Fotbal intern

STEAUA. Arlauskis a gafat, dar este apărat: “Fără el, era 20-0 pentru Elveţia!”

STEAUA. Leonid Istrati a dezvăluit pentru FANATIK.RO că Arlauskis i-a transmis după finalul jocului de sîmbătă seară dintre Elveţia şi Lituania că este extrem de dezamăgit că a luat patru...
17.11.2014 | 20:20
STEAUA Arlauskis a gafat dar este aparat Fara el era 200 pentru Elvetia
ADVERTISEMENT

STEAUA. Leonid Istrati a dezvăluit pentru FANATIK.RO că Arlauskis i-a transmis după finalul jocului de sîmbătă seară dintre Elveţia şi Lituania că este extrem de dezamăgit că a luat patru goluri pentru că a fost urmărit de doi emisari ai unei echipe din Italia.

STEAUA. Giedrius Arlauskis a fost urmărit la meciul cu Elveţia de doi trimişi ai unei echipe din Italia. Însă, chiar dacă la prima vedere faptul că a primit patru goluri în jocul pare un mare dezavantaj în perfectarea transferului respectiv, Leonid Istrati, impresarul portarului Stelei, ne-a dezvăluit că emisarii din “Cizmă” au plecat mulţumiţi de la acest joc. “Am discutat după meci cu Arla. El era extrem de afectat că a primit patru goluri, dar i-am explicat că italienii care l-au urmărit din tribune au plecat mulţumiţi de la acest joc. La pauză scorul a fost de 0-0, dar dacă nu era Arla în poartă să ştiţi că trebuia să fie 20-0 pentru Eleveţia. El a avut o apărare slabă în faţa lui şi a făcut minuni în prima repriză. În a doua repriză el a apărat cît a putut de bine. dar cînd vezi că elevţienii vin peste tine ce poţi să mai faci? Este adevărat că a greşit la unul dintre goluri, dar după meci cei doi italieni mi-au spus să îi transmit lui Arla că totul e ok şi că au văzut şi ei cum au stat lucrurile”, a spus Istrati.

ADVERTISEMENT

“Arlauskis va fi urmărit la Bucureşti şi la meciul cu Dinamo Kiev”

STEAUA. În continuare, Istrati ne-a dezvăluit ce se va întămpla în viitor cu Arlauskis. “Domnul Argăseală ştie care este poziţia noastră cu privire la prelungirea contractului. Însă vom mai discuta o dată la Bucureşti după meciul cu Dinamo Kiev, cînd Arla va fi urmărit din nou de către cei doi trimişi din Italia. În decembrie se va cunoaşte clar care este răspunsul final al lui Arlauskis”, a încheiat pentru FANATIK.RO, Leonid Istrati.

636083-steaua-kiev

20 de meciuri a jucat Arlauskis pentru Steaua în acest sezon

10.000 de euro este salariul lui Arlauskis la Steaua

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!