Stiri sportive

STEAUA – DINAMO. Keşeru, pe teren cu casca lui Chivu!

UPDATE / 15:00 / Site-ul Stelei a anunţat situaţia medicală a fotbaliştilor care au părăsit terenul accidentaţi în partida contra celor de la ASA Târgu Mureş:...
27.10.2014 | 16:50
STEAUA  DINAMO Keseru pe teren cu casca lui Chivu

UPDATE / 15:00 / Site-ul Stelei a anunţat situaţia medicală a fotbaliştilor care au părăsit terenul accidentaţi în partida contra celor de la ASA Târgu Mureş:

“Raul Rusescu a suferit un traumatism cranio-facial cu fractură de orbită dreaptă, la care se adaugă un hematom periorbital drept şi o escoriaţie a regiunii infraorbitare drepte. Perioada de refacere pentru acest tip de fractură este, în mod normal, de trei săptămîni, iar jucătorului i se va confecţiona o mască de protecţie. Menţionăm faptul că Raul a avut şansă, acesta fiind foarte aproape de a-şi pierde ochiul drept în urma atacului violent al lui Gabriel Mureşan.

Claudiu Keşeru a suferit un traumatism cranio-cerebral în urma atacului intenţionat al lui Ousmane N’Doye, care a dus la pierderea stării de conştienţă. Jucătorul va fi forţat să facă repaus cîteva zile, perioadă în care se va afla sub atenta supraveghere a staff-ului medical. Cel mai probabil, acesta va evolua, pe viitor, cu o cască specială de protecţie.

Iasmin Latovlevici a acuzat dureri la nivelul lojei postero-mediale a coapsei stîngi, fiind, momentan, în cursul unor investigaţii medicale amănunţite”, se arată în comunicatul emis presei.

UPDATE / 12:00 / Preşedintele executiv al Stelei, Valeriu Argăseală a oferit informaţii privind accidentările jucătorilor “roş-albaştri”, din partida contra celor de la ASA Târgu Mureş: “Din păcate Raul Rusescu a suferit o fractură a osului orbital, dacă recuperarea sa va decurge bine, va reveni în trei săptămîni. Keşeru este aflat în continuare sub observaţii, după acea comoţie cerebrală. Sîntem nevoiţi să aducem patru jucători de la echipa de juniori pentru partida din Cupă cu CSMS Iaşi. Am cerut ca la următoarea şedinţă a Comitetului Executiv să fie prezentă şi conducerea CCA pentru a se discuta despre toate erorile de arbitraj de care Steaua a suferit în acest sezon”, a declarat Argăseală.

STEAUA – DINAMO. “Roş-albaştrii” au probleme înainte de Dinamo. Rusescu a părăsit accidentat terenul de joc după doar două minute, Keşeru a fost călcat pe cap de N’Doye, iar Latovlevici a acuzat dureri puternice la picior. Cei trei fotbalişti accidentaţi se alătură astfel listei de jucători cu probleme. Este vorba de Gabi Iancu, cu accidendatarea la menisc Aexandru Chipciu, care a suferit o contuize la piciorul operat şi Adi Popa, care are încă dureri la umăr.

––––––––

Probleme incredibile pentru Steaua în debutul partidei de la Târgu Mureş, unde a fost un adevărat măcel. Claudiu Keşeru, Raul Rusescu şi Iasmin Latovlevici au fost schimbaţi pe parcursul a doar două minute din prima repriză. Keşeru a fost lovit cu piciorul în cap de N’Doye, în timp ce Latovlevici a acuzat o durere la coapsă. Intrat în locul lui Keşeru, Rusescu a fost lovit dur cu cotul de Gabi Mureşan şi a ieşit de teren cu ochiul vînăt Mureşan a primit doar galben. Keşeru şi Rusescu au ajuns la spital. Primul a suferit o comoţie, al doilea s-a ales cu o plagă sub ochiul drept.

Min. 23: Mureşan îl loveşte cu cotul în faţă pe Rusescu

cot rusescu

 

keseru

Min. 19: N’Doye îl calcă pe cap pe Keşeru

lato

Min 22: Latovlevici părăseşte terenul accidentat

STEAUA – DINAMO. Costel Gîlcă are infirmeria plină cu mai puţin de o săptămînă înaintea derby-ului cu Dinamo. Alex Chipciu s-a accidentat la echipa naţională, iar Adi Popa a ieşit plin de vînătăi la meciul cu Rio Ave. Ambii au fost lăsaţi acasă de Gîlcă. Gabi Iancu a fost operat la genunchi după o accidentare suferită la naţionala de tineret şi va lipsi minimum trei luni. Luchin este şi el nerefăcut după o entorsă, dar a luat totuşi loc pe banca de rezervă. La aceste posibile absenţe din derby de România s-ar mai putea adăuga şi cei trei jucători accidentaţi azi, Claudiu Keşeru, Raul Rusescu şi Iasmin Latovlevici.

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!