Fotbal intern

Duckadam: “Măscăriciule!” N’Doye: “Tu, cine eşti?!”

STEAUA. Helmuth Duckadam s-a declarat contrariat de arbitrajul de care Steaua a avut parte în partida pierdută în faţa celor de la ASA Târgu Mureş. Totodată, preşedintele de onoare al...
27.10.2014 | 14:27
Duckadam Mascariciule NDoye Tu cine esti
ADVERTISEMENT

STEAUA. Helmuth Duckadam s-a declarat contrariat de arbitrajul de care Steaua a avut parte în partida pierdută în faţa celor de la ASA Târgu Mureş. Totodată, preşedintele de onoare al “roş-albaştrilor” l-a desfiinţat pe călăul lui Keşeru, care a ajuns de urgenţă la spital după ce a fost călcat pe cap de senegalez.

“Pe Kovacs pot să-l fac şi nesimţit fără probleme. A decimat o echipă. Situaţie mai clară decît lovitura lui Mureşan nu există pe faţa pămîntului. Se vede că n-a jucat fotbal ca să-şi dea seama că îşi bate joc de munca unor fotbalişti. Cu Târgu Mureş nu s-a greşit. A fost rea-voinţă. Dacă acest arbitru va mai arbitra în curînd, le cer demisia tuturor celor de la Federaţie în frunte cu Răzvan Burleanu. Cei de la Târgu Mureş nu au nicio vină. Se pare că încă sînt echipe foarte puternice, chiar dacă nu mai sînt conduse de oamenii din trecut. Mă refer la o echipă care a fost în mai multe rînduri campioană. Vreau să fac o remarcă la acest măscărici parvenit de N’Doye. Acest parvenit cu un belgiuc în nas să-şi vadă dracului de treaba lui. N-a sărit la bătaie cu cine trebuie pînă acum. Poate că într-o zi vom discuta între patru ochi. Anghel Iordănescu nu va trage un semnal de alarmă. Nu mă bazez pe acest lucru. Nu a luat niciodată apărarea foştilor componenţi ai Stelei care au cîştigat Cupa Campionilor. “, a declarat Duckadam la Dolcesport.

ADVERTISEMENT

N’Doye: “Nu ştiu cine e el!”

STEAUA. În urma ameninţărilor făcute de Duckadam, Ousmane nu a părut afectat şi a declarat că orice comentariu făcut la adresa lui îl întăreşte şi că nu ştie cine este persoana care l-a ameninţat

“Eu nu mă supăr niciodată. Jur! Mie nu îmi e frică de nimeni, am viaţa mea şi oricine poate comenta, să mă înjure, că îmi dă putere.  Cine e Duckadam? Pe bune, nu ştiu cine e! L-am văzut numai la televizor, eu nu pot să comentez nimic. Dacă nu-l cunosc…nu se schimbă nimic din viaţa mea!”, a declarat N’Doye pentru prosport.ro.

ADVERTISEMENT

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!