Fotbal intern

STEAUA. Becali TAIE în carne vie! Steliştii, “ARŞI” la bani

STEAUA. Partidele oficiale din 2014 s-au încheiat pentru Steaua, cu o victorie, 3-0 la Iaşi, în sferturile Cupei Ligii Adeplast. Totuşi, eliminarea din Europa League l-a determinat pe Gigi Becali...
15.12.2014 | 14:08
STEAUA Becali TAIE in carne vie Stelistii ARSI la bani

STEAUA. Partidele oficiale din 2014 s-au încheiat pentru Steaua, cu o victorie, 3-0 la Iaşi, în sferturile Cupei Ligii Adeplast. Totuşi, eliminarea din Europa League l-a determinat pe Gigi Becali să recurgă la măsuri extreme, supărarea patronului avînd rădăcini în ratarea a 2 milioane de euro pentru calificarea în primăvară. Patronul Stelei nu mai este dispus să plătească salarii de peste 10.000 de euro mai  multor jucători din Ghencea, iar primii vizaţi sînt fotbaliştii care nici măcar nu prind lotul de 18 la unele dispute.. Conform surselor FANATIK.RO, Gigi îi va cere lui Valeriu Argăseală să îi anunţe pe cei aflaţi pe lista neagră să îşi caute în această iarnă alte echipe sau să accepte diminuarea salariilor.

STEAUA. Gigi Becali a fost primul patron din fotbalul românesc care s-a adaptat crizei financiare care a cuprins România şi, împlicit, fotbalul din ţara noastră. Astfel, după a decis în 2008 să impună la echipă un plafon salarial de 10.000 de euro pe lună, de această dată finanţatorul clubului din Ghencea are un alt plan. Vizibil afectat că a pierdut foarte mulţi bani din ratarea participării în grupele Ligii Campionilor, dar şi din cauza faptul că echipa nu a mers nici măcar în primăvara Europa League, Becali este decis să taie în carne vie. Ei bine, laifundiarul din Pipera s-a săturat să plătească jucători care cîştigă peste 10.000 de euro lunar şi nici măcar nu prind meciuri la rînd lotul de 18 al echipei lui Costel Gâlcă. Vali, eu v-am spus mai de mult că nu mai vreau să plătesc la Steaua fotbalişti care fac doar antrenamente în Ghencea şi două duşuri pe zi. Toată lumea s-a învăţat că la noi este boierie , dar aţi văzut şi voi cît mă costă salariile staff-ului tehnic şi cele ale fotbaliştilor. Cheltuiesc cu ei peste 400.000 de euro pe lună şi chiar nu mai vreau să îmi bat joc de banii mei, i-a spus Becali preşedintelui clubului din Ghencea, Valeriu Argăseală.

gabi-matei-are-nevoie-de-cateva-palme-becali-a-dezvaluit-motivul-pentru-care-fundasul-a-fost-exclus-din_size10

Matei, Mihai Costea, Neagu şi Pîrvulescu sînt principalii fotbalişti vizaţi

STEAUA. Astfel, ţînînd cont şi de problemele care le are cu Armata, Gigi Becali vrea să ajusteze sau să îi împrumute pe jucătorii cu salarii de peste 10.000 de euro care sînt, pur şi simplu, “turişti” în Ghencea. Astfel, FANATIK.RO a aflat că primul jucător vizat pe lista patronului Stelei este Mihai Costea. Cel poreclit “Nilă” este plătit de la începutul acestui an cu 13.000 de euro pe lună, dar de mai bine de un an este exclus din lotul Stelei. Totodată, Gabi Matei, Neagu şi Pîrvulescu sînt jucătorii cărora, iniţial, li se va propune să plece sub formă de împrumut la alte echipe sau vor fi chemaţi la renegocieri de salarii.

601632-mihai-costea

Pierderi de 21.000.000 €

STEAUA. La un simplu clacul, după ce Costel Gâlcă a ratat participarea în grupele Ligii Campionilor şi în primăvara europeană a Europa League latinfundiarul din Pipera s-a “curăţat” de aproximativ 21 de amilioane de euro. Ca urmare a necalificării din Grupa J, Gigi Becali a pierdut cel puţin două milioane de euro. Victoria cu Dinamo coroborată cu calificarea în primăvara europeană ar fi fost remunerată cu 400.000 de euro, apoi s-ar fi adăugat un bonus de 600.000 de euro din market-pool, iar din vînzarea biletelor pentru partida din “16-imi” ar mai fi venit încă un milion. Nu mai punem la socoteală faptul că dacă Steaua s-ar fi calificat în optimile Europa League ar fi venit alt “caşcaval”. De asemenea, eşecul din play-off-ul Ligii Campionilor cu Ludogoreţ l-a costat pe Gigi pierderea unui bonus de aproximativ 19 milioane de euro (bonusuri UEFA, drepturi TV, vînzarea de bilete şi publicitate). În total, 21 de milioane de euro.

10 meciuri a jucat Gabi Matei pentru Steaua în trei ani de zile

13 luni au trecut de cînd Mihai Costea nu a mai jucat într-un meci oficial pentru Steaua

 500. 000 de euro a plătit Gigi Becali pentru transferul lui Neagu de la Oţelul la Steaua

700.000 de euro a plătit Gigi Becali pentru transferul lui Gabi Matei de la Pandurii la Steaua

500 Ron BONUS, 5 runde gratuite + 15 dupa prima depunere doar la cazinoul Unibet!