Fotbal intern

STEAUA. “Dumnezeu i l-a scos în cale lui Marica pe Reghecampf”

STEAUA. Fostul mare atacant al Stelei, dar şi al echipei naţionale, Marcel Răducanu, a declarat pentru FANATIK.RO că Laurenţiu Reghecampf este exact tipul de antrenor care poate să îi relanseze...
20.01.2016 | 14:03
STEAUA Dumnezeu i la scos in cale lui Marica pe Reghecampf

STEAUA. Fostul mare atacant al Stelei, dar şi al echipei naţionale, Marcel Răducanu, a declarat pentru FANATIK.RO că Laurenţiu Reghecampf este exact tipul de antrenor care poate să îi relanseze cariera lui Ciprian Marica.

STEAUA. Marcel Răducanu a dezvăluit pentru FANATIK.RO că nu are absolut nimic personal cu Ciprian Marica şi că s-ar bucura nespus ca fotbalistul român să revină în forţă la echipa naţională după ce o să fie şlefuit de Laurenţiu Reghecampf.

2016: “Să pună capul jos, să fie umil în vestiar!”

STEAUA.Nu am nimic cu Marica, iar dacă am mai tot vorbit despre el, nu am făcut-o din răutate. Am spus la vremea respectivă doar ce gîndeam despre el. Acum chiar îi doresc multă baftă. Dumnezeu i l-a scos în cale pe Reghecampf şi trebuie să profite la maximum de şansa care i s-a ivit. El spune că a avut multe oferte înainte să semneze cu Steaua, dar eu nu cred. Dacă era aşa, atunci de ce nu a semnat cu vreo altă echipă din străinătate?

După părerea mea, antrenorul Stelei este o mană cerească pentru Ciprian. Eu pe Reghe îl aseamăn cu Mircea Lucescu şi sînt sigur că îi va relansa cariera lui Marica. E cel mai potrivit om peste care acest fotbalist putea să dea la această oră. Reghe îl are în echipa lui şi pe cel mai bun preparator fizic din România, Tommy Neubert. O să vedeţi că vor scoate tot ce este mai bun din Ciprian.

Dacă acum a decis să revină în România după atîţia ani, atunci trebuie să pună capul în pămînt, să fie umil în vestiar şi să uite că e fotbalistul care a jucat prin Germania, Spania sau Turcia, cu toate că acolo nu prea a jucat în ultimul an. Însă acum va începe o altă etapă în cariera lui şi Marica trebuie să se gîndească doar la pregătire. Steaua are nevoie de el, dar echipa naţională cred că are şi mai mare nevoie de acest fotbalist”, declară Răducanu.

2014: “Marica e un jucător modest şi limitat”

STEAUA. În octombrie 2014 Marcel Răducanu şi Ciprian Marica au avut prin intermediul presei un schimb dur de replici, după ce actualul atacant al Stelei a postat pe pagina sa de facebook un mesaj plin de greşeli gramaticale primit de la omul care este stabilit de peste 30 de ani în Germania. După ce făcuse nişte atacuri la adresa lui Marica, afirmînd că acesta la Schalke i-a cărat geanta lui Huntelaar, Răducanu a încercat într-un fel să se scuze, mărturisîndu-i internaţionalului român că jurnaliştii i-au răstălmăcit vorbele. Dar deranjat că jucătorul roş-albaştrilor a făcut public mesajul respectiv, Răducanu a atacat din nou;

“Marica a făcut o prostie, o mare greşeală. A vrut să rîdă lumea de mine, că fac greşeli gramaticale. Ce a scris el a fost OK, dar nu trebuia să posteze şi mesajul meu. Dacă nu făceam greşeli, eram academician. Marica e un jucător modest şi limitat pentru mine. Dacă a dat 20 de goluri la naţională înseamnă că e jucător mare? O fi bun pentru nivelul fotbalului românesc, dar afară nu înseamnă nimic”, a încheiat supărat la vremea respectivă Răducanu.