Fotbal intern

STEAUA. Gigi ŞTIE cine vine dacă pleacă Sănmărtean

STEAUA. Gigi Becali vrea să profite în această iarnă de problemele de la Petrolul, după ce patronul Dan Capră a fost arestat. În aceste condiţii, FANATIK.RO a aflat că latifundiarul din...
03.12.2014 | 00:16
STEAUA Gigi STIE cine vine daca pleaca Sanmartean

STEAUA. Gigi Becali vrea să profite în această iarnă de problemele de la Petrolul, după ce patronul Dan Capră a fost arestat. În aceste condiţii, FANATIK.RO a aflat că latifundiarul din Pipera le-a transmis apropiaţilor să îşi arunce ochii în curtea prahovenilor pentru perioada de achiziţii, iar cap de listă pentru un posibil transfer este Felipe Teixeira.

capra-diicot-retinere

STEAUA. Încet, dar sigur, Gigi Becali a început să se gîndească la înlocuitori pentru jucătorii care probabil nu vor să îşi mai prelungească contractul cu Steaua, după ce de la 1 ianuarie unii dintre aceştia vor intra în ultimele şase luni de angajament cu echipa din Ghencea, În aceste condiţii, cum Lucian Sănmărtean este unul unul dintre cei care ar putea părăsi echipa, fiind dorit la Al Hillal, latifundiarul din Pipera vrea să nu rămînă descoperit pe postul respectiv.

“Interesaţi-vă de băieţii de la Petrolul, în special de Teixeira”

STEAUA. Astfel, surse din anturajul clubului din Ghencea au dezvăluit pentru FANATIK.RO că patronul Stelei doreşte să profite de degringolada de la Petrolul, care a cuprins echipa prahoveană după arestarea lui Dan Capră în această iarnă. Convins fiind că omologul său din Ploieşti nu are o atît de mare putere financiară, să finanţeze echipa chiar şi din arest, Gigi Becali are de gînd să i-l “fure” pe cel mai bun fotbalist al rivalilor din Liga I. “Interesaţi-vă de băieţii aia de la Petrolul. Aş vrea măcar să transferăm un jucător de la ei, iar voi stiţi că eu am o slăbiciune pentru Teixeira, la fel cum am avut pentru Sănmărtean. Dacă Lucian va pleca de la noi, atunci acest jucător este perfect pentru înlocuirea lui. Este exact pe profilul fotbalistului nostru. Tehnic şi cu viteză de execuţie”, a sunat mesajul lui Becali.

????????????????????????????????????????

În 2012 Gigi Becali l-a pierdut din cauza impresarului

STEAUA. Patronul Stelei nu se află la prima tentativă de transfer a lui Felipe Teixeira. În toamna lui 2012 Gigi Becali şi George Copos bătuseră palma pentru transferul jucătorului, dar totul a picat după intervenţia impresarului acestuia. “Eu am bătut palma cu George Copos. Aproape că îl convinsesem şi pe Teixeira, dar s-a băgat impresarul lui şi a stricat totul. I-am oferit băiatului un salariu de 240.000 de euro pe doi ani, plus o primă de instalare de 100.000 de euro. Însă ne-a căutat impresarul şi ne-a spus că trebuie să mai plusăm cu încă 150.ooo de euro la salariu, deoarece vrea şi el comision 40 la sută. În condiţiile astea i-am spus lui Argăseală să oprească orice tratative, deoarece eu nu dau nici un comision la impresar”, a spus la vremea respectivă patronul Stelei.

240.000 de euro i-a oferit Gigi Becali lui Teixeira pe doi ani

34 de ani are mijlocaşul portughez Felipe Teixeira

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!

Tags: