Fotbal intern

STEAUA. Gigi Becali a mai făcut o ACHIZIŢIE: “L-am LUAT deja!”

STEAUA. Mirel Rădoi, tehnicianul "roş-albaştrilor" a decis să îl excludă din lot pe Gabi Tamaş, după ce fundaşul nu a participat la un antrenament  al campioanei....
20.07.2015 | 00:00
STEAUA Gigi Becali a mai facut o ACHIZITIE Lam LUAT deja
ADVERTISEMENT

STEAUA. Mirel Rădoi, tehnicianul “roş-albaştrilor” a decis să îl excludă din lot pe Gabi Tamaş, după ce fundaşul nu a participat la un antrenament  al campioanei.

Vrei să vezi pe viu Bayern Munchen şi Real Madrid? Aici ai totul GRATIS: cazare, transport, bilete la meci! 

STEAUA. Postul de fundaş central nu va rămîne descoperit, oficialii Stelei i-au găsit repede înlocuitor lui Tamaş. Cătălin Carp este jucătorul care a ajuns la un acord cu gruparea campioană, iar acest lucru a fost confirmat de către Gigi Becali. “Am adus deja fundaş. L-am luat pe Carp”, a spus finanţatorul Stelei la un post de televiziune.

ADVERTISEMENT

Se întoarce Sănmărtean la Steaua? Fotbalistul a luat DECIZIA

STEAUA. Duckadam îl atacă pe un jucător al campioanei! Nu e vorba de Tamaş 

STEAUA. Conform surselor FANATIK.RO, internaţionalul moldovean se află în Bucureşti, iar astăzi va semna un contract valabil pe 4 ani. Fotbalistul a ajuns la Steaua din postura de jucător liber şi  este al treilea fotbalist de la CFR Cluj care semnează cu trupa lui Mirel Rădoi.

STEAUA. Fotbalistul în vîrstă de 21 de ani este internaţional moldovean şi poate evolua atît ca fundaş central, cît şi ca mijlocaş la închidere. O echipă din Rusia şi Slask Wroclaw s-au interesat de serviciile acestuia, dar Carp a spus “pas”.

ADVERTISEMENT

STEAUA. Totul despre Hamroun, REGELE în albastru şi roşu! 

Latifundiarul din Pipera a dorit să aducă cît mai repede un fundaş, toate acestea pentru a îndeplini cerinţele lui Rădoi şi pentru ca trupa “roş-albastră” să nu rămînă descoperită pe postul de fundaş pînă cînd vor lua o decizie definitivă în ceea ce îl priveşte pe Gabi Tamaş. Sursele FANATIK.RO susţin că finanţatorul Stelei şi-ar dori să îl păstreze pe fundaşul în vîrstă de 31 de ani. CLICK aici pentru a vedea mai multe detalii.

 450.000 de euro este cota lui Carp, conform transfermarkt.com