Stiri sportive

STEAUA. Fanii, RĂZBOI total cu fotbaliştii! Mesaj dur pentru Becali

STEAUA. Liderul galeriei Peluzei Sud, Alexandru Tofan, a mărturisit pentru FANATIK.RO că în spatele declaraţiilor lui Arlauskis, Tănase, Adi Popa sau Chipciu, fotbalişti care i-au atacat în...
25.03.2015 | 00:05
STEAUA Fanii RAZBOI total cu fotbalistii Mesaj dur pentru Becali
ADVERTISEMENT

STEAUA. Liderul galeriei Peluzei Sud, Alexandru Tofan, a mărturisit pentru FANATIK.RO că în spatele declaraţiilor lui Arlauskis, Tănase, Adi Popa sau Chipciu, fotbalişti care i-au atacat în ultimul timp pe ultraşii Stelei se află preşedintele clubului din Ghencea, Valeriu Argăseală. Totodată acesta a mărturisit că fanii grupării din care el face parte vor reveni doar dacă Gigi Becali va plăti şi se va înţelege cu armata pentru folosirea siglei vechi. Pînă atunci, cel poreclit “Lecce” le-a amintit fotbaliştilor Stelei că suporterii sînt liberi să meargă la ce sport doresc ei atît timp cît îşi plătesc absolut totul din buzunarele lor.

STEAUA. În ultima perioadă jucătorii Stelei s-au plîns, după partide, că se simte lipsa ultraşilor de la Peluza Sud şi Peluza Nord, iar în acest sens fanii ar face bine să revină lîngă echipă pentru a susţine formaţia de fotbal a lui Gigi Becali. Însă, după şi-a lansat pagina oficială de facebook Adi Popa a făcut un anunţ care a iritat o mare parte din masa suporterilor roş-albaştrilor. “Galeria echipei trebuie să se întoarcă în peluză, nu să meargă să susţină echipe hibrid de handbal şi de baschet, fără istorie, care au doar sigla. Fotbal Club Steaua Bucureşti (FCSB) deţine istoria şi toate cele, mai puţin sigla, problemă care se va rezolva”, a scris Popa.

ADVERTISEMENT

“Argăseală este în spatele fotbaliştilor. Să termine cu aceste campanii”

STEAUA. Contactat telefonic de către FANATIK.RO, Alexandru Tofan, unul dintre liderii suporterilor de la Peluza Sud, a explicat poziţia ultraşilor campioanei: “Vreau să spun încă de la început că în spatele tuturor declaraţiilor fotbaliştilor Stelei şi ale acestor deschideri oficiale de pagini de facebook ale jucătorilor se află Valeriu Argăseală. Acest om, care în opinia noastră este un mare laş, ar trebui să înceteze cu aceste campanii. El ştie că nu mai are nici un pic de credibilitate în faţa noastră, iar din acest motiv s-a apucat acum să pună jucătorii să vorbească, pe toate căile posibile, sperînd că suporterii se vor sensibiliza şi vor reveni din nou pe stadion. Adi Popa, sau mai aş zice Argăseală, trebuie să ne scutească cu astfel de chestii. În primul rînd, această echipă, la care fotbaliştii joacă acum, pînă nu îşi rezolvă problema cu sigla, nu este echipa noastră. Mai bine Argăseală sau jucătorii i-ar spune lui Gigi Becali să se aşeze la negocieri cu generalii, să plătească, să ajungă la un acord pentru siglă, iar apoi noi ne vom întoarce pe stadion. Pînă atunci, să ne lase în pace! Nu ne-au plătit nouă Adi Popa sau Argăseală vreo deplasare ca să aibă ei dreptul să ne spună unde să mergem şi pe cine să susţinem. Cînd jandarmii ne-au luat la bătaie, în Ghencea, în urmă cu cîteva luni, Adi Popa a dat vreo declaraţie în favoarea noastră? A postat ceva pe facebook? A sărit vreun jucător în ajutorul nostru? A spus Argăseală ceva? Au tăcut toţi!”, a spus Tofan pentru FANATIK.RO.