Fotbal intern

STEAUA. Gâlcă: “Îmi dă TÎRCOALE! A vorbit cu Gigi!” Reghe, reacţie şoc

UPDATE / Contactat de FANATIK.RO, Laurenţiu Reghecampf a replicat: "Eu sînt de două zile în România, nu am fost la meci, am văzut jocul la o petrecere cu familia. Gâlcă este un antrenor mare...
23.02.2015 | 00:04
STEAUA Galca Imi da TIRCOALE A vorbit cu Gigi Reghe reactie soc
ADVERTISEMENT

UPDATE / Contactat de FANATIK.RO, Laurenţiu Reghecampf a replicat: “Eu sînt de două zile în România, nu am fost la meci, am văzut jocul la o petrecere cu familia. Gâlcă este un antrenor mare şi inteligent! Steaua este o echipă uluitoare. Se poate întîmpla oricui. E păcat că Steaua a pierdut, dar în viaţa oricărei echipe mari există astfel de momente! Iar Steaua va cîştiga campionatul cu Costel pe bancă!”

CITEŞTE AICI UN SUPER INTERVIU CU REGHE DUPĂ ÎNTOARCEREA ÎN ŢARĂ

Steaua a pierdut surprinzător duelul cu Rapid din prima etapă a returului, scor 0-1. Antrenorul campioanei, Costel Gâlcă, a vorbit la finalul partidei despre ce s-a întîmplat pe teren în Ghencea, ieşind la atac atît la adresa lui Gigi Becali, dar şi a lui Laurenţiu Reghecampf!

ADVERTISEMENT

“Ştiam că o să fie greu. Jucătorii care au venit la Rapid au experienţă foarte mare. Nu ne-am creat prae multe ocazii, puteam totuşi să înscriem măcar un gol. Au stat în jumătatea lor şi au lovit pe contraatac. S-a simţit lipsa lui Prepeliţă, un jucător important pentru noi, la fel şi Arlauskis. Suporterii au dreptul după acest meci să fie supăraţi. A fost decizia patronului cu jucătorii care nu prelungesc, nu am nimic de comentat. A fost un meci nu prea reuşit, dar am avut ocazii de a marca. Eu am spus de la început, pentru mine campionatul nu e cîştigat. Avem nevoie de toţi jucătorii, de jucătorii importanţi pe care i-am avut. Să aduci jucători noi să se integreze e prea mult. Fac un joc, două bune, dar au prea puţin timp cu noi. Sper să mergem la Craiova şi să cîştigăm, asta e important pentru noi acum. Pentru a nu îi mai ţine în lot pe Arlauskis şi Prepeliţă nu a fost decizia mea, la Latovlevici însă eu am hotărît să nu joace. Normal că lipsesc jucătorii importanţi. Am fost informat în ziua dinainte de cantonament”, a declarat Costel Gâlcă la finalul partidei pe DigiSport.

“Are dreptate Gigi. Trebuie să formezi echipa pentru Liga Campionilor la vară. Dar titlul nu e cîştigat. A fost decizia lui, dumnealui plăteşte, acum ce pot să fac. Eu cred că mai am nevoie de jucători. La mijlocul terenului cu siguranţă mai este nevoie de jucători. O echipă să o pregăteşti bine, era logic să o pregătim de acum două luni. Sănmărtean, Keşeru, Szukala, au jucat foarte bine. Prepeliţă e un jucător fundamental pentru Steaua, chiar aveam nevoie de el. Normal că e afectat, îşi dorea să joace. Tot ce se întîmplă în jurul echipei nu este un lucru pozitiv. Nu sînt eu important, jucătorii sînt importanţi. Ei trebuie să cîştige, nu eu. Ce dacă nu are contract Reghecampf. Ştiu de la patron că a vorbit cu antrenorul. Ce dacă dă tîrcoale. Normal că omul îşi doreşte să vină să antreneze Steaua. Steaua e importantă, e cea mai tare echipă din România. Rămîne la decizia patronului. Nu mă simt vînat de nimeni, nici de Reghecampf, nici de nimeni. Poate să vorbească cu patronul în fiecare zi. Eu nu am nici o treabă. Dacă Gigi Becali vrea să vorbească cu dînsul, să vorbească. E liber! Ştiu că a vorbit cu Gigi, mi-a zis şi mie patronul! Dă tîrcoale, nu e clar că vrea să revină la Steaua? Au venit jucători că aşa a considerat clubul că trebuie să vină”, a declarat Costel Gâlcă la conferinţa de presă.

ADVERTISEMENT
Tags: