Fotbal intern

STEAUA. FOTO. E amantlâc serios: Gabi Enache, copil cu Lena!

La doar câteva luni după ce a divorţat de Mădălina, cu care are o fetiţă, Gabi Enache a lăsat-o însărcinată şi pe amanta devenită „oficială”...
12.04.2017 | 09:17

La doar câteva luni după ce a divorţat de Mădălina, cu care are o fetiţă, Gabi Enache a lăsat-o însărcinată şi pe amanta devenită „oficială”

Gabriel Enache este unul dintre cei mai mediatizaţi fotbalişti de la fosta Steaua, chiar dacă prestaţiile sale pentru actuala FCSB nu au fost deloc pe măsura aşteptărilor. În schimb, în viaţa amoroasă, fotbalistul „roş-albaştrilor” este foarte activ. Impetuos chiar! La începutul anului a fost surprins de paparazzi cu amanta sa, Lena Rohozneanu, motiv pentru care a divorţat la scurt timp de soţia Mădălina.

Enache nu s-a arăta deloc afectat de divorţ, ba chiar a fost scos din încurcătură de judecători. Acum se poate vedea fără nicio restricţie cu Lena, căreia i-a oferit foarte repede statutul de „oficială”. A început să treacă nestingerit pragul frumoasei brunete şi, dovadă că nu a pierdut timpul, va deveni din nou tătic. Lena este însărcinată şi avem toate motivele să credem că tatăl nu poate fi altul decât fotbalistul de la FCSB.

Luat în colimator de Becali

Triunghiul amoros în care a fost implicat fotbalistul i-a atras imediat atenţia şi lui Gigi Becali. Cunoscut ca un familist convins, patronul de la FCSB a fost nemulţumit când a auzit că Enache este gata să divorţeze pentru amantă. A avut o discuţie cu jucătorul şi i-a cerut cât mai multă seriozitate în viaţa de cuplu. S-ar putea spune că fotbalistul venit de la Astra s-a conformat. A făcut imediat un copil. Dar cu amanta, nu cu soţia! Laurenţiu Reghecampf l-a criticat şi el în mai multe rânduri pe Enache, dezamăgit de evoluţiile jucătorului în ultima perioadă. E drept, fundaşul a marcat contra Craiovei, dar a fost adesea criticat pentru modul în care îşi face treaba în defensivă, postul lui de bază.

Lena a fost şi ea căsătorită

Lena vine şi ea după o relaţie foarte lungă. A fost căsătorită timp de 14 ani cu Mihai Rohozneanu, şi el sportiv, căpitan al naţionalei de handbal a României, şi are o fetiţă de 9 ani împreună cu acesta. A spus că şi-a îndeplinit un vis în noiembrie 2013, atunci când a apărut pe coperta revistei Playboy, cu un pictorial cu adevărat incendiar! După prima apariţie nud, Lena a dat o explicaţie neaşteptată: „Am făcut pozele pentru a-i oferi un cadou inedit soţului meu de Sfântul Valentin. El mă sprijină foarte mult în tot ceea ce fac şi e cel cu care mă consult înainte de a lua orice decizie de acest fel. A fost prima dată când am pozat nud pentru un site, am avut ceva emoţii, dar oamenii au fost profesionişti”. Frumoasa brunetă a cochetat şi cu actoria. A împărţit platoul de filmare cu Nicolas Cage, cu un rol în filmul „Ghost Rider: Spirit Of Vengeance”, apărut în 2011. A împărţit „perna”, ca să nu spunem vulgar „patul”, cu doi stelişti cunoscuţi, Stefan Nikolici şi Pablo Brandan, dar n-a „neglijat” nici rivala istorică Dinamo, de unde l-a ales pe Giani Kiriţă pentru a-i desluşi tainele marcajului „om la om”… Este explicabilă atracţia pe care o exercită asupra fotbaliştilor: prima reşiţeancă ajunsă pe coperta Playboy este fostă Miss Banat şi Top Model România, ce-i de colea?! Dacă îl adăugăm pe „panoplie” şi pe Gabi Enache, putem spune că Lena este o adevărată devoratoare de fotbalişti…

12.000 de euro este salariul lunar al lui Gabi Enache

„Viaţa mea privată mă priveşte doar pe mine. Nu vreau să mi-o fac publică pe la emisiuni. Eu şi Mădălina nu mai formăm o familie de foarte multă vreme. Fiecare are viaţa lui şi îmi doresc să rămânem prieteni să ne putem creşte frumos copilul, nu punându-l în situaţii penibile la TV, mai ales că este fetiţă” (Gabi Enache)