Fotbal intern

STEAUA. De la el ÎNVAŢĂ Gâlcă. Nou sfătuitor!

STEAUA. Constantin Gâlcă a fost numit antrenorul Stelei la începutul sezonului după ce Laurenţiu Reghecampf a ales să plece la Al Hilal. La scurt timp, tehnicianul şi-a definitivat şi...
08.11.2014 | 00:10
STEAUA De la el INVATA Galca Nou sfatuitor

STEAUA. Constantin Gâlcă a fost numit antrenorul Stelei la începutul sezonului după ce Laurenţiu Reghecampf a ales să plece la Al Hilal. La scurt timp, tehnicianul şi-a definitivat şi staff-ul, care este cel mai numeros din Liga 1. Astfel, banca tehnică a roş-albaştrilor este compusă de Costel Gâlcă (antrenor principal), Dumitru Uzunea, Nicolae Dică şi Laurenţiu Roşu (antrenori secunzi), Julian Jimenez Serrano, Ciprian Prună şi Horea Codorean (preparatori fizici), Ştefan Preda (antrenor cu portarii) şi Gabriel Dumitrescu (analist). Pe lîngă oamenii din staff cu care se consultă, Gâlcă mai primeşte sfaturi şi de la un alt om important din fotbalul românesc.

Gâlcă a împărţit staff-ul 

STEAUA. Gâlcă şi-a surprins, însă, jucătorii la ultimele şedinţe de pregătire. Tehnicianul nu mai stă cu gura pe Keşeru şi compania, lucru care a intrat în atribuţiile colaboratorilor săi. Mai exact, Uzunea este cel care se ocupă cu pregătirea fundaşilor, Roşu este responsabil de mijlocaşi, în timp ce Dică are în fişă antrenarea atacanţilor. Decizia lui Gâlcă este, se pare, pe placul jucătorilor, iar atacanţii sînt cei mai mulţumiţi. În special Keşeru! Conform surselor FANATIK.RO, Dică petrece foarte mult timp cu fostul vîrf al lui Bastia şi îi dezvăluie secretele privind executarea loviturilor libere.

FOTBAL:STEAUA BUCURESTI-DINAMO BUCURESTI, CUPA ROMANIEI TIMISOREANA (27.03.2014)

Steaua, la mîna lui Iordănescu

STEAUA. Tehnicianul Stelei a luat decizia ca Uzunea, Roşu şi Dică să aibe mai multe responsabilităţi la sugestia lui Anghel Iordănescu. De altfel, “Tata Puiu” este cel care l-a sfătuit pe Gigi Becali să-l instaleze pe Gâlcă în Ghencea, iar fostul internaţionale ascultă cu sfinţenie de actualul selecţioner al echipei naţionale. “Costele, în fotbalul modern, antrenorii secunzi se ocupă separat de pregătirea fotbaliştilor care evoluează pe posturile care i-au consacrat. Datorită acestui fapt am dorit trei colaboratori la echipa naţională. Isăilă se va ocupa de fundaşi, Ionuţ Badea de mijlocaşi, iar Vio Moldovan de atacanţi. Aşa ar trebui să faci şi tu la Steaua”, i-a transmis Iordănescu antrenorului Stelei. Iar Gâlcă a pus imediat în practică ce l-a sfătuit mentorul său.

aaa

A supervizat antrenamentele Stelei

STEAUA. Iordănescu are o relaţie strînsă cu Gâlcă, iar selecţionerul participă, atunci cînd timpul îi permite, la şedinţele de pregătire ale Stelei. “Tata Puiu” priveşte cu atenţie şedinţele de pregătire conduse de fostul său elev, iar la finalul acestora cei doi discută minute bune. Aşa s-a întîmplat şi la începutul acestei săptămîni, cînd Iordănescu a fost în Ghencea şi s-a interesat de starea de sănătate a lui Keşeru, Chipciu şi Latovlevici, fotbalişti care au acuzat probleme medicale în ultima perioadă.

2.22 este media punctelor obţinute de Gâlcă ca antrenor principal la Steaua

27 de partide a bifat, pînă în prezent, Gâlcă pe banca Stelei

32 de partide a fost Iordănescu antrenorul Stelei, ultima dată în 1992

500 Ron BONUS, 5 runde gratuite + 15 dupa prima depunere doar la cazinoul Unibet!

Tags: