Fotbal intern

STEAUA. Becali I-A DISTRUS familia căpitanului Stelei!

STEAUA. Tudorel Stoica a lansat un atac fără precedent la actuala conducere a clubului din Ghencea! El a afirmat că echipa lui Gigi Becali nu-l reprezintă sub nici o formă şi a dezvăluit apoi...
23.01.2015 | 00:04

STEAUA. Tudorel Stoica a lansat un atac fără precedent la actuala conducere a clubului din Ghencea! El a afirmat că echipa lui Gigi Becali nu-l reprezintă sub nici o formă şi a dezvăluit apoi că finanţatorul nu deţine palmaresul Stelei. FANATIK.RO a aflat ce se ascunde în spatele acestor afirmaţii şi vă prezintă istoria relaţiei dintre fostul căpitan al roş-albaştrilor şi latifundiarul din Pipera.

VIDEO FABULOS, DE COLECTIE!!! SIMONA HALEP SI IRINA BEGU S-AU CALIFICAT IN OPTIMI LA AUSTRALIAN OPEN!!! VEZI REZUMATELE MECIURILOR INCREDIBILE FACUTE DE ROMANCE IN ACEASTA NOAPTE!!!

STEAUA. În ultimii ani, Tudorel Stoica nu a ezitat să taxeze actuala conducere a Stelei, de cîte ori i s-a oferit prilejul. Aşa s-a întîmplat şi miercuri seară, în direct la sport.ro, cînd fostul căpitan al echipei din Ghencea nu a ţinut cont nici măcar de imaginea şi de onoarea fostului său coleg, Helmuth Duckadam. “Steaua nu a pierdut doar numele, culorile şi sigla, ci şi palmaresul. E sigur, 100%. A pierdut tot. De fapt, eu am intrat în direct pentru altceva. Declaraţiile preşedintelui Argăseală m-au făcut să intru în direct şi să spun nişte lucruri pe care nu le-am zis niciodată. Într-o deplasare, a venit o stewardesă la el şi i-a zis că ar vrea să ia un autograf de la domnul Duckadam. Şi ce credeţi că i-a spus: «Nici o problemă, doamnă, e angajatul meu!».

DOLIU!!! TRAGEDIE IN ACEASTA NOAPTE!!! LAURENTIU REGHECAMPF PLANGE LA ARABI… “A MURIT”!!! 

Auzi, Duckadam e angajatul lui Argăseală. Cînd l-am auzit că spune în seara asta că datorită lor stema e valorosă, mi-a venit să înnebunesc. Păi, cîtă lume jigneşte el acum cu această afirmaţie? Pe nea Gică Constantin, pe domnul Voinea, pe domnul Zavoda, pe toţi oamenii care au făcut performanţăEchipa de acum, care este FCSB, a pierdut tot. Echipa asta va avea palmaresul din 2003. Eu nu zic că Gigi n-a băgat bani, chiar îmi pare rău pentru el, dar dacă nu era el, se găseau alţii, fiţi liniştiţi. FCSB nu mă reprezintă. Cine să mă reprezinte? Oameni care spun că ei au adus glorie stemei de pe piept? S-a terminat cu această echipă dacă cei care sînt acolo nu îşi dau seama că trebuie să plătească. Nu poţi cumpăra un Mercedes la preţ de Dacie”, a sunat reacţia lui Tudorel Stoica.

image-2008-05-12-2988744-70-duckhadam-iovan-tudorel-stoica-tinand-cupa-campionilor

Gigi Becali l-a dat afară din Consililul de Administraţie

STEAUA. Surse din anturajul clubului din Ghencea au dezvăluit pentru FANATIK.RO ce se ascunde în spatele afirmaţiilor făcute de fostul căpitan al Stelei 86 şi din ce motive Tudorel Stoica nu îi are la inimă pe actualii oficiali ai celui mai titrat club din fotbalul românesc. Ei bine, se pare că Tudorel Stoica are un dinte contra lui Gigi Becali încă din anul 2003, atunci cînd acesta făcea parte din Consililul de Administraţie ca membru fondator. Concret? “Tudorel Stoica trebuie să fie corect şi să spună adevărul. El cu Gigi nu s-au înţeles încă de la început. În 2003, atunci cînd Gigi a dorit să preia conducerea Stelei, a încercat să-l atragă de partea lui şi pe Tudorel, care era membru fondator, dar a fost refuzat. Ulterior, Gigi a cîştigat în faţa lui Viorel Păunescu şi l-a îndepărtat pe Stoica din Consiliul de Administraţie. Această decizie l-a marcat enorm pe Tudorel Stoica, deoarece nu înţelegea cum un om care le aducea brînză şi iaurt fotbaliştilor Stelei înainte de 1990 ajunsese să preia conducerea celui mai important club din România. Nu a putut niciodată să ierte acest lucru”ne-a spus o sursă din anturajul roş-albaştrilor.

 642842-535006-stoica

Gigi Becali l-a refuzat pe Alin Stoica la Steaua în 2010

STEAUA În continuare, sursa respectivă a dezvăluit pentru FANATIK.RO un alt episod care l-a deranjat pe Tudorel Stoica în relaţia cu Gigi Becali. Întîmplarea a avut loc prin anul 2010, atunci cînd fostul căpitan al Stelei l-a rugat pe colegul lui de generaţie, Victor Piţurcă, să îi relanseze cariera fiului său, Alin Stoica, ajuns la vremea respectivă la 30 de ani. “Tudorel a tot încercat pînă prin 2010, ori de cîte ori a avut ocazia, să i-l propună lui Gigi Becali sau lui Victor Piţurcă pe Alin Stoica la Steaua, dar patronul echipei nu a vrut să audă niciodată de un astfel de transfer. Cînd Gigi tot refuza varianta respectivă, Tudorel credea că doar Mihai Stoica îl influenţează. Însă, cînd nici Piţi, care preluase din nou echipa în 2010, nu a reuşit să-l convingă pe acesta, atunci chiar că nu a mai încercat niciodată să intervină pentru fiul său”, a dezvăluit sursa.

marea-speranta-alin-stoica-a-ajuns-sa-joace-la-cel-mai-mic-nivel-124371-1

Gigi Becali nu l-a acceptat pe cumantul lui Tudorel Stoica în Ghencea

STEAUA. Un alt sucurtcircuit între Tudorel Stoica şi Gigi Becali s-a întîmplat şi atunci cînd fostul căpitan l-a propus pentru funcţia de şef al centrului de copii şi juniori ai roş-albaştrilor pe cumantul său, Mihail Marian. Însă latifundiarul din Pipera nu a dorit pe nimeni în clubul său care să aibă legătură cu Stoica. “Nu e nici un secret! Toată lumea ştie că Tudorel Stoica a încercat în anii trecuţi să îi pună o vorbă bună cumantului său la Steaua. Însă chiar dacă acesta este un om care se pricepe bine la copii şi juniori, tot nu a fost acceptat în club”, a spus sursa respectivă.

poza

Tudorel nu l-a avut niciodată la inimă pe Mihai Stoica

STEAUA. Şi nu în ultimul rînd, faptul că Mihai Stoica ocupa funcţia de manager general al clubului din Ghencea l-a făcut pe Tudorel Stoica să îşi sporească ura faţă de conducerea Stelei. Motivul pentru care Tudorel avea un cui împotriva lui Meme este dezvăluit de sursa noastră: “Tudorel s-a avut cu Meme precum şoarecele cu pisica. Cei doi nu şi-au mai vorbit după ce Mihai Stoica a afirmat că generaţia Stelei 86 este invidioasă pe participările repetate ale actualei echipe a lui Gigi Becali în grupele Ligii Campionilor şi în primăvara Europa League. Această afirmaţie l-a scos rău de tot din minţi pe Tudorel Stoica, iar el a început să îl atace ori de căte ori a fost întrebat de jurnalişti de diferite subiecte legate de Steaua”.

meme_stoica_14596000

Bumbescu este singurul angajat al Stelei

STEAUA. În final, sursa noastră i-a transmis lui Tudorel Stoica că e bine să se informeze atunci cînd vorbeşte despre statutul de angajat la Steaua a lui Helmuth Duckadam: “Tudorel are face bine dacă nu s-ar mai da atît de rotund, că le ştie pe toate la Steaua, atunci cînd vorbeşte pe le emisiunile televizate. În primul rînd, el habar nu are că Duckadam nu e trecut pe nici un stat de plată în Ghencea. Dacă tot vrea să ştie cine este angajat sau nu, atunci trebuie să afle că un alt fost coleg de al său este angajat. Numele de Adrian Bumbescu îi spune ceva? Este antrenor la centrul de copii şi juniori al Stelei“.

SG208833bumbescu

 

43 de goluri a înscris Tudorel Stoica pentru Steaua, în cele 447 de meciuri