Fotbal intern

INCENDIAR! “I-am IMPUS antrenorului să joace Papp!”

STEAUA. Echipa naţională şi-a găsit, în sfîrşit, fundaşul dreapta pe care îl caută de foarte mulţi ani. Ignorat de Victor Piţurcă, Paul Papp a fost introdus titular de Anghel...
15.11.2014 | 11:08
INCENDIAR Iam IMPUS antrenorului sa joace Papp
ADVERTISEMENT

STEAUA. Echipa naţională şi-a găsit, în sfîrşit, fundaşul dreapta pe care îl caută de foarte mulţi ani. Ignorat de Victor Piţurcă, Paul Papp a fost introdus titular de Anghel Iordănescu, iar apărătorul a adus victoria “tricolorilor” cu Irlanda de Nord, graţie unei “duble” de senzaţie! Reprezentativa României este lider în Grupa F şi are şanse foarte mari de calificare la turneul final din Franţa.

“Paul e invenţia mea”

STEAUA. Papp a ajuns la FC Vaslui în 2009 dar antrenorul lui Viorel Hizo nu avea încredere în el. Ajunsese să lustruiască banca de rezerve, iar viitorul său în Moldova devenise incert. A fost momentul în care Adrian Porumboiu şi-a intrat în rol. “Ca să mă laud puţin, pot spune că Papp este invenţia mea. Eu l-am promovat şi susţinut în prima ligă. Era un antrenor la Vaslui care nu voia să audă de Paul. Dar, recunosc, eu am fost cel care a intervenit şi am dat o directivă clară: <Papp trebuie să joace!>”, a dezvăluit Porumboiu pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

1.RAPID BUCURESTI-FC VASLUI 3-2,CUPA ROMANIEI TIMISOREANA (11.04.2012)

“Marcă înregistrată FC Vaslui: centrare Sănmărtean, gol Papp”

STEAUA. Fostul mare arbitru internaţional este mîndru că Sănmărtean şi Papp au jucat la FC Vaslui şi susţine că fotbaliştii pun în practică sub “tricolor” faze cu care erau obişnuiţi doar spectatorii din Moldova. “Revenind la meciul echipei naţionale, mă bucur enorm şi pentru Anghel Iordănescu, cu care am o relaţie specială. Dar vă rog să analizaţi bine faza golului secund. Este marcă înregistrată FC Vaslui: centrare Sănmărtean, gol Papp, cu capul, din careu. În meciul contra Irlandei de Nord, Papp şi Sănmărtean au fost cu un cap peste ceilalţi. Ca să îmi mai aline şi mie durerea, spun că Vasluiul respiră prin cei doi”, a spus Porumboiu.

3.FOTBAL:FC PETROLUL PLOIESTI-FC VASLUI 1-2,LIGA 1 (4.03.2012)

“A călcat pe minge, iar antrenorul s-a luat cu mîinile de cap”

STEAUA. Porumboiu a dezvăluit un episod petrecut la un meci jucat de FC Vaslui în Portugalia, cînd fundaşul a avut o evoluţie slabă, iar antrenorul era hotărît să nu-l mai introducă pe teren. “Paul a venit la Vaslui cînd era Moldovan antrenor. Acum, Vio e la echipa naţională şi cred că asta contează mult pentru Papp. Era un copil timid, care voia doar să joace fotbal. Îmi aduc aminte că la o partidă din Portugalia a fost introdus titular şi a călcat pe minge. Era foarte tînăr, iar antrenorul s-a luat cu mîinile de cap şi a spus că nu-l mai bagă. Dar eu am intervenit din nou!”, a spus Porumboiu pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

porumboiu1

Steaua dă banii pe el, FC Vaslui are procent de 30 % din sumă

STEAUA. Evoluţiile extraordinare ale lui Papp din acest sezon i-a determinat pe oficialii Stelei să demareze tratativele pentru achiziţionarea definitivă a fundaşului. Paul este împrumutat de la Chievo Verona pînă în vară, însă roş-albaştrii au opţiune de cumpărare. Pe care o vor activa. Din păcate pentru FC Vaslui şi Adrian Porumboiu. “FC Vaslui are un procent de 30 la sută dintr-o eventuală vînzare a lui Papp. Acum nu ştiu unde vor ajunge acei bani, cine îi va lua pentru că gruparea nu mai există. Probabil, aceşti bani vor intra la masa credală”, a spus Porumboiu pentru FANATIK.RO.

3 goluri în 12 partide a reuşit Papp în tricoul echipei naţionale

1,4 milioane de euro este cota lui Papp conform transfermarkt.de

6 goluri în 90 de partide a reuşit Papp pentru FC Vaslui

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!