Fotbal intern

STEAUA. Mesaj către Dică: “Să nu faci ca Dănciulescu”

STEAUA. Fostul manager general al Stelei, Mihai Stoica, i-a transmis lui Nicolae Dică să nu se grăbească să preia vreo echipă în calitate de antrenor principal pînă nu termină în totalitate...
24.12.2014 | 00:01
STEAUA Mesaj catre Dica Sa nu faci ca Danciulescu

STEAUA. Fostul manager general al Stelei, Mihai Stoica, i-a transmis lui Nicolae Dică să nu se grăbească să preia vreo echipă în calitate de antrenor principal pînă nu termină în totalitate Şcoala de Antrenori, adică după obţinerea Licenţei PRO. Eşecul lui Dănciulescu în scurtul său mandat în Ştefan cel Mare l-a determinat pe Meme să-i atragă atenţia fostului internaţional să nu urmeze sub nici o formă exemplul acestuia.

Imagini de la reunirea lotului echipei nationale a Romaniei, pentru meciul din preliminariile pentru EURO 2008 cu Olanda.

STEAUA. Chiar dacă se află arestat la penitenciarul Rahova, Mihai Stoica nu conteneşte să nu se gîndească aproape mereu la favoriţii săi din vestiarul Stelei. Astfel, pe unul dintre aceştia, Nicolae Dică, Meme încearcă să-l protejeze pe cît este posibil după ce el a fost cel care l-a convis pe Costel Gâlcă să-l accepte în ultimul moment pe fostul “decar” al clubului din Ghencea în staff-ul său. În aceste condiţii, după ce lui Meme i-a ajuns la urechi că pe “Dicanio” îl bate gîndul să înceapă un proiect personal din postura de antrenor principal. “Nicule, să nu te prind că preiei vreun proiect din postura de antrenor principal. Urmează toate etapele acestei meserii, obţine toate categoriile, iar după ce urmezi şi cursurile licenţei PRO, atunci poţi să o ei doar pe drumul tău. Pînă atunci stai în banca ta. Nu urma exemplul lui Danciu. Ai văzut că după 6-1 şi două duşuri din postura de antrenor principal a intrat în pămînt de ruşine, după ce a mîncat bătaie de la Astra 6-1”, i-a spus Meme favoritului său. În acest mement Dică a terminat cursurile Licenţei B.

FOTBAL - GAZ METAN MEDIAS - DINAMO BUCURESTI

STEAUA. “E treaba lor ce fac, dar riscul e al patronilor”

STEAUA. Contactat de către FANATIK.RO, Mircea Rădulescu, fostul director al Şcolii de Antrenori a dezvăluit că foştii fotbalişti care se lasă de prea puţin timp de meserie şi preiau o echipă sînt liberi să facă ce doresc, însă patronii care îi angajează în funcţiile de tehnciieni principali îşi asumă anumite riscuri. “În România orice este posibil, deoarece mereu se găseşte cîte o chichiţă ca tehnicienii care nu au Licenţa Pro să poate să stea pe banca de rezerve şi să îşi conducă echipa fără nicio problemă. Însă aici este vorba de riscul patronilor. Dacă ei au chef să aducă la echipa lor un antrenor fără experienţă, care nici măcar nu are Şcoala terminată, atunci este treaba lor. Că e vorba de Dănciulescu sau de Dică doar patronii sînt liberi să numească pe cine vor în funcţie de antrenori principali”, ne-a spus Rădulescu.

Mircea-Radulescu

Uzunea îl va părăsi pe Gâlcă după ce obţine Licenţa Pro

STEAUA. Surse din anturajul clubului din Ghencea ne-a dezvăluit că la ora actuală Dumitru Uzunea, unul dintre cei trei antrenori secuzi ai lui Gâlcă, este decis să se apuce sută a sută de meseria de tehncian principal după ce îşi va da examentul final pentru obţinerea Licenţei PRO. ” Mitică deja i-a spus lui Costel că după ce va lua Licenţa PRO intenţionează să conducă singur din postura de antrenor principal un proiect propriu. Fiecare vrea ca o dată şi o dată să o apuce pe drumul său”, ne-a spus sursa respectivă.

Chirilă

“Miercuri te laşi de fotbal, iar vineri te apuci de antrenorat”

STEAUA. Ionuţ Chirilă a comentat zilele trecute situaţia în care foştii fotbalişti care încă nu au terminat Şcola de Antrenori preiau atît de repede o echipă de fotbal.“  Dacă Ionuţ Chirilă, după 22 de ani de profesie, nu ar fi meritat să aibă şansa să antreneze Dinamo, atunci cine? Însă din păcate la noi nu mai este nimic de comentat. Nişte băieţi, care miercuri s-au lăsat de fotbal, vineri au devenit antrenori! În 2011 am fost cu contractul semnat la ora 10 seara, cu avocaţii mei în biroul preşedintelui CA al lui Dinamo, iar la ora 9 dimineaţa a doua zi nu mai eram antrenorul lui Dinamo“, a spus Chirilă.

500 Ron BONUS, 5 runde gratuite + 15 dupa prima depunere doar la cazinoul Unibet!