Fotbal intern

STEAUA. Gâlcă, soarta lui Zenga!? “Un pas greşit şi e OUT!”

STEAUA. Mandatul lui Costel Gâlcă la Steaua atîrnă de un singur meci, orice insucces al campioanei putînd consemna ruptura dintre tehnician şi formaţia din Ghencea. Dezvăluirea făcută de...
05.03.2015 | 00:12
STEAUA Galca soarta lui Zenga Un pas gresit si e OUT

STEAUA. Mandatul lui Costel Gâlcă la Steaua atîrnă de un singur meci, orice insucces al campioanei putînd consemna ruptura dintre tehnician şi formaţia din Ghencea. Dezvăluirea făcută de FANATIK.RO survine în urma unei discuţii pe care Gigi Becali, patronul Stelei, a avut-o cu unul dintre colaboratorii din cadrul echipei. “În acest moment, în ciuda rezultatelor negative din cele două partide ale returului, Gâlcă are în continuare parte de susţinerea lui Becali să continuie pînă la finalul sezonului. Dar totul se va schimba dacă diferenţa de puncte nu se menţine sau chiar să se mărească”, au precizat oameni din anturajul lui Becali.

STEAUA.  Înfrîngerea în faţa rivalei din Grant, Rapid, dar şi egalul cu CS U Craiova au învolburat apele în Ghencea, Petrolul ajungînd la cinci punte în spatele campioanei. Şi asta fără ca meciul direct să fie disputat! Singurul motiv pentru  care discuţiile dintre oficialii Stelei nu au ieşit la suprafaţă este datorat de faptul că Becali şi-a declarat în continuare susţinerea pentru Gâlcă. Însă cu o condiţie care pare greu de realizat în condiţiile de faţă. “Începutul fiecărei partide poate consemna ultimele 90 de minute pe care actualul antrenor le poate avea în Ghencea”, este rezumatul situaţiei în care se află Gâlcă conform surselor FANATIK.RO.

Mesajul lui Gigi: “Te susţin, dar ai grijă!”

STEAUA. Sursele FANATIK.RO din interiorul campioanei au dezvăluit că Gigi Becali a avut un mesaj special adresat tehnicianului stelist. “Te susţin, dar redresează echipa, ai grijă cum abordezi meciurile care au rămas! Aveam aşteptări mari de la primele două meciuri şi mai ales în partida cu Rapid, nu mă aşteptam să pierdem. Nu vreau să te schimb pînă la vară, vorbim după aceea dacă prelungim contractul sau nu, dar dacă simt că titlul este în pericol nu am ce să fac. Te voi schimba, nu îmi permit să pierd acest titlu de campion”, a fost mesajul pentru tehnicianul Stelei. Iar şansele ca banca formaţiei din Ghencea să nu cunoască schimbarea de antrenor este greu de îndeplinit în condiţiile în care Steaua nu a jucat cu nici una dintre echipele puternice din campionat, Petrolul şi Astra, dar nici derby-ul de tradiţie cu Dinamo!

Precedent periculos!  Zenga, out cu două etape înainte de final

STEAUA. Practic, orice pas greşit poate să îi fie fatal lui Costel Gâlcă. Tehnicianul de 42 de ani nu ar fi prima victimă a lui Becali care, în ciuda faptului că e favorit să îi adjudece titlul de campion, este dat afară.  Walter Zenga, unul dintre idolii lui Inter Milano,  a antrenat Steaua în sezonul 2004-2005 şi a fost dat afară cu două etape înainte de finalul sezonului, cînd echipa era pe primul loc. Gestul lui Becali a survenit după ce formaţia pregătită de italian oferise mai multe partide cu un randament mult sub nivelul cu care patronul era obişnuit. “Nici acum nu ştiu de ce m-a dat afară Gigi Becali cu două etape înainte de final”, era afirmaţia făcută, la distanţă de cîteva luni, de Walter Zenga.