Stiri sportive

STEAUA. L-au refuzat pe Marc, dar vor alt fotbalist!

STEAUA. Profitînd de faptul că transferul lui Creţu, de la CSMS Iaşi, a intrat în impas oficialii Ceahlăului Piatra Neamţ i-au contactat pe omologii lor din Ghencea şi l-au propus pe AndreI...
27.01.2015 | 18:38

STEAUA. Profitînd de faptul că transferul lui Creţu, de la CSMS Iaşi, a intrat în impas oficialii Ceahlăului Piatra Neamţ i-au contactat pe omologii lor din Ghencea şi l-au propus pe AndreI Marc înainte ca acesta sa fie declarat liber de contract de CSNL. Însă, după ce Valeriu Argăseală a refuzat această variantă, FANATIK.RO a aflat că preşedintele Stelei s-a interesat de un alt fotbalist din echipa lui Ze Maria, mijlocaşul Cătălin Ştefănescu, 21 de ani

 

STEAUA Conducerea Stelei doreşte să continue politica transferurilor jucătorilor tineri de mare perspectivă din Liga I. FANATIK.RO a aflat numele următorului fotbalist pe care roş-albaştrii au pus ochii, după ce în urmă cu două săptămîni l-au achiziţionat pe Rareş Enceanu, 20 de ani, de la FC Braşov, iar povestea este destul de interesantă. Astfel, zilele trecute, după ce negocierile dintre clubul din Ghencea şi CSMS iaaşi au intrat în împas, cu privire la Alexandru Creţu, Viorel Mestecăneanu a luat legătura cu Valeriu Argăseală şi i l-a propus pe Andrei Marc.

ADVERTISEMENT

argaseala-demisia-lui-piturca-rezolva-problema-nationalei_size10

“Am deja trei fundaşi centrali de naţională, dar îl vrem pe Ştefănescu”

STEAUA. Însă surse din anturajul clubului din Ghencea au dezvăluit pentru FANATIK.RO Valeriu Argăseală nu a fost încîntat de această idee lăsîndu-l mască pe omologul său de la Ceahlăul. “Viorele, e bun Marc, nu zic nu, dar ce să fac eu cu el la Steaua? Am deja în apărare 3 fundaşi centrali de echipa naţională. Tamaş, Papp şi Luchin pot juca la orice oră şi fundaş dreapta dacă este cazul. Nu are rost să te încurc cu Marc, dar dacă tot mai contactat, atunci aş vrea să îţi spun că mă interesează mijlocaşul tău ofensiv, Cătălin Ştefănescu. Este un jucător foarte bun”, i-a spus Argăseală lui Mestecăneanu.

catalin-stefanescu

Stefănescu (foto portocaliu)

“Este adevărat! Am discutat de Marc şi Ştefănescu”

STEAUA. Contactat telefonic de către FANATIK.RO,Viorel Mestecăneanu, preşedintele Ceahlăului Piatra Neamţ, a confirmat discuţiile cu preşedintele clubului din Ghencea. “ Este adevărat, Nu îmi este ruşine deloc să recunosc. Eu l-am contactat pe domnul Argăseală şi i l-am propus pe Marc, dar dînsul mi-a spus că deja are în lot trei fundaşi centrali de echipa naţională a României. Însă m-a întrebat şi a dorit informaţii despte mijlocaşul nostru ofensiv, Cătălin Ştefănescu. A rămas să ne mai auzim în zilele următoare. Acest jucător de care am întrebat este un internaţional UNDER 21 de mare perspectivă. Discuţia respectivă am avut-o înainte să mă trezesc că Marc a fost declarat liber de contract. Nici prin cap nu îmi trecea că o să suferim această umilinţă. Dacă reuşeam să îl vindem pe Andrei, atunci banii luaţi pe el ar fi fost o mană cerească pentru toată lumea din club“,a spus conducătorul moldovenilor.

ADVERTISEMENT
Tags: