Fanatik Show

STEAUA-DINAMO KIEV! “Din păcate, doar 10.000 de fani la meci!”

UPDATE / Helmuth Duckadam a vorbit la FANATIK SHOW, pe Look TV despre partida din această seară, dar şi despre vestea primită în cursul zilei de astăzi, cînd s-a decis nesancţionarea sa, după...
11.12.2014 | 18:10
STEAUADINAMO KIEV Din pacate doar 10000 de fani la meci

UPDATE / Helmuth Duckadam a vorbit la FANATIK SHOW, pe Look TV despre partida din această seară, dar şi despre vestea primită în cursul zilei de astăzi, cînd s-a decis nesancţionarea sa, după ce CCA înaintase o plîngere în urma declaraţiilor făcute de fostul portar la adresa arbitrului Istavan Kovacs.

“A fost o situaţie neplăcută, nu aveau de unde să mă amendeze, nu le ajungea pensia mea şi nici n-aveau de unde să mă suspende. Este bine că s-a rezolvat, important este să cîştigăm noi diseară. N-ai voie să spui mare lucru despre arbitraj. Dacă Istavn Kovacs arbitrează în seara asta înseamnă că merită. Probabil că acele greşeli n-au fost atît de grave pe cît am crezut noi că au fost.

Din păcate nu avem o veste prea grozavă, nu vom depăşi cu mult 10.000 deea ce este de neînţeles la un meci decisiv. oamenii s-au săturat de scandaluri şi preferă să rămînă acasă. Steaua a încercat să aibă nişte preţuri medii, dar nu se va scoate nici chiria stadionului. Va fi un meci deosebit de greu în această seară, oamenii au zis că le ajunge şi un egal pentru a ajunge pe primul loc. La protocol se mai spuna ca cea mai bună echipă să cîştige, sperăm să fim noi. Ucrainienii sînt foarte relaxaţi pentru că este ultimul lor meci, au venit să încerece să facă ăuncte, pentru a rămîne pe primul loc. Pe ei nu va fi presiune şi tocmai acest lucru i-ar putea ajuta”, a spus Duckadam la FANATIK SHOW.

Steaua-Dinamo Kiev. Conform surselor FANATIK.RO, preşedintele de onoare al clubului Steaua, Helmuth Duckadam, nu a fost sancţionat de către Comisia de Disciplină, după ce CCA îi făcuse plîngere pentru declaraţiile sale la adresa lui Istvan Kovacs. Motivul? Membrii comisiei au considerat că fostul portar de legendă al Stelei nu are o funcţie oficială la echipa campioană. Contactat telefonic  eroul de la Sevilla ne-a dezvăluit că nu ştia de această informaţie. “De la voi aflu pentru prima dată această informaţie, Îi voi telefona domnului Argăseală să aflu şi eu mai multe, dar oricum consider că nu era corect să fiu sancţionat şi mă bucur că nu am fost“,a spus acesta.

Loading the player…

 

“Nu figurează pe ştatele de plată ale angajaţilor Stelei”

Totodată  o sursă din anturajul Comisiei de Disciplină a dezvăluit pentru FANATIK. RO care fost documentul principal care l-a scăpat de Duckadam de supendare. ” Conducerea Stelei a trimis un document către Comisia de Disciplină în care a specificat faptul că Helmuth Duckadam nu figurează pe niciun ştat de plată al angajaţilor clubului din Ghencea şi nu are nicio o funcţie oficială la această echipă. Acest document a fost analizat şi s-a constatat faptul că dînsul nu poate să fie sancţionat”,a încheiat sursa respectivă,

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!