Sport

STEAUA. EXCLUSIV / Decizia lui Gigi! Cum ÎL MOTIVEAZĂ pe Tănase

STEAUA. Finanţatorul roş-albaştrilor, Gigi Becali, doreşte să îi mărească salariul lui Cristi Tănase, după ce căpitanul clubului din Ghencea nu a reuşit să se transfere la o altă...
13.02.2015 | 00:00
STEAUA EXCLUSIV  Decizia lui Gigi Cum IL MOTIVEAZA pe Tanase
ADVERTISEMENT

STEAUA. Finanţatorul roş-albaştrilor, Gigi Becali, doreşte să îi mărească salariul lui Cristi Tănase, după ce căpitanul clubului din Ghencea nu a reuşit să se transfere la o altă echipă, în străinătate, nici în această pauză competiţională. “Dodel” a fost transferat de latifundiarul din Pipera , de la FC Argeş în Ghencea, la sfîrşitul verii anului 2009.

STEAUA. Cristi Tănase a reuşit să “bifeze” încă o campanie nereuşită de transferuri, devenind în acest moment cel mai vechi jucător al roş-albaştrilor. Transferat la Steaua la sfîrşitul anului 2009 pentru doar 50 la sută din drepturile federative, în valoare de 1.800.000 de euro, Dodel nu a reuşit să se transfere în perioada în care marea majoritate a colegilor săi plecau, pe rînd în fiecare pauză de mercato, la alte echipe.

ADVERTISEMENT

Ultimul episod care l-a marcat foarte tare pe căpitanul celui mai titrat club din fotbalul românesc s-a întîmplat în această iarnă, internaţionalul român nereuşind să plece la Al Ittihad, deşi a fost dorit de Victor Piţurcă. M-a tot sunat Tănase în ultimul timp şi m-a rugat să îl transfer la echipa mea. Mi-a spus că s-a săturat să stea la Steaua, că e la echipa asta de aproape 6 ani şi aşa mai departe. În prima fază nu am vrut, dar apoi cînd m-am hotărît să îl transfer, nu s-a mai putut din cauza lui Gigi Becali. El a cerut cu mult faţă de cît noi îi puteam oferi”, a comentat la începutul lunii ianuarie fostul selecţioner al României, Victor Piţurcă.

“Să-i spuneţi că îi voi mări contractul. Să stea liniştit”

STEAUA. În aceste condiţii, după ce ulterior a mai bifat şi o altă tentativă de un transfer în Qatar, Gigi Becali a avut grijă să îl liniştească pe  Tănase. Astfel, surse din anturajul clubului din Ghencea ne-au dezvăluit că latifundiarul din Pipera i-a transmis lui “Dodel” printr-un intermediar următorul mesaj: Să îi spuneţi lui Tănase să stea liniştit. Să îi transmiteţi că Gigi Becali o să aibă grijă de el în continuare. O să îi măresc salariul ca să fie împăcat. Iar la vară  sigur îi vom găsi o echipă unde să se transfere”, i-a spus Becali unuia dintre oamenii săi de încredere.

ADVERTISEMENT

Chipciu a pus ochii pe banderolă, dar tot “Dodel” rămîne jupîn

 STEAUA. Totodată, Gigi Becali a mai luat o altă decizie pentru a-i ridica moralul lui Cristi Tănase. Ei bine, după ce lui Gigi Becali i-a ajuns la urechi că Alex Chipciu este dorit de lot să fie noul căpitan, în locul lui Tănase, latifundiarul din Pipera a recţionat, iar cuvîntul său a rămas lege. “În acest moment, să nu vă aud că se schimbă căpitanul. Tănase va purta banderola pînă va pleca de la Steaua. Nu schimbaţi nimic”, a ordonat patronul clubului din Ghencea.

17.000 de euro este în acest moment salariul lunar al lui Tănase la Steaua

25.000 de euro vrea Gigi Becali să îi facă salariul pe lună lui Tănase

270 de meciuri a evoluat Tănase pentru Steaua în toate competiţiile pînă în prezent.