Fotbal intern

A terminat Armata banii cu echipa lui Lăcătuş? Meme, reacţie ironică

UPDATE. Mihai Stoica a reacţionat la informaţia că MApN anunţă întârzieri salariale, aruncând o ironie cu trimitere la echipa Armatei, CSA Steaua, manageriată de Marius Lăcătuş. "Eu...
06.09.2017 | 00:03
A terminat Armata banii cu echipa lui Lacatus Meme reactie ironica

UPDATE. Mihai Stoica a reacţionat la informaţia că MApN anunţă întârzieri salariale, aruncând o ironie cu trimitere la echipa Armatei, CSA Steaua, manageriată de Marius Lăcătuş. “Eu credeam că stau bine oamenii, dacă au chef de distracţii…”, a scris Stoica pe Facebook.

Capture

–––––––––––––––––––––––––––––––

Întârzieri salariale la MApN! La numai câteva luni de când şi-a prezentat lotul de fotbal de la CSA Steaua, Ministerul Apărării Naţionale vine cu un comunicat care dă un semnal foarte prost pentru economia României, atât de lăudată de premierul Mihai Tudose, chiar în Parlamentul României! Să sperăm că banii Armatei nu au fost cheltuiţi pentru ultimele transferuri făcute de Steaua lui Lăcătuş, care tocmai ce şi-a făcut debutul în Liga a 4-a!

Ministerul Apărării Naţionale (MApN) transmite că angajaţii nu vor lua veniturile în întregime pe 15 septembrie, aşa cum se întâmpla până acum, urmând ca aceştia să primească banii pentru norma de hrană şi chirii după 25 septembrie. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

“În scopul abordării prudenţiale a execuţiei bugetare, în condiţiile în care până la această dată nu a fost efectuată rectificarea bugetară pe anul 2017 şi necesitatea respectării prevederilor art. 18 din Legea responsabilităţii fiscal-bugetare nr 69/2010, Direcţia financiar-contabilă din M.Ap.N. a dispus către toţi ordonatorii de credite plătitori de drepturi salariale, următoarele: efectuarea, în data de 15 septembrie, a plăţii sumelor aferente soldelor/salariilor nete, fără contribuţiile individuale şi impozit; efectuarea, la aceeaşi dată, a plăţii diurnelor în valută cuvenite personalului aflat în misiuni externe; efectuarea, între 21 şi 25 septembrie, a plăţii sumelor reprezentând contribuţiile angajatorului cât şi ale angajatului şi a impozitului pe venit; efectuarea, în jurul datei de 25 septembrie, după rectificarea bugetară, a plăţii sumelor reprezentând celelalte drepturi aferente cheltuielilor de personal (chirii, normă de hrană etc)”, transmite Ministerul Apărării Naţionale.

Steaua lui Lacatus produce întârzieri salariale la MApN?!

Comunicatul MApN vine la doar o zi după ce premierul Mihai Tudose îi asigura pe români că bugetul statului are bani suficienţi pentru plata pensiilor şi a salariilor. Premierul a spus în Parlament că România are cea mai mare creştere economică din UE, respectiv de 5,2%, şi că previziunile economiştilor vor fi întrecute de realitate.

Stadionul “Steaua” se află în proiectul pentru EURO 2020 şi începând din toamnă va intra într-un amplu proces de modernizare. Mai exact, va fi refăcut de la zero. Astfel, echipa Armatei va reveni în Ghencea, acolo unde suporterii susţin că este adevărata casă a Stelei, dar nu va evolua pe stadionul principal, ci pe un teren secundar.

Armata lucrează deja la o reamenajare. A dărâmat tribunele care se aflau între terenul de iarbă şi cel sintetic. Vor fi ridicate altele, care să aibă o capacitate de 1.500 de locuri.