Fotbal intern

STEAUA-RAPID. Mesajul lui Gâlcă pentru jucători: “Să nu ne-o luăm!”

STEAUA. Costel Gâlcă a avut o discuţie serioasă cu elevii săi avertizîndu-i că Rapid s-a schimbat mult în bine, după transferurile din această iarnă, faţă de echipa din turul...
22.02.2015 | 12:12
STEAUARAPID Mesajul lui Galca pentru jucatori Sa nu neo luam
ADVERTISEMENT

STEAUA. Costel Gâlcă a avut o discuţie serioasă cu elevii săi avertizîndu-i că Rapid s-a schimbat mult în bine, după transferurile din această iarnă, faţă de echipa din turul campionatului cea care a terminat pe ultimul loc. În plus roş-albaştrii sînt decişi să îi învingă pe giuleşteni şi pentru a-i da o lecţie fotbalistului lui Cristi Pustai, Nicolae Vasile. Tînărul jucător a declarat că duminică Rapid va juca împotriva lui FCSB, nu a Stelei.

STEAUA.  Steaua-Rapid va fi un meci extrem de tare, iar Costel Gâlcă ştie acest lucru, după ce i-a spionat pe viu pe giuleşteni la unul dintre meciurile lor amicale din cantonamenttul din această iarnă din Antalya. Atunci, dar şi în această săptămînă, antrenorul Stelei le-a transmis elevilor săi că formaţia lui Cristi Pustai este o altă echipă decît cea din tur, după ce Valerii Moraru a transferat o echipă întreagă în pauza competiţională. “Uitaţi meciurile de anul trecut cu Rapid. Vom juca contra altor fotbalişti , deoarece s-au întărit considerabil, după transferurile din această iarnă. În plus, în lotul lor au venit fotbalişti cu mare experienţă, precum Săpunaru şi Daniel Niculae. Nu trebuie să trataţi meciul de sus deoarece vom risca să primim o  lecţie din partea lor. Nu uitaţi că ei sînt disperaţi să facă cît mai multe puncte, iar în condiţiile astea se vor agăţa de fiecare şansă. Aveţi grijă, să nu ne-o luăm! În plus, nici fani prea mulţi nu se anunţă că vom avea la meci,a fost avertismentul lui Gâlcă către jucătorii săi.

ADVERTISEMENT

Steliştii vor să îi dea o “palmă” lui Nicolae Vasile

STEAUA. Totodată, FANATIK.RO a aflat că jucătorii roş-albaştrilor sînt “porniţi” pe un rapidist, Nicolae Vasile, după ce acesta a afirmat în urmă cu cîteva zile, că Rapid va juca împotriva celor de la FCSB, nu  Stelei! Am văzut şi noi că a început să ne ironize unul, Nicolae Vasile. Are şi el două meciuri în Liga I şi a început să vorbească. Nu vorbeşte ironic la adresa noastră Săpunaru, care e îndreptăţit să aibă un punct de vedere, ba din contră, chiar a spus că va juca contra Stelei, şi vorbeşte acest Nicolae Vasile”, a reacţionat Alex Chipciu. Mai mult, Valeriu Argăseală a ţinut şi el să îi dea o replică lui Nicolae Vasile:“Cine vorbeşte de noi? Băiatul ala fără nume? Păi el are două prenume, nu? Nici nu ştiu cum să-i spun.”

Keşeru l-a încurajat pe fostul său coleg de cameră, Adi Popa

STEAUA. Proaspăt transferat la arabi, Claudiu Keşeru a ţinut şi el să le transmită foştilor săi colegi un mesaj de încurajare înainte de jocul cu Rapid, iar lui Adi Popa i-a urat să înscrie din nou un gol împotriva giuleştenilor la fel cum a făcut în partida tur. În 2014, steliştii i-au întîlnit pe giuleşteni de două ori. Prima dată în Cupa Ligii, atunci cînd s-au impus cu scorul de 2-1, iar al doilea meci a avut loc în campionat, iar Steaua a cîştigat cu de 3-1. Printre marcatorii acelei partidei a fost şi Adi Popa, fost coleg de cameră cu noul atacant al lui Al Gharafa.

ADVERTISEMENT

STEAUA. S-au vîndut în Ghencea doar 3.000 de bilete. La fel ca rapidiştii!

STEAUA. Astfel, surse din anturajul roş-albaştrilor au dezvăluit pentru FANATIK.RO că jucătorii lui Costel Gâlcă s-au interesat sîmbătă, cîte bilete s-au vîndut, după ce au aflat că Peluza Nord şi Peluza Sud nu îi vor susţine la acest meci. Însă s-au întristat şi mai tare, după ce li s-a spus că fanii şi-au procurat doar 3.000 de tichete. “Nu merge bine treaba la bilete. Mai multe s-au vîndut la ăia în Giuleşti”, li s-a spus jucătorilor. Surse din Giuleşti ne-au spus că în Ghencea vor fi aproximativ 3.000 de suporteri rapidişti după ce foarte mulţi fani şi-au achiziţionat bilete şi la tribuna doua. Pentru galeria Rapidului, gazdele au rezervat 1250 de bilete în sectorul rezervat de la Peluza Sud.

Tags: