Fotbal intern

STEAUA. Un titular ACUZĂ: “Se folosesc de numele meu!”

STEAUA. Paul Papp este un fotbalist care nu a uitat de unde a plecat. Fundaşul s-a născut la Dej şi a deprins tainele fotbalului de la bunicul său, fost fotbalist la Unirea. Oraşul unde a făcut...
22.12.2014 | 00:07
STEAUA Un titular ACUZA Se folosesc de numele meu

STEAUA. Paul Papp este un fotbalist care nu a uitat de unde a plecat. Fundaşul s-a născut la Dej şi a deprins tainele fotbalului de la bunicul său, fost fotbalist la Unirea. Oraşul unde a făcut primii paşi în sport i-a rămas în suflet. Cînd nu este ocupat cu fotbalul, jucătorul campioanei României profită la maximum de timpul liber. Pleacă la Dej pentru a petrece cîteva clipe cu familia şi prietenii din copilărie. Aşa s-a întîmplat şi acum. După partida din Cupa Ligii cu CSMS Iaşi, fotbaliştii Stelei au intrat în vacanţă. Iar Paul s-a dus la Dej, unde s-a ocupat de organizarea unui meci caritabil. Prilej numai bun pentru el să se intereseze de situaţia în care se află Unirea Dej, club unde s-a format ca fotbalist.

“Îi ajut cu o minge, cu un echipament, nu cu bani!”

STEAUA. Paul Papp s-a întîlnit cu Morar Costan, primarul Dejului. Pentru o simplă discuţie despre Unirea. Imediat, au apărut zvonuri la o posibilă implicare a fundaşului Stelei la Unirea Dej. Ba mai mult, edilul oraşului a anunţat că internaţionalul român este gata să preia echipa. Fals! Contactat de FANATIK.RO, Papp a lămurit situaţia: “Nici vorbă să devin patron sau investitor. Este posibil să se şi folosească anumiţi oameni de numele meu. Cel mai probabil, se va înfiinţa o academie, care îmi va purta numele, iar proiectul va fi susţinut de primărie. Va exista un buget de trei miliarde de lei vechi. Avem la dispoziţie un hotel, cu cantină, unde copiii vor putea face performanţă. Noua echipă ar urma să fie înscrisă în Liga a patra. Referitor la clubul Unirea Dej el are deja un patron, iar primăria nu are nici o acţiune. Dar îi voi ajuta cum pot. Cu un rînd de echipament, cu mingi de fotbal. Nu cu bani, pentru că nu îi am”, a spus Papp pentru FANATIK.RO.

paul-papp-steaua-660x400

Cîştigă 25.000 € la Steaua

STEAUA. Paul Papp a fost în ultima jumătate a anului unul dintre cei mai buni fotbalişti români. S-a impus ca titular la Steaua şi la echipa naţională, iar Steaua l-a cumpărat definitiv de la Chievo. Fundaşul este remunerat în Ghencea cu 25.000 de euro pe lună, salariu foarte bun comparativ cu jucători cu ştate vechi la echipă. Fotbalistul născut la Dej a fost transferat de la o grupare din Seria A, iar evoluţiile din acest sezon nu-l fac deloc pe Gigi Becali să regrete că i-a oferit un salariu bun. Papp a semnat cu gruparea din Ghencea un contract pe cinci sezoane, iar în turul campionatului se poate lăuda cu un gol în poarta lui Dinamo, marea rivală a roş-albaştrilor.

Şi-a luat ghete cu primii bani cîştigaţi

STEAUA. Papp a făcut junioratul la Dej şi acolo l-a avut antrenor pe Ovidiu Fărcaş, cel despre care fundaşul Stelei spune că-i este ca un al doilea tată. “Cu primii bani din fotbal şi-a cumpărat ghete, iar restul l-a dat familiei. A fost o familie cu opt fraţi şi cu multe greutăţi. Tatăl lui a fost plecat la muncă în Spania. A ajuns în vîrf cu 80 la sută muncă, 19 la sută talent şi unu la sută şansă. Visează să ajungă în campionatul Angliei. De cînd era junior îşi doreşte asta”, dezvăluia Fărcaş în urmă cu o lună şi jumătate pentru FANATIK.RO.

1.76 milioane de euro este cota lui Papp conform transfermarkt.de

19 partide a evoluat Papp pentru Steaua. A marcat două goluri

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!

Tags: