Fotbal intern

Steaua-Dinamo. Cu cine ţin Bartoş, CHEF Scărlătescu sau Geambaşu

STEAUA-DINAMO. Derby-ul României împarte ţara în două: stelişti şi dinamovişti. Cîntăreţi, prezentatori, realizatori de emisiuni sau creatori de modă urmăresc cu sufletul la gură...
10.04.2016 | 14:39

STEAUA-DINAMO. Derby-ul României împarte ţara în două: stelişti şi dinamovişti. Cîntăreţi, prezentatori, realizatori de emisiuni sau creatori de modă urmăresc cu sufletul la gură confruntările Steaua-Dinamo. Pavel Bartoş, Mihai Albu, Mădălin Voicu şi alţi artişti au prefaţat pentru FANATIK.RO meciul care se va disputa duminică, pe Arena Naţională.

Bartoş: “Iubirea pentru Steaua vine din tată în fiu!”

STEAUA-DINAMO. Pavel Bartoş, una dintre cei mai charismatice figuri, este fanul echipei “roş-albastre”, pasiune pe care mărturiseşte că a moştenit-o de la tatăl său: “La un meci Steaua-Dinamo niciodată nu vei ştii scorul. Ambele echipe reuşesc să se mobilizeze foarte uşor. Îmi doresc ca Steaua să cîştige. Iubirea pentru echipa asta este o chestie din tată în fiu. Nu voi fi prezent acolo, pe stadion, pentru că am spectacol, din păcate”, a declarat Pavel Bartoş pentru FANATIK.RO.

“Sînt dinamovist! Sînt un zmeu!”

Chef Cătălin Scărlătescu, cunoscut din showurile culinare MasterChef şi Hell’s Kitchen este fan al “haitei” lui Mircea Rednic: „Sînt un dinamovist înrăit. Totul a început cînd eram mic, în clipa cînd am fost cu bunicul meu la un meci în Constanţa. Cu siguranţă Dinamo o să cîştige duminică! Nu am să pot ajunge la meci pentru că sînt plecat din Bucureşti. De obicei merg la fiecare meci al lor – sînt un zmeu”, a spus Cătălin Scărlătescu.

“Stelist de mic! Indiferent că e bine sau rău!”

STEAUA-DINAMO. Mădălin Voicu, politician, violonist şi dirijor, este fan al campioanei României, de mic copil.

„Eu sînt stelist de mic, indiferent că merge bine sau rău. Sper să cîştige jocul de duminică. Nu pot să spun un scor, băiatul meu este mai diliu ca mine, el poate zice. Nu am să merg la meci pentru că se vorbeşte urît, am avut o perioadă cînd mă duceam”, a afirmat Mădălin Voicu.

“Naşul meu este Borcea!”

STEAUA-DINAMO. Mihai Albu face parte din categoria dinamoviştilor înfocaţi. Creatorul de încălţăminte, cununat de Cristi Borcea, simte că Steaua nu va “perfora” poarta lui Cerniauskas şi merge pe o remiză albă sau o victorie a “cîinilor”:

„Sînt dinamovist. Naşul meu este chiar Cristi Borcea. În general apreciez jocul frumos, la nivel naţional. Nu am nimic cu Steaua, dar simt că nu o să dea gol duminică. Poate se va termina jocul 0-0 sau 1-0 pentru Dinamo”, a declarat Mihai Albu.

STEAUA-DINAMO. Cîntăreţul Alex Mica şi-a ales şi el favorita din derby, încă din copilărie, spune el pentru FANATIK.RO: “Ţin cu Steaua de mic. Cred că o să fie un joc frumos şi o să fie 5-3 pentru Steaua”.

“Am scris imnuri pentru Dinamo!”

STEAUA-DINAMO. Călin Geambaşu, cîntăreţ şi compozitor, povesteşte cea mai frumoasă amintire a sa de pe stadion, atunci cînd şi-a dus băieţelul pentru prima dată la un meci al echipei iubite, Dinamo: „Am scris trei imnuri pentru Dinamo, nu am cum să ţin cu o echipă care aparţine familiei Ceauşescu. Cea mai frumoasă amintire de pe stadion a fost cînd l-am dus pe băieţelul meu prima dată la meci. Ţin minte că era un meci Dinamo-Petrolul, a fost un meci destul de liniştit. Eu pot doar să sper ca echipa noastra să obţină un rezultat pozitiv, poate o victorie”, a spus Călin Geambaşu.

Derby-ul Steaua – Dinamo se va disputa duminică, de la ora 20:30, pe Arena Naţională.

Tags: