Fanatik Show

Dezvăluiri la FANATIK SHOW: “Naşului îi e greu în puşcărie. Nu poate vorbi decît cu 3 persoane. Eu n-am reuşit!”

STEAUA-DINAMO KIEV. Florin Cernat, fostul jucător al celor de la Dinamo Kiev, a vorbit la FANATIK SHOW despre partida din această seară, dar şi despre situaţia naşului său, Mihai Stoica,...
11.12.2014 | 18:39
Dezvaluiri la FANATIK SHOW Nasului ii e greu in puscarie Nu poate vorbi decit cu 3 persoane Eu nam reusit

STEAUA-DINAMO KIEV. Florin Cernat, fostul jucător al celor de la Dinamo Kiev, a vorbit la FANATIK SHOW despre partida din această seară, dar şi despre situaţia naşului său, Mihai Stoica, încarcerat în Dosarul Transferurilor.

“Şansele sînt egale, 50 cu 50 la sută. Este rău că Steaua depinde de acel rezultat. în primul rînd trebuie să cîştige ei, asta e clar. dacă depindeau doar de ei era cu totul altceva. Dinamo Kiev vin aici să cîştige, pînă la urmă ei trag an de an să joace în Europa şi este normal să joace la victorie. Sînt foarte mulţi jucători noi acolo, cu care eu n-am jucat. Am vorbit înainte de meci cu cei de acolo, mă aşteptau să vin, însă am avut o problemă personală cu copilul, l-am operat de apendicită şi n-am mai reuşit să ajung. Partitura din faţă este cea mai periculoasă, Yarmolenko, Belhanda şi Lens, sînt sigur că vor juca cu echipa standard. obiectivul lor este să termine pe primul loc.

La Oţelul s-au plătit două salarii aici, mai sînt restanţe, dar chiar ieri am avut o dicuţie cu actuala conducere şi au promis că vor face tot posibilul să se achite, însă nu-mi pare rău că m-am întors aici. Nu m-a sunat nimeni de la Steaua, ei au nume în fotbalul românesc, însă vreau să-mi respect promisiunea faţă de cei de la Galaţi. Nu am vorbit cu MM Stoica, îmi doresc să iau legătura cu naşul. Soţia sa mi-a povestit de acea listă, sînt doar trei persoane cu care poate vorbi sau cu care îl pot vizita. Naşa s-a obişnuit cu ideea, încearcă să treacă peste această perioadă şi să meargă mai departe. Îmi doresc să se califice ambele echipe”, a spus Cernat la FANATIK SHOW.