Sport

STEAUA. De ce nu a jucat Tamaş? MISTERUL absenţei fundaşului

STEAUA. Gabi Tamaş s-a pregătit normal în cursul zilei de marţi la antrenamentul roş-albaştilor, iar FANATIK.RO a aflat că jucătorul clubului din Ghencea s-a plîns apropiaţilor că ar fi...
25.03.2015 | 00:03
STEAUA De ce nu a jucat Tamas MISTERUL absentei fundasului
ADVERTISEMENT

STEAUA. Gabi Tamaş s-a pregătit normal în cursul zilei de marţi la antrenamentul roş-albaştilor, iar FANATIK.RO a aflat că jucătorul clubului din Ghencea s-a plîns apropiaţilor că ar fi putut să joace fără probleme în meciul cu Viitorul, însă Costel Gâlcă a fost cel care a decis să-l ţină pe tuşă. Mai mult, fostul dinamovist a fost scos la încălzire spre finalul partidei cu echipa lui Hagi, dar, din cauza accidentării lui Prepeliţă, cel care a intrat pe teren a fost Neagu.

STEAUA. Costel Gâlcă l-a surprins pe Gică Hagi înainte de startul jocului cu Viitorul, atunci cînd pe foia de joc, lîngă Varela, în centrul defensivei, l-a introdus pe Alin Toşca, în locul lui Gabi Tamaş. Deşi www.prosport.ro a anunţat că fundaşul central al clubului din Ghencea nu a fost folosit deoarece avea o problemă la talpă, din cauza unei mici fisuri suferite în timpul jocului cu Ceahlăul, lucrurile se pare că nu stau nici pe departe în acest fel. FANATIK.RO a aflat că Gâlcă a dorit să tragă un semnal de alarmă faţă de forma sportivă lui Tamaş şi să îi amintească că, în vestiarul din Ghencea, tot antrenorul principal este şeful. Deşi nu l-a atacat niciodată public, tehnicianul campionilor aştepta mult mai mult de la fundaşul central. Folosit titular în partidele cu Pandurii şi Ceahlăul, Tamaş l-a dezamăgit pe antrenorul său, iar acesta a decis să îl ţină rezervă în jocul de Viitorul, cu toate că fostul jucător a lui Dinamo îşi dorea enorm să evolueze pentru a putea spera la o convocare la echipa naţională pentru meciul cu Insulele Feroe.

ADVERTISEMENT

“Tamaş s-a antrenat normal. Doar Stanciu are probleme medicale”

STEAUA. Surse din anturajul roş-albaştrilor au dezvăluit pentru FANATIK.RO care este în acest moment starea de sănătate a lui Gabi Tamaş. “Gabi Tamaş nu are şi nu a avut nici o problemă medicală, iar titularizarea lui Alin Toşca a fost exclusiv decizia antrenorului principal. Jucatorii Viitorului de atac sînt fotbalişti de viteză, iar Gâlcă a decis să joace lîngă Varela cu Toşca, deoarece el este un fundaş mult mai rapid. În plus, el îi cunoaşte destul de bine pe fotbaliştii lui Hagi încă de pe vremea în care a jucat la Viitorul. Dacă Tamaş era accidentat, el nu s-ar fi aflat nici pe foaia de joc, acolo putea fi trecut, fără probleme, Luchin. Mai mult, la antrenamentul de marţi dimineaţă, Tamaş s-a pregătit fără probleme, iar singurul care s-a antrenat separat a fost Nicuşor Stanciu. Acesta din urmă a acuzat probleme medicale după jocul cu Ceahlăul”, a încheiat sursa respectivă.

“M-a scos la încălzire ca pe un junior…”

STEAUA. Conform surselor noastre, Gabi Tamaş, pe lîngă faptul că nu a fost folosit titular în jocul cu Viitorul şi a ratat convocarea la naţională, s-a supărat pe Gâlcă şi pentru că l-a scos la înclăzire începănd cu minutul 70, iar ulterior l-a trimis pe Neagu în teren. “ Eu nu am ajuns să mă înclăzesc la mişto la Steaua, să mă aplaude ironic spectatorii. La Craiova am fost trimis pe teren pe un post pe care nu am mai jucat de la juniori şi nu am comentat. Dacă nu vrea să mă bage, atunci să nu mă mai scoată aşa, de ochii lumii, la înclăzire. Nu se poate juca aşa cu mine”, s-a plîns Tamaş apropiaţilor.

ADVERTISEMENT

După meci s-a fotografiat ironic cu un pahar de bere

STEAUA. A doua zi după partida cu Viitorul, Gabi Tamaş a postat o fotografie pe unul dintre site-urile de socializare, care ar putea fi tradusă ca un mesaj ironic către Costel Gâlcă.  Internaţionalul este surprins cînd bea bere.”Nu ştiu ce informaţii aveţi voi, dar Tamaş nu a dorit să dea mesaje nimănui. El era conştient că acea poză va fi preluată şi de jurnalişti. Sigur nu are ceva cu Gâlcă“, ne-a dezvăluit un apropiat al fundaşului central al Stelei.