Fotbal intern

STEAUA-DINAMO. Cel mai SĂRAC derby: FĂRĂ prime!

STEAUA - DINAMO. Vremurile cînd Derby de România propunea prime de multe mii de euro sînt deja apuse. Astfel, antrenorii trebuie să găsească alte modalităţi să-şi mobilizeze jucătorii....
31.10.2014 | 00:07
STEAUADINAMO Cel mai SARAC derby FARA prime

STEAUA – DINAMO. Vremurile cînd Derby de România propunea prime de multe mii de euro sînt deja apuse. Astfel, antrenorii trebuie să găsească alte modalităţi să-şi mobilizeze jucătorii. Costel Gîlcă a decis să profite de faptul că fotbaliştii săi nu au mai avut de mult timp liber, din cauza programului foarte încărcat. “Bateţi pe Dinamo şi puteţi să plecaţi într-o mică vacanţă. Vă las weekend-ul liber, nu mai programez nici un antrenament pînă luni. Este un meci foarte important pentru noi, haideţi să trecem şi de ăsta şi după e timp şi de distracţie. Puteţi să faceţi orice vreţi sîmbătă şi duminică, aveţi liber la chef“, le-a transmis Gîlcă jucătorilor săi.

FOTBAL:ANTRENAMENT STEAUA BUCURESTI INAINTEA MECIULUI CU RIO AVE, LIGA EUROPA (22.10.2014)

Steliştii iau salariu în loc de prime

STEAUA – DINAMO. Chiar dacă nu se pune problema să aibă o primă specială pentru acest meci, steliştii vor avea parte şi de o motivaţie financiară. Fotbaliştii au primit o promisiune de la Gigi Becali că în cazul în care vor lua trei puncte contra lui Dinamo li se vor plăti toate restanţele salariale. Sănmărtean şi compania nu şi-au mai primit salariile de aproximativ două luni, strategie care este deja o obişnuinţă în Ghencea. Plata contractelor se face o dată la două sau trei luni şi de fiecare dată înainte sau după un meci foarte important.

La Dinamo încă se negociază

STEAUA – DINAMO. Faptul că Dinamo nu a mai bătut Steaua de mai bine de trei ani şi jumătate, mai exact din aprilie 2011, i-a determinat pe conducători să se gîndească să le ofere un bonus “cîinilor” lui Stoican. Conform surselor din cadrul clubului, aceasta s-ar fi ridicat la aproximativ 2.000 de euro de titular.

STEAUA – DINAMO. Victoria cu 3-2 împotriva Pandurilor şi euforia meciului cu Steaua, i-a determinat pe oficialii roş-albilor să le transmită fotbaliştilor un mesaj de încurajare, din care să se înţeleagă că o eventuală victorie va fi remunerată aşa cum se cuvine. “Luptaţi pentru voi, pentru suporteri şi pentru tot ceea ce înseamnă Dinamo! Veţi deveni eroi şi, fiţi convinşi, că nici capitolul financiar nu va fi neglijat!“, a fost, în linii mari, discursul oficialilor în direcţia echipei. Cu toate că nu s-a lansat şi o sumă oficială, se pare că este vorba de cîte 2.000 de euro pentru fiecare titular care va fi trimis de Flavius Stoican pe teren.

STEAUA-DINAMO. Înfrîngerea cu Mioveni, le-a stricat planurile?!

STEAUA – DINAMO. Numai că planurile au fost puţin încurcate de rezultatul “cîinilor” din Cupa României, conducerea considerînd umilitoare eliminarea împotriva lui CS Mioveni, formaţie de liga a doua. Nimeni nu a spus direct că ideea stimulentelor financiare pică, însă niciun şef din “Ştefan cel Mare” nu a mai pomenit absolut nimic despre acest aspect înaintea derby-ului. “Jucătorii nus e bazează pe o primă însă, cel mai probabil, dacă vor cîştiga, aceştia vor fi recompensaţi suplimentar, fiindcă oficialii îşi doresc foarte tare ca Dinamo să o bată din nou pe Steaua”, au încheiat sursele FANATIK.RO.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

Tags: