Fotbal intern

STEAUA. Gâlcă, prins cu MINCIUNA în cazul “Prepeliţă, VIRUSAT!”

STEAUA. La finalul partidei cu Astra Giurgiu, din semifinalele Cupei Ligii, scor 3-0, Costel Gâlcă a dezvăluit că a fost nevoit să îl schimbe la pauza meciului  pe Andrei Prepeliţă cu Raul...
21.02.2015 | 00:03
STEAUA Galca prins cu MINCIUNA in cazul Prepelita VIRUSAT

STEAUA. La finalul partidei cu Astra Giurgiu, din semifinalele Cupei Ligii, scor 3-0, Costel Gâlcă a dezvăluit că a fost nevoit să îl schimbe la pauza meciului  pe Andrei Prepeliţă cu Raul Rusescu, deoarece fostul căpitan al Universităţii Craiova a avut probleme medicale din cauza unui virus care i-ar fi dat bătăi de cap şi la echipa naţională. În schimb, Pompiliu Popescu, medicul lotului naţional, dar şi Daniel Isăilă, unul dintre antrenorii secunzi ai lui Anghel Iordănescu, l-au contrazis pe antrenorul campionilor.

STEAUA. Andrei Prepeliţă este unul dintre fotbaliştii Stelei care se află în ultimele şase luni de contract cu echipa din Ghencea, iar pînă în prezent nu i-a dat lui Valeriu Argăseală niciun răspuns, dacă îşi va prelungi sau nu angajamentul cu cel mai titrat club din fotbalul românesc. În aceste condiţii, Becali nu a stat mult pe gînduri, iar dinspre conducerea campionilor a apărut zvonul că patronul Stelei i-a ordonat staff-ului tehnic să nu-l mai introducă pe Prepe, pe teren, dacă nu semnează un nou contract. La meciul cu Astra, Prepeliţă a început jocul din postura de titular. Însă “minunea” a durat doar 45 de minute, deoarece la pauză antrenorul campionilor l-a înlocuit pe acesta cu Rusescu. După meci, chestionat pe tema schimbării lui Prepe, Gâlcă şi-a justificat decizia: “Prepeliţă nu s-a simţit bine şi a trebuit să-l schimbăm . Şi la naţională a avut aceleaşi probleme. Are un virus care îi dă bătăi de cap.”

STEAUA. Campioana S-A DECIS! EL vine la vară ÎN LOCUL lui Gîlcă!

Se pregăteşte o SUPER lovitură în Liga 1! ”Îl VREAU pe Reghe!”

 

“Probleme medicale a avut doar Adi Popa”

STEAUA. FANATIK.RO a luat legătura cu Daniel Isăilă, iar antrenorul secund al echipei naţionale ne-a dezvăluit că Prepeliţă nu a avut nicio o problemă din punct de vedere medical, cît a fost la lot. “Cu cine? Cu Prepeliţă? Virus? Nu cunosc aşa ceva! Nu am avut nicio problemă cu Andrei Prepeliţă din punct de vedere medical. Dintre jucătorii de la Steaua au fost mici probleme doar cu Adi Popa, care a acuzat unele dureri la genuchi”, a dezvăluit Isăilă. Pompiliu Popescu, doctorul de la lotul naţional a confirmat şi el informaţia: “Nu am avut nici un fel de probleme cu Andrei Prepeliţă. Nu ştiu despre ce virus a vorbit Costel Gâlcă.

Halep e în finală! Meciul pentru locul 3 mondial. Prima reacţie

DINAMO. Decizie ŞOC luată de Teja. Lazăr a fost EXCLUS din lot!

 

STEAUA. “Virusul” Gigi l-a “îmbolnăvit” pe Prepeliţă

STEAUA. Plecînd de la aceste informaţii, FANATIK.RO a aflat că, de fapt, Gigi Becali a fost artizanul înlocuirii la pauză a lui Prepeliţă în meciul cu Astra Giurgiu. Motivul? Patronul Stelei a vrut să îi transmită un mesaj clar fostului căpitan al Ştiinţei, că nu a glumit atunci cînd i-a transmis, încă de acum o lună, că nu va mai juca dacă nu va semna prelungirea contractului. Mai mult, a doua zi după meci, sursele FANATIK.RO au dezvăluit că Gâlcă i-a lăsat de înţeles internaţionalului că a fost “forţat” să îl înlocuiască, fără a-i da prea multe explicaţii. “Întreabă conducerea, rezolvă-ţi probleme cu ei”, a fost mesajul lui Gâlcă pentru Prepeliţă.

VIDEO / Meci NEBUN la arabi! ASSIST Sănmărtean, GOL Szukala!

TRAGEDIE în lumea televiziunii! A fost găsit mort!

15.ooo euro este salariul lui Prepeliţă la Steaua

2 goluri a marcat Prepeliţă pentru Steaua în turul campionatului