Fotbal intern

CRAIOVA-STEAUA. Jucătorii au luat foc: “E bătaie de joc!”

STEAUA. CS Universitatea Craiova va întîlni Steaua, în sferturile de finală ale Cupei României, în ultima partidă pe “Ion Oblemenco”. După acest meci, vechea arenă va fi demolată....
04.12.2014 | 00:07
CRAIOVASTEAUA Jucatorii au luat foc E bataie de joc
ADVERTISEMENT

STEAUA. CS Universitatea Craiova va întîlni Steaua, în sferturile de finală ale Cupei României, în ultima partidă pe “Ion Oblemenco”. După acest meci, vechea arenă va fi demolată. Roş-albaştrii s-au pregătit ca la carte pentru acest meci. Chiar dacă şedinţele de pregătire nu au fost pe placul lui Tănase şi compania. Şi de vină nu a fost Gâlcă. Jucătorii campioanei au întîmpinat o problemă majoră cînd au văzut în ce hal arătau terenurile de antrenament din Complexul Ghencea.

Soldaţii au fost scoşi vinovaţi

STEAUA. Jucătorii Stelei au luat pur şi simplu foc în momentul în care au luat contact cu cîmpul de joc. “Mister, nu se poate aşa ceva! Este bătaie de joc! Nu ne putem antrena pe asemenea terenuri. Sînt pline de bălţi şi riscăm să ne accidentăm grav”, i-au transmis fotbaliştii lui Gâlcă. Tehnicianul i-a înţeles pe elevii săi şi a cerut explicaţii. Răspunsul nu l-a mulţumit deloc pe tehnician. “Soldaţii ar fi trebuit să se ocupe de terenuri, să le îngrijească, dar nu i-a scos nimeni la muncă. Ne pare rău, nu avem ce face!”, a fost replica angajaţilor din Complexul Ghencea.

ADVERTISEMENT

Gâlcă se teme de demitere! Vrea Cupa!

STEAUA. Supărat pe faptul că nu şi-a putut pregăti elevii cum trebuie pentru partida cu CS U Craiova, Gâlcă a apelat la o soluţie extremă. Conform surselor FANATIK.RO, tehnicianul a condus şedinţa de pregătire de miercuri pe un teren sintetic, spre nemulţumirea fotbaliştilor. La scurt timp, jucătorii s-au îmbarcat într-un autocar şi au plecat spre Craiova. Unde tehnicianul va folosi cei mai buni jucători pe care îi va avea la dispoziţie. Gâlcă se teme că ratarea unui nou obiectiv i-ar pune în pericol postul, motiv pentru care cîştigarea Cupei României este prioritară pentru tehnicianul roş-albaştrilor.

Cinci “grei” au rămas la Bucureşti

STEAUA. Gâlcă nu va conta la partida cu CS U Craiova pe cinci dintre cei mai importanţi fotbalişti. Bourceanu, Filip, Varela, Tănase şi Keşeru au rămas la Bucureşti, tehnicianul dorind să-i menajeze pentru partidele cu CSMS Iaşi, din Liga 1, şi Dinamo Kiev, din Europa League. Altfel, antrenorul şi-a sfătuit elevii să ia cu ei la Craiova ghete adecvate vremii, dorind să evite, astfel, un nou episod în genul celui din partida cu Aalborg, cînd Papp a alunecat iar Steaua a primit singurul gol al meciului. 

ADVERTISEMENT

“Sîntem echipa momentului!”

STEAUA. De partea cealaltă, jucătorii lui CS U Craiova sînt optimişti că pot accede în turul următor al Cupei României. “Trebuie să recunoaştem, indiferent cu cine am fi căzut, cred că şansele noastre ar fi fost mai mari de a merge mai departe. Dar eu cred că am demonstrat în ultima perioadă că facem parte şi noi din echipele momentului. Poate chiar sîntem echipa momentului. Dar, să fim realişti, ei au prima şansă“, a spus Emil Săndoi.