Stiri sportive

STEAUA. Negocieri extreme! MIZA pe o bombă sexi

STEAUA. Lukasz Szukala a fost cel mai bun fundaş al lui Constantin Gâlcă în acest sezon. Polonezul s-a achitat perfect de sarcinile defensive, iar urcările sale în atac au creat panică pentru...
05.11.2014 | 00:08

STEAUA. Lukasz Szukala a fost cel mai bun fundaş al lui Constantin Gâlcă în acest sezon. Polonezul s-a achitat perfect de sarcinile defensive, iar urcările sale în atac au creat panică pentru porţile adverse. Ultima ispravă a lui Lukasz este un gol în poarta lui Dinamo, reuşită care i-a determinat pe oficialii din Ghencea să se gîndească foarte serios să-i prelungească înţelegerea scadentă în vară. Însă, pentru moment, Szukala nu ia în calcul parafarea unui nou contract, prioritar pentru el fiind un transfer în străinătate.

FOTBAL:STEAUA BUCURESTI-UNIVERSITATEA CLUJ NAPOCA, LIGA 1 (19.10.2014)

Steaua stă în puterea de convingere a Ralucăi

STEAUA. Totuşi, conform surselor FANATIK.RO, o singură persoană îl poate convinge pe Lukasz să evolueze şi sezonul viitor în Ghencea. Este vorba de Raluca Hogyes, alături de care fotbalistul trăieşte o poveste de dragoste de mai multe luni. Prezentatoarea de televiziune este foarte apreciată de şefii de la Digi Sport şi nici prin gînd nu-i trece să plece din România pentru a-şi urma iubitul în cazul în care acesta s-ar transfera în străinătate. Mai mult, Raluca insistă pe lîngă Lukasz să-şi prelungească angajamentul cu Steaua. În fond, acesta este principalul atu al lui Gigi Becali în negocierile cu fundaşul polonez. “Steaua se bazează că Raluca îl va convinge să semneze un nou contract! Fata nu vrea să renunţe la actualul loc de muncă, iar Szukala ştie asta, e legat de ea şi de România”, a povestit un apropiat al lui Szukala pentru FANATIK.RO.

szukala raluca

 

show

“Vrea să îşi cumpere casă şi să se stabilească în România”

STEAUA. Faptul că lui Szukala îi este foarte greu să plece din România şi să-şi lase iubita în urmă a fost confirmat de preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală. “Are oferte, dar a spus că nu va da curs imediat vreunei propuneri. E cumva legat de România. Îi place mult la Steaua. E posibil să mai vină şi alte oferte, nu avem de unde să ştim, vedem în perioada următoare ce se va întîmpla”, a spus Argăseală. Mai mult, Anamaria Prodan susţine că fotbalistul pe care îl reprezintă are intenţii foarte serioase cu Raluca Hogyes. “Vrea să îşi cumpere o casă şi să se stabilească definitiv în România”, a spus agentul.

2.5 milioane de euro este cota lui Szukala conform site-ului transfermarkt.de

12 goluri în 95 de partide a reuşit Szukala în tricoul Stelei

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!

Tags: