau altceva. Steaua ar putea chiar folosi şi sigla actuală dacă ajunge la un acord cu Clubul Sportiv al Armatei, iar dacă nu, va face o altă siglă sau o va modifica pe cea din prezent”, a spus Argăseală.

Gigi şi-a făcut deja planul

STEAUA. Cel mai probabil, dacă reprezentaţii CSA nu se vor înţelege cu Gigi Becali, latifundiarul va face o altă siglă. Iar modelul îl are deja conturat. În momentul în care procesul a început, omul de afaceri a precizat că nu va plăti nici un euro în plus şi că va face o nouă siglă în cazul în care instanţa va da dreptate reprezentanţilor Clubului Sportiv al Armatei. O să schimb sigla. Din Steaua cu cinci colţuri, fac o stea din opt colţuri. Steaua creştină, bizantină. Pun şi crucea pe mijloc şi o să fie şi mai norocoasă. Şi cînd vom juca împotriva lui Real Madrid, ei vor da trei bare şi Steaua, dintr-o ocazie, va da un gol. Crucea e semnul biruinţei”, spunea Becali în urmă cu şapte ani.

ssF

Aceeaşi siglă are şi SRI-ul

Noua siglă pe care Gigi doreşte să o impună în Ghencea este deja deţinută de Serviciul Român de Informaţii. Steaua în opt colţuri este logo-ul SRI, însă este greu de crezut că patronul roş-albaştrilor ar întîmpina probleme în folosirea acesteia. Rămîne, însă, de văzut dacă patronul Stelei îşi va duce la bun sfîrşit planul.

2003 este anul în care Gigi Becali a preluat Steaua

49 de milioane de euro este averea lui Gigi Becali conform revistelor de specialitate

500 Ron BONUS, 5 runde gratuite + 15 dupa prima depunere doar la cazinoul Unibet!