Fotbal intern

STEAUA. “Milogul 1000 euro” Bumbescu, reacţie la adresa lui Gigi

STEAUA Gigi Becali a dezvăluit cine este în opinia sa trădătorul numărul unu din curtea celor de la CS Steaua (VEZI DETALII)...
28.12.2016 | 00:01
STEAUA Milogul 1000 euro Bumbescu reactie la adresa lui Gigi
ADVERTISEMENT

STEAUA Gigi Becali a dezvăluit cine este în opinia sa trădătorul numărul unu din curtea celor de la CS Steaua ( VEZI DETALII)

STEAUA. Patronul Stelei, Gigi Becali este extrem de afectat după ce Curtea de Apel a dat cîştig de cauză Armatei şi i-a interzis să mai folosească numele Steaua. Latifundiarul din Pipera a declarat că nu îi poartă pică lui Marius Lăcătuş, dar îl consideră trădător pe Adrian Bumbescu cel care era antrenor la centrul de copii şi juniori al  vicecampionilor. “Cu Lăcă nu am nimic. Nu îi port pică. El şi-a cheltuit banii prin Spania şi a venit acum la ăştia de la armată să cîştige şi el o pîine. Probabil îi dau vreo 5.000 de euro. Însă cu Bumbescu e altă problemă. A uitat cînd se milogea de mine şi venea pe la palat să îi dau cîte 1.000 de euro că e amărît şi nu are serviciu. El cu Bălan! Dumnezeu să îl ierte pe Lucian Bălan.

ADVERTISEMENT

Pe Majearu l-am ajutat să îşi ridice o casă. Dar pe Adrian Bumbescu sînt cel mai supărat. După ce i-am dat o pîine de mîncat s-a apucat să îi îmbîrlige pe părinţii copiilor de la centrul meu de juniori să plece cu el la CS Steaua”, a spus Becali.

“Să nu uite cine i-a băgat bani în buzunar!”

STEAUA. Contactat de FANATIK.RO, Adrian Bumbescu s-a rezumat să îi dea lui Gigi Becali următoarea replică: “Lui Gigi Becali vreau să îi urez Sărbători fericite! Să fie sănătos! Dar cine rîde la urmă rîde mai bine. Vizavi de banii ăia pe care zice că mi-i tot dădea, eu cred că mai bine ar trebui să îşi amintească cine i-a băgat cu adevărat bani în buzunar”.

ADVERTISEMENT

Deşi nu a dorit să dezvolte subiectul, Adrian Bumbescu a vrut să facă referire la cei 7 milioane de euro pe care Gigi Becali i-a obţinut de la Southampton pentru transferul lui Florin Gardoş. În 2010, “Colonelul” i l-a propus pentru doar 150.00 de euro pe fundaşul născut în Satu Mare lui Victor Piţurcă. Bumbescu îl cunoştea pe fostul internaţional de la Concordia Chiajna echipă pe care a antrenat-o.