Fotbal intern

STEAUA. Gâlcă a răbufnit! A ajuns la DISPERARE! “NU SE MAI POATE”

STEAUA. Deranjat de faptul că echipa sa nu a marcat niciun gol în campionat în primele două etape Costel Gâlcă a decis să pună biciul pe elevii săi, iar în aceste condiţii, la antrenamentul...
04.03.2015 | 00:01
STEAUA Galca a rabufnit A ajuns la DISPERARE NU SE MAI POATE
ADVERTISEMENT

STEAUA. Deranjat de faptul că echipa sa nu a marcat niciun gol în campionat în primele două etape Costel Gâlcă a decis să pună biciul pe elevii săi, iar în aceste condiţii, la antrenamentul de marţi, antrenorul principal al Stelei a pus accent pe posesia balonului. În schimb, din cauza unei accidentări, Luchin s-a pregătit, în continuare, separat.

STEAUA. Roş-albaştrii au un început catastrofal de retur, din punct de vedere al eficienţei golurilor marcate, după ce în primele două etape din 2015 jucătorii campioanei nu au înscris nici măcar un gol! Vizibil marcat de acest lucru, tehnicianul principal al Stelei s-a plîns apropiaţilor că echipa suferă la construcţie şi la jocul de posesie, după ce în această iarnă au plecat din Ghencea Lucian Sănmărtean şi Claudiu Keşeru, doi dintre cei mai buni jucători de atac. “E inadmisibil să nu marcăm în 2 meciuri! Trebuie să punem accentul pe perfecţionarea jocului de posesie. Nu-l mai avem pe Sănmărtean la mijloc, iar în atac suferim îngrozitor. Se vede că a plecat şi Keşeru. Cei doi se înţelegeau perfect pe teren. Se completau excelent unul cu altul”a sunat mesajul lui Gâlcă către colegii săi din staff-ul tehnic.

ADVERTISEMENT

“Jucaţi din prima!”

STEAUA. În aceste condiţii, marţi dimineaţă, Costel Gâlcă şi-a pus serios la lucru elevii pe terenul 6 din complexul Ghencea. După ce luni titularii din meciul cu CS Universitatea Craiova au efectuat un antrenament de refacere, iar restul lotului s-a pregătit normal, de această dată toată lumea a tras din greu. Fiţi foarte atenţi la mine! Vreau să exersăm posesia. În ultimul timp suferim foarte mult la capitolul asta şi trebuie să recunoaştem acest lucru. Vă împart în două echipe, dar nu vreau mai mult de 10 atingeri la o acţiune de atac! Trebuie să ne îmbunătăţim faza de atac. Vreau ca atacanţii să coboare mult mai mult şi să intre în combinaţii dintr-o singură atingere”, a sunat ordinul lui Gâlcă pentru jucători.

Luchin s-a pregătit separat

STEAUA. Însă, la antrenamentul de marţi dimineaţă nu s-a alăturat lotului internaţionalul Srdjan Luchin. Din cauza unei accidentări, în urma căreia s-a ales cu o contractură musculară, fostul fotbalist al lui Dinamo s-a pregătit separat, urmînd a reveni alături de colegii săi la treabă în cel mai scurt timp. “Luchin nu este tocmai ok din punct de vedere medical, dar nici foarte rău. Antrenorul a decis să nu-l forţeze deoarece nu este cazul. În cel mai scurt timp, el va reveni alături de colegii săi la antrenamente normale”, a dezvăluit pentru FANATIK.RO o sursă din anturajul clubului din Ghencea.

ADVERTISEMENT

13 goluri a înscris Keşeru pentru Steaua în turul campionatului

0 este numărul de goluri înscrise de Rusescu în 10 meciuri jucate pentru Steaua în actualul sezon de Liga 1