Fanatik Show

STEAUA-DINAMO. “NU sînt DORIT de conducerea Stelei!”

STEAUA - DINAMO. Didi Prodan a vorbit despre derby-ul pe care este convins că fosta sa echipă, Steaua, îl va cîştiga....
30.10.2014 | 18:33
STEAUADINAMO NU sint DORIT de conducerea Stelei
ADVERTISEMENT

STEAUA – DINAMO. Didi Prodan a vorbit despre derby-ul pe care este convins că fosta sa echipă, Steaua, îl va cîştiga.

STEAUA – DINAMO. “Este eternul derby, aşa că ne putem aştepta la orice rezultat. Steaua are un lot mai valoros, însă se echilibreză totul în astfel de meciuri. M-a surprins că Dinamo a fost eliminată de la Mioveni, fiindcă este un nume mare al fotbalului românesc. Însă în această competiţie, se poate întîmpla orice. Nu-i uşor să joci din trei în trei zile, dar acest lucru este cel frumos. De antrenat se poate antrena şi femeia de serviciu, dar numai fotbaliştii pot juca. Nu mi-e teamă de meciuld e mîine, pentru că Steaua practică un fotbal spectaculos, iar lui Costel Gâlcă îi prevăd un viitor frumos. Consider că Steaua va cîştiga!”, a declarat Daniel Prodan la FANATIK SHOW pe Look TV.

ADVERTISEMENT

STEAUA – DINAMO. “Gâlcă şi Stoican sînt doi antrenori cu şcoli şi filosofii diferite. Steaua, ani la rîndul, a format fotbalişti cu spirit de învingător. E greu să o surprinzi pe Steaua la ora actuală, fiindcă este o echipă cu experienţă. Vorbesc aproape zilnic cu Gâlcă, dar nu depinde de el. Am înţeles că cei din conducere nu mă vor… Asta este, viaţa merge înainte, eu rămîn stelist. A fost alegerea lor, strategia lor de a aborda viitorul Stelei. Nu ştiu la ce nivel s-a oprit“, a mai spus Prodan.

STEAUA – DINAMO. “Nu cred că există vreun conflict între Ienei şi Duckadam. Sînt prieten şi cu Istvan Kovacs, el suferă foarte mult din cauza greşelilor pe care le-a făcut cu ASA. Acum ce să facă? I-am spus şi în faţă că a greşit”, a încheiat fostul internaţional la FANATIK SHOW.

ADVERTISEMENT

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

Tags: