Fotbal intern

STEAUA-DINAMO. Un IDOL al “cîinilor”, la FANATIK SHOW: “Nu mai e decît un derby al suporterilor!”

STEAUA - DINAMO. Dănuţ Lupu consideră că Steaua - Dinamo nu mai poate fi considerat decît un derby al suporterilor, avînd în vedere situaţia în care se află cele două echipe în prezent.  ...
30.10.2014 | 18:18
STEAUADINAMO Un IDOL al ciinilor la FANATIK SHOW Nu mai e decit un derby al suporterilor
ADVERTISEMENT

STEAUA – DINAMO. Dănuţ Lupu consideră că Steaua – Dinamo nu mai poate fi considerat decît un derby al suporterilor, avînd în vedere situaţia în care se află cele două echipe în prezent.  

STEAUA – DINAMO. “Sănmărtean este foarte bun pentru campionatul românesc, dar de ce nu-l comparăm cu fotbaliştii din anii 2000 sau anii 1990. Acum, el este numărul unu, dar să ţinem cont că are 34 de ani! E singurul care mai driblează, care mai dă o pasă decisivă, însă anii pe care-i are, iar la Vaslui nu era la fel de lăudat precum este acum… La ora actuală, fotbaliştii se plîng de terenuri şi noi jucam unde apucam uneori… Să nu se supere dinamoviştii pe mine, însă acest meci a ajuns doar un derby al galeriilor. Nu poate fi derby între o echipă aflată în insolvenţă şi una care joacă în Cupele Europele şi e dublă campioană. Derby este cu Petrolul şi cu CFR Cluj, că alea se bat la campionat”, a declarat Dănuţ Lupu la FANATIK SHOW pe Look TV.

ADVERTISEMENT

STEAUA – DINAMO. “Nu putem spune că Dinamo se bate la campionat, să fim serioşi! Stoican este un antrenor care-şi face treaba cu jucătorii pe care-i are, însă eu pe el nu-l pot jdueca, fiindcă nuc red că deciziile de acolo nu sînt numai ale lui… Nu spun că Anghelache îl influenţează, nu vorbesc despre asta. Ei şi dacă vor cîştiga campionatul, o fac degeaba, avînd în vedere situaţia în care se află. Mi-a fost ruşine la meciul cu Mioveni! Dacă te chinui cu ei şi dacă în Liga 1 cîştigi cum cîştigi… Dacă Dinamo mai vinde doi, trei jucători în iarnă, unde ajunge?!”, a completat Dănuţ Lupu.

STEAUA – DINAMO. “El că vinde jucătorii, nu înţeleg cum face New Dinamo! Suporterii pe care îi are Dinamo acum, nu erau nici pe vremea mea! Sînt extraordinar de înfocaţi. Cred că sînt mulţi care vin din alte considerente, nu pentru că sînt ei mari dinamovişti. Rezervele Stelei sînt peste lotul lui Dinamo. Mi-aş dori cel puţin un egal să scoatem mîine seară, însă după mine se va termina 3-1“, a încheiat fostul mijlocaş al echipei naţionale.

ADVERTISEMENT